PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Link niestety tylko w takiej postaci htt p:// ujeb. se/ aLdU

ocenił(a) film na 4

Świetny ten artykuł. Podpisuje się pod nim rękami i nogami. Ex3 ze swoją "świeżą krwią" i PG-13 może sobie próbować skłaniać do siebie młodych widzów, ale tak jak napisał autor artykułu: "młoda publiczność ma ich w czterech literach", bo ich zwyczajnie nie zna i mało ich interesują jakieś dziady. Już mój rocznik, 92, średnio jest zainteresowany Niezniszczalnymi. Większość moich znajomych nie ogląda żadnych "Stalołnów", a jak już to długo długo po premierze gdzieś w domowych zaciszach (np.: w tv).
Szkoda, że nie starają się skończyć tego z klasą. Powinni ogłosić, że Ex3 będzie ostatnią i najdłuższą częścią. Powinni dowalić multum mocnych scen i nowych one-linerów, upchnąć jak najwięcej gwiazd lat 90-tych (w szczególności wspominanego po tysiąckroć Seagala czy Chana), zrobić kilka niezłych pojedynków między gwiazdorami i zadbać o to by fani czuli się docenieni i wyszli z kin z uśmiechem na pysku.
A tak w gruncie rzeczy to jedynym sensownym posunięciem było zatrudnienie Gibsona i Snipesa do ekipy. Nikt inny, z nowych nazwisk, nie nadaje się do tego filmu. Ford to już całkowicie nie ta bajka.
Niech się chociaż opanują i wycofają z tego PG-13.

użytkownik usunięty
Dentarg

Mam to samo zdanie. Ja nie jestem jakimś maniakiem VHS-u, bo bardzo mało oglądałem tych klasyków za dzieciaka, a na VHS to chyba żadnego, jednak każdy z Exów kupił mnie kilkoma filmami Blade, Zabójcza broń, Szklana pułapka czy pierwsze seagalowki. Najgorsze to zamienić Jackiego na tych młodych smrodków.