PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

1. http://articles.philly.com/2013-03-08/news/37563996_1_cynthia-rothrock-spousal-s upport-demi-moore

2. http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/03/cynthia-rothrock-to-join-expen dables-3-casting-on-heat-more.html

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Kto mi czyta w myślach?
Jestem jak najbardziej ''za''. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dawać jeszcze Blanksa ,Bolo ,Nortona i Speakmana i obsada marzeń !!!

użytkownik usunięty
bradock

Tylko jakie dla nich role? Jedynie można ich dodać do ekipy złych a np. Snipes głównym liderem.

ocenił(a) film na 4

Na złych też by mogli iść, a czemu by nie?

ocenił(a) film na 6

Jakie rolę ? No tego to ja nie wiem ,to już decyzja należy do scenarzystów ,producentów ,Sylwka itp Jeśli napisali o niej że chcą ją do filmu to widocznie mają prespektywiczną rolę .

ocenił(a) film na 4
bradock

Jakby ustawili Cynthię w pojedynku z Gunner'em - ciekawy kontrast stworzyliby. ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nie wiem czy to by dobrze wyszło ? Mogło by ta walka wygladać jak Jet vs Dolph .Lepiej Jet vs Cynitha

ocenił(a) film na 4
bradock

Ale to takie pod dowcip mogłoby być, że Gunner zacznie ją podrywać, a ona poczęstuje go sierpowym albo kopniakiem.

użytkownik usunięty
karoman4

Żadnych walk Cynthia vs facet. Niezniszczalni to męskie kino faceci vs faceci w sensie walk. Cynthie bym też widział w filmie Niezniszczalne o ile taki powstanie.

ocenił(a) film na 4

Jeszcze raz powtarzam, że to nie miałaby być poważna walka. Nie wiem, oglądałeś może ''Legendę Zorro'' z Banderasem i Zeta Jones? Jak ona i on walczyli ze sobą na miecze?

użytkownik usunięty
karoman4

W takim razie po co robić niepoważną walkę? Ale może to i lepiej niż poważną.
Jeśli ta Cynthia wystąpi to i tak pewnie z małą rólką - małe nazwisko.

użytkownik usunięty

Lepiej wziac jakichś poważnych aktorow. Walki typu Snipes vs Jai White albo Jet li vs Yen, a nie nie jakis Speakmanów. Wiem, ze to hold, ale ja nie chcialbym jakiegos kiczu i gównianych nawiązań

użytkownik usunięty

Również wolę większe nazwiska typu Snipes, Yen, niż ci mniejsi których mało kto zna i nikt uwagi nie będzie zwracać podczas oglądaniu filmu.

użytkownik usunięty

Dokladnie i bez zadnych sztucznych nawiazan. Co, Snipes bedzie walczyl ze Stathamem na przyklad i co powie Statham ? ,,Kto nastepny ? Blade ?'' Żenada

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Yes ,Yes ,Yes !!! Rothrock Wraca ,Wraca Ostrę Mordobicie !!!!!http://www.youtube.com/watch?v=WJCuEnWPT8M

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=WJCuEnWPT8M

bradock

bardzo dobra walka. bolo prawie jak mel tylko mel lepiej napiernicza kobiety.

użytkownik usunięty
bradock

Nie lubię takich walk mężczyzna vs kobieta, smacznie to nie wygląda.

ocenił(a) film na 4

Zwłaszcza wtedy, gdy to kobieta pokonuje mężczyznę, prawda? Ach to męskie ego. ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

Owszem to śmiesznie wygląda, z drugiej strony to brzydko gdy facet bije kobietę. :)

ocenił(a) film na 4

Tu postawili na pokazówkę. Kobieta fighterka rzadko kiedy się zdarza, no i w jakiś sposób próbuje złamać stereotypowe myślenie, że płeć piękna, to słaba płeć i nie potrafi się bronić. Ponadto Rothrock, to nie byle kto. Ma na koncie osiągnięcia w sztukach walki. Chociaż np Michelle Yeoh była od niej lepsza.

użytkownik usunięty
karoman4

Ten feminizm. :)

ocenił(a) film na 4

Nie jestem feministką. ;-) A Wasz szowinizm.

użytkownik usunięty
karoman4

Lepsza w sensie sztuk walk? czy.....?

ocenił(a) film na 4

W sensie filmowych walk. Nie przyglądałam się bliżej jej biografii.

ocenił(a) film na 6

Czemu nie lubisz takich walk ? Przecież kobiety od samego początku były w kinie akcji i też grały z powodzeniem w takich filmach np Barbara Bach u boku Rogera Moore muciła się w Szpiegu który mnie kochał ,Carey Lowell brała spektakularny udział z Timotym Daltonem w finałowej akcji w Licencji na Zabijanie ,Famke Janssen tłukła czy bardziej dusiła swoimi seksownymi udami Pierce Brosnana w Goldeneye ,Brigitte Nielsen walczyła dzielnie u boku Arnolda Schwarzeneggera jako tytułowa Czerwona Sonja ,była jedną z głównych przeciwników Ediego Murphy w Gliniarzu z Beverly Hils,Sharon Stone biła się z Arnim w Pamieći Absolutnej ,grała w westernie ,,Szybcy i Martwi ,, Angelina Jolie była tytułową Salt .Mógł bym takie przykłady godzinami wymieniać .

