PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=291338}

Nieznajomi

The Strangers
2008
5,8 49 tys. ocen
5,8 10 1 49283
4,6 19 krytyków
Nieznajomi
powrót do forum filmu Nieznajomi

Oczekiwałem czegoś lepszego,myslałem że ten film się rozkręci i że chociaż końcówka bedzie dobra a tu masakryczne zakończenie :/ Strata czasu.

ocenił(a) film na 5
Lestat_18

Dokładnie. Zapowiadał się nieźle, pierwsze 30-40 min bardzo dobre, potem jakość spada na łeb, na szyję. Nielogiczny film, właściwie bez akcji, kiepskie zakończnie. Nic specjalnego.

ocenił(a) film na 8
Lestat_18

Za to underworld oceniles na 9,heh pierdolnij sie w łeb.

"Nielogiczny film, właściwie bez akcji, kiepskie zakończnie. Nic specjalnego."

rozumiem że zmierzch ktorego oceniłaś na 10 jest w 100% logiczny???

ocenił(a) film na 3
Psycho_Daddy

Underworld jest sto razy lepszy od tego...więc co w tym dziwnego że ktoś ocenił go na 9? Raczej zastanawia mnie jak "Nieznajomi" mogą się komuś podobać.

Lestat_18

dokładnie film bezsensowny. Ani razu na nim się nie wystraszyłem za to się śmiałem prawie non stop , a szczególnie jak ten facet w masce się pojawił za tą dziewczyną. Same maski były śmieszne. Nie dość , że fabuła denna i bezsensu to jeszcze przynudza.

ocenił(a) film na 5
BrownMaster

pierwszy raz film widzialam w kinie i dosyc porzadnie mnie przestraszyl - szczegolnie pierwsza polowa, a teraz lecial w telewizji.. i ani to juz straszne, ani specjalnie ciekawe. za pierwszym razem bazuje na zaskoczeniu, przy drugim seansie juz to wszystko jakies takie byle jakie.

chimeraa

to chyba normalne, że tego typu filmy trzymają w napięciu tylko za pierwszym razem. Co miało cię w nim wystraszyć skoro wiedziałaś co i kiedy się stanie.

ocenił(a) film na 6
Ciechan

Bo ten film nie miał na celu ciągłego straszenia widza.
To thriller nie horror.
Mi osobiście się film podobał.(byłem an nim w kinie i miałem niezłą gęsią skórkę)
Fabuła była bezsensu-było to oparte na faktach, podobne zdarzenia mają miejsce w USA.
Niewiem co było w tym nielogicznego o.o
Są na świecie tacy psychole co bez powodu atakują i zabijają ludzi.

Maxter21

Mnie się też podobał, mimo niedociągięć logoicznych! Grunt , że się bałam! A psychole nie rządzą się logiką!