Dostał po ry*ju od Schwarzeneggera ,Seagala ,Norrisa ,Weathersa
a nawet od Joe Penny ,mimo to twardy z niego ziomal ! Powinien
zagrać w tym filmie ,wystarczy nawet mały epizodzik ,charakterystyczny
dla jego kariery .Zapewne on ,jak i my bedziemy szczęśliwi .
Aha, ten co w ''Renegacie'' grał z Lamasem i ten sam, któremu Dalton obił gębę w jednym z odcinków o Bondzie.
Zgadza się Kasiu .Jeszcze dobrze że mi przypominałaś o Daltonie że mu obił gembę .Jak widzisz sama ,wszyscy najwieksi twardziele kina akcji go lali po papie .Dlatego tym faktem też sobię zasłużył żeby być w tym filmie .Sprawa jest prosta : Jego aktorstwo opierało się na jednej zasadzie -Albo on ich bił po papie albo inni mnie .
O tak . W Wygrać że śmiercią to była jedna z jego lepszych i dłuższych ról .Grał epizody lub drugo planowe role w takich
filmach jak ,,Komando ,, ,,Bohater i Strach ,, ,,Wygrać że śmiercią ,, ,,Szalony Jackson ,, czy ,,Licencja na Zabijanie ,,
własnie grał w kultowych filmach,chociaz w wygrac ze smiercia grał najdłuzej to dlaczego do ex by go nie wziasc,tym razem moze by zginał z rak sylvka.
To pewnie by każdy chciał .Dudikoff w wywiadzie udzielonym powiedział że ze z chęcią by zagrał w filmie Sylwka .Oby go wzieli .
Wolałbym Huesa ale Lamas może być oczywiście w małej roli bo na więcej to przesada.
Cage niestety nie zagra ,to już na 100 procent pewne .Seagal tak samo .Pozostaje jeszcze Chan ,Ford ,Snipes .Jeśli oni się nie zgodzą to można otworzyć furtkę innym np Hues ,Lamas ,Speakman itp
Wątpię Stallone nie będzie chciał dawać dużych ról aktorom niższej półki a takich aktorów kina b akcji jest bardzo wielu nie tylko lamas czy hues.
Tak ale on nie ma wyjścią : Seagala nie ma ,Cage nie ma , nie wiadomo czy bedzie Snipes ,W Gibsona też nie bardzo wieżę ,Jedynie Jackie i Ford ,choć i to nie jest pewne .
Cage jednak nie będzie szkoda trochę..
Jak to wyjścia nie mają przecież będzie Stallone, Schwarzenegger, Willis, Statham i ci inni. Dojdą prawdopodobnie Chan, może Ford. Chcą zagrać Pacino, Johnson (nie trawie go ale trudno) także można ich śmiało brać i wtedy wystarczy. Przecież 100 aktorów nie wezmą.
Ex91 ostatnio dał linka z najświeższymi doniesieniami z planu, że Cage i Chan już są zaklepani i nawet napisali, że Jet Li wraca do filmu.
O Willisie i Schwarzeneggerze mówiono już przy informacji, że Connery odmówił udziału w Ex3. A teraz potwierdziło się to w tym linku, który ostatnio zapodał @Expendable91.
Hej, a skąd to wiesz? Przecież ostatni Expendable91 dał linka z artykułem, gdzie napisane było, że Cage będzie.
O tym temacie i linku piszę: http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/harriso n+ford+w+ex3,2168042
Tak więc już nie kierujmy się tymi starymi newsami sprzed Nowego Roku, tylko teraźniejszymi. Podobno znów w Bułgarii mają kręcić
Wiem, ale bułgarskie krajobrazy też są ładne, zwłaszcza wtedy, gdy są dobrze wychwycone przez kamerę. ;-p
Jeśli dobrze przyciemnić i przybliżyć obraz muszli to i gówno ładnie wygląda można by rzec
To stary news z listopada 2012 r. A Ex91 kilka dni przed świętami dał temat z linkiem do expendablespremiere.
Tak w ciekawostach napisali że go nie bedzie oraz też znalazłem jakieś info na angielskiej stronie że podobno odmówił .Jak znajdę to dam znać .
Tutaj masz wiarygodne, najświeższe informacje o Ex3 http://www.filmweb.pl/film/Expendables+III%2C+The-2014-663958/discussion/harriso n+ford+w+ex3,2168042
Strona ,,Expendablespremierecom ,, wcale nie jest taką wiarygodną stroną jeśli chodzi o info w sprawie tego filmu .Przypominam że jeszcze jakiś czas temu w obsadzie do ,,Niezniszczalnych 3 ,, w ramce o nazwie prawdopodni było nazwisko Seagal ,mało tego ,zamieszczali na tej stronie nowe zdjecia z filmów Stevena co nasuwało przypuszczenia że może on grać w tym filmie albo bardzo poważnie go traktują do tego filmu .Sama zresztą o tym Kasiu pisałaś ze nawet fani Stevena mogą już triumfować .Nic się nie sprawdziło .Moim zdaniem najbardziej wiarygodne to są oficjalne lub nieoficjalne info producentów tego filmu ,Sylwka albo osób związanych z realizacją tej produkcji .
Seagal sam zrezygnował. A teraz potwierdzeni zostali Cage, Chan, Li, Schwarzenegger i jakiś Samarytanin. No nie wiem, w każdym bądź razie te informacje napawają mnie optymizmem.
,,Samarytanin ,, ? O co tu do cholery chodzi ? Cage ? Raz mówią że bedzie ,raz że nie ,na początku był dodany do obsady na filmweb ,potem go usuneli ,w ciekawostkach napisali że odmówił .A co z Fordem ?
Ford też ma być.
Ja mówię Samarytanin na tego zapaśnika, którego Arni chce zaangażować do Ex3. On nazywa Bruno Sammaratino i jest dobrym znajomym Arniego z dawnych czasów.
Dudikoff w jednym z wywiadów mówił, że chce nakręcić kolejną część ''American ninja'' i ''Avenging Force 2''.
Teraz ? Wątpię żeby się to opłaciło ? Jeśli by to powstało to zapewne jako film dystrybuowany od razu na rynek DVD a nie do głównego kinowego nurtu tak jak kiedyś ,,Amerykański Ninja ,, czy ,,Siła Pomsty ,, A wtedy te filmy były bardzo dobre ,miały wszystkie czynki składające się na ten znakomity film :Klimat lat 80 ,Kinowy Budzet ,Młodość ,Wigor i Zwiność Dudikoffa . Chociaż powiem szerze że bardzo był się ucieszył na kolejne cześci tych filmów z Michaelem bo tez go bardzo lubię .Wracając do filmu ,,Siła Pomsty ,, to kto twoim zdaniem lepiej zagrał ,,Matta Huntera ,, -Chuck w Inwazji na U.S.A ,, czy Michaell w ,,Sile Pomsty ,, ?
Trudny wybór, zarówno Chuck jak i Michael dobrze zagrali postać ''Matta Huntera''. A Ty jak uważasz ?