PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10061339}

Niezniszczalna

Canary Black
2024
4,7 2,3 tys. ocen
4,7 10 1 2337
4,0 2 krytyków
Niezniszczalna
powrót do forum filmu Niezniszczalna

5,5. Nieźle się ogląda, widać budżtet wyższy niż w średniaku akcyjniaku, Kate Beckinsale ciągle z werwą, choć bywa antypatyczna, no i Ray Stevenson jeszcze na ekranie. Ale fabuła taka sobie, nielogiczności, głupoty. Dobrze, że akcja prze do przodu i nie ma nudy, ale mogło być lepiej.

ocenił(a) film na 2
tawindan

«(...) fabuła taka sobie, nielogiczności, głupoty.» To według ciebie definicja dobrego filmu (ocena 6 gwiazdek)? Zabawne.

ocenił(a) film na 6
Grzegorz_Ossowiecki

Popełniłeś moim zdaniem kilka błędów w swojej wypowiedzi, już wyjaśniam:
1. ocena 6 gwiazdek to film niezły, nie dobry, a na początku napisałem, że ogląda się nieźle.
1b. zresztą film oceniłem konkretnie na 5,5, co też napisałem, a w którąś stronę zaokrąglić trzeba. Jako że zdecydowana większość filmwebowiczów, którzy w ogóle bawią się w połówki ocen, zaokrągla w dół, ja z reguły podbijam w górę dla równowagi.
2. jakakolwiek fabuła to dla mnie nie definicja jakiegoś filmu, a jego element, nawet jeśli zwykle najistotniejszy. Jej braki nie muszą oznaczać w całości złego filmu, a coś, co jest takie sobie, jest bliskie przeciętności, czyli ocenie 5 - tak, ocena 6 jest tuż obok.
3. jeśli zadajesz pytanie, poczekaj może na odpowiedź, zanim ją skomentujesz. No chyba że komentarz "zabawne" skierowałeś do swojego pytania, wtedy to twoja sprawa i nic mi do tego.

Na koniec odpowiem krótko na twoje pytanie: Nie.