nie rozumiem tak niskiej oceny filmu, przeciez film był bardzo dobry...
Dokładnie, uważam że to jeden z lepszych horrorów - świetne budowanie atmosfery i te niejasności które nie dają jednoznacznej odpowiedzi. Generalnie wolę ogladać dramaty ale jak na horror to perełka w swoim gatunku.
Myślę podobnie - praktycznie przez cały czas oglądaniu towarzyszył niepokój. Film ma swój klimat i moim zdaniem - jako horror spisuję się naprawdę dobrze.
zgadzam się z wami... nie za bardzo lubię horrory (głównie przez te hektolitry krwi wylewające się podczas seansu), ale ten akurat mi się podobał ... właśnie ten nastrój niepokoju był największym plusem filmu - takie powinny być wszystkie horrory/thrillery - mają przerażać a nie wywoływać odruch wymiotny :>
Film jest niezły, ale nie bardzo dobry... Najbardziej przerażająca jest gra Liv Tyler....ona na serio nie potrafi grać czy tylko w horrorach jej nie wychodzi? masakra....
dla mnie film bardzo dobry , ogladałem go sam i strasznie sie bałem , nastroj i to wszystko , te maski , dla Liv grała spoko :P
Film nie jest bardzo dobry, bo jest BARDZO przewidywalny, a akcja dzieje się praktycznie tylko w domu. Jak dla mnie 5/6 to zasłużona ocena. Ewentualnie, ale tylko ewentualnie może być 7, ale naciągane.
ja też nie rozumiem! pierwszy film któremu dałem ocenę 1, totalne dno i chała, ludzie z kina wychodzili w trakcie seansu (miałem tą nieprzyjemność zapłacenia za to badziewie) a to coś ma nadal średnią >5,0 .. nawet moja dziewczyna, która się boi na każdym horrorze tutaj się nudziła.. nudny, przewidywalny, z gównianą fabułą, grą aktorską.. nawet muzyka tutaj nie budowała klimatu.. jeden z kilku najgorszych filmów jakie widziałem w życiu.