Co powiecie na taki plakat i taką obsade w Ex3 ;D??
http://i46.tinypic.com/2luamh3.png
To ja opowiem dowcip.
Ida 2 mrowki przez pustynie i niosa okno.
Jedna mowi do drugiej -goraco mi
Na co druga odpowiada -to otworz okno
I jak?
Szkoda że cwaniaczki Kliczkowie nie mieli okazji się z nim zmierzyć obaj by wylądowali w szpitalu wielcy bokserowie długie łapy i nic poza tym. Ciekawe ile trzeba będzie czekać na mistrza z prawdziwego zdarzenia.
Tyson z lat 80 zlał by dziś na kwąsne jabko obydwu Braci Kliczko.Wątpie żeby z któryś z nich utrzymał na dystans tak szybkiego ,mobilnego ,zmieniającego w szybkim tepie położenie w ringu ,wchodzącego z wielką łatwością w półdystans boksera jakim był Tyson .http://www.youtube.com/watch?v=9djXBEdDEWk
Arnie ulizany na hitlera normalnie, zresztą on chyba też jest z austrii. a tak na serio to dwa pytania - czy to oficjalny poster i z jakiego filmu wycięli Arniego w tej dziwnej charakteryzacji?
to musze obczaić bo naprawdę wygląda jakos tak nowatorsko i pasuje to do jego już zaawansowanego trochę wyglądu. A plakat tez oficjalny czy to jakis fanowski projekt?
Mówisz o tym do Ex3. Pewnie, że fanowski. Na oficjalne plakaty przyjdzie pora. Teraz fani, powiedzmy, że przedstawiają listę życzeń zawierającą nazwiska osób, które wg nich powinny znaleźć się w tym filmie.
Jeżeli Ex ma być tylko trylogią to z pewnością zabraknie kogos jednak kto powinien sie jednak pokazać chociaż na 5 minut a i tak go pewnie dokooptują bo będzie i tak nadmiar. szkoda że Stallone chce zakończyć to na 3 częściach,wg mnie powinni iśc za ciosem bo film naprawdę do tej pory na siebie zarobił (obie części).
Teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać na potwierdzone informacje. Tak na sucho nie ma co gdybać. Zobaczymy, jak trójka wypadnie, wtedy bedzie można marzyć o kolejnej części. Ale ja osobiście uważam, że temu tytułowi wystarczą trzy odsłony.
W mojej opinii idealna fabuła na 3 część - Afryka, najemnicy, wojna o diamenty (coś jak pamiętne "Psy wojny" z walkenem i Berengerem na podstawie Forsytha) tylko oczywiscie z naciskiem na iebu-du i wybuchy. mieliśmy amerykę pd , potem dżunglę i bałkany, czas na jakas nową lokalizację, pustynia i sawanna byłyby idealne;) do tego ekipa Barneya rywalizuje z zespołem Seagala, no i w końcu poznalibysmy członków ekipy Trenccha bo jak na razie wiemy tylko że Mauser jest konkurentem Barneya w tej branzy i ma jakiś swój zespół, którego jednak do tej pory nie poznaliśmy hehe.
Chiny w sumie już były, choć w 2ce robiły za Nepal hehe.
btw trochę se siarę zrobili właśnie z tym Nepalem, bo tam raczej nie ma dżungli i rzek hehe
Choc w sumie wątek afrykański też już jednak był - chodzi mi o początkową akcje w 1nce z somalijskimi piratami w Zatoce Adeńskiej. No ale to było na morzu.;p
W dwójce uwalniali tylko Chińczyka i mogliby w trójce nawiązać do tego. Wplątać jakąś triade i mielibyśmy szansę na jakąś kopaninę z udziałem Chana i Li (obaj po dobrej stronie).
no ja wiem, tylko że w Nepalu nie ma żadnych lasów (to kraj po prostu wciśnięty w himalaje) rzek tak samo, a że zdjecia były m.in kręcone w CHRL (Chińczycy wyłożyli sporo kasy na produkcję filmu i dali warunek że ma zagrać Nan Yu skoro Stallone nalegał na chociaż krótki powrót Jeta)- to własnie tam zrobili tą początkową sekwencję totalnej rozwałki w dwójce gdzie uwolnili Trencha. Ale to nieważne.
Wogóle jak oglądałem dwójkę pierwszy raz to przez moment pomyslałem że ten koleś który chciał zdzielić Arniego obcęgami to Danny Trejo, myślałem że pojawił sie na dosłowne 5 minut;p
Ale ominęła Cię wojna. Po jednej stronie fanatycy Seagala, a po obrońcy Eastwooda. ;D
Ja bym po stronie Eastwooda stawał - gość jest świetnym producentem, jak i aktorem :) Seagal nie jest ani jednym, ani drugim ;)