użytkownik usunięty
bradock

Nie mam nic do kobiet w kinie akcji, ale takie walki nie są przyjemne dla oka. Wolę klasycznie pojedynki mężczyzna vs mężczyzna lub kobieta vs kobieta.

ocenił(a) film na 6

Mi tam obojotnie ,byle żeby dobra walka była .Zresztą w filmach Rothrock to nie faceci bili ją tylko ona ich .I to w jaki sposób !!!http://www.youtube.com/watch?v=AWyog1WbbOc

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.youtube.com/watch?v=AWyog1WbbOc

ocenił(a) film na 4
bradock

Ale od Nortona dostawała ciosy.

ocenił(a) film na 4
bradock

Cynthia w wieku 13 lat zaczęła trenować sztuki walki. W latach 1981–1985 była niepokonaną mistrzynią świata w karate w kategorii form z bronią i bez. Posiada czarne pasy w następujących stylach walki: Taekwondo, Tangsudo, Wushu, Shaolin Kung-fu i Szponie orła – jednym ze stylów kung-fu.

ocenił(a) film na 6
karoman4

To widać właśnie na jej filmach ,ze pokazuje dużo ciosów ,kopnieć ,jest bardzo wszechstrona .

ocenił(a) film na 4
bradock

Widać, że sroce spod ogona nie wypadła.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Mam nadzieje że zagra ,podobnie jak Steven ,Wesly ,Jackie ,Nicholas Kim Coppola ,Harrison ,Mel itp

ocenił(a) film na 4
bradock

Jaki Coppola?

użytkownik usunięty
karoman4

Cage.

ocenił(a) film na 4

Aha. Ze też się nie domyśliłam.

ocenił(a) film na 6

Ale on ma fajne ,długie rymujące się nazwisko .

ocenił(a) film na 6
karoman4

A ogladałaś Kasiu może film Dorwać Gringo ? Jak przez przypadek zobaczyłem zwiastun na you tube i bardzo mnie zaciekawił ,chyba sobie to obejrzę bo lubię Mela .Tam na zwiastunie była taka scena że kobieta uderza Mela goła reką w twarz. Gdyby to było życie to wiadomo kobieta była by już martwa .

ocenił(a) film na 4
bradock

Oglądałam to. Dobry film, Mel swym zachowaniem trochę mi przypominał Riggsa - taki wyluzowany. Powinno Ci się spodobać.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dzięki Kasiu .To zaraz bedę pobierał na dysk .

bradock

już ci to dawno polecałem :)

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Ok ,widocznie wyleciało mi to z głowy .Ale już mam na dysku to może dzisiaj to obejrzę .

bradock

Widziałeś już może Turniej, Krzyżowy ogień czy 6 kul ???

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Jeszcze nie .Kurde ,te nowe filmy Van Damma czy Seagala już jakość mnie tak nie pociągają .Ale wiesz co dzisiaj chyba sobię ściągne ten krzyżowy ogień i obejrzę ,jak poleczas .

bradock

Turniej nie jest z żadnym z nich. polecam ci zwłaszcza Krzyżowy ogień i Turniej. Sześć kul też bardzo dobre

ocenił(a) film na 4
bradock

No i co sądzisz o tej walce? Moim zdaniem, jak na budżetówkę, to całkiem przyzwoite starcie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Tak ,w latach 90 budzetówki i kino akcji to był zupełnie inny czas niż dzisiaj .Wtedy była wieksze przyzwolenie i luz na takie filmy .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ja poruszyłam ten temat, żeby nawiązać do tego o czym wczoraj dyskutowaliśmy z prof_mateuszem przy o ''Utajonej furii''.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Chuck Norris mówił kiedyś w wywiadzie dla jednej z gazet o sztukach walki ze ludzie w latach 80 podchodzili do niego na ulicy i pytali się go :Kiedy pan w końcu nakręci drugą cześć ,,Utajonej Furi ? ,, A Chuck na to : No próbowałem go zabić na różne sposoby ,ale to nic nie dało ,co mogłem zrobić ? Wiec wzuciłem go do tej starej studni .Pewnie przez te prośby o sequel ,,Utajonej Furi ,, Chuck zgodził się na udział w filmie ,,Bohater i Strach ,,bardzo podobnym do tego pierwszego filmu .Ale jak wiadomo orginał zawsze najlepszy .A swoją drogą ciekawe czy John Kirbby wydostał by się póżniej z tej studni ? Co myslisz o tym Kasiu ?