1. http://articles.philly.com/2013-03-08/news/37563996_1_cynthia-rothrock-spousal-s upport-demi-moore
2. http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/03/cynthia-rothrock-to-join-expen dables-3-casting-on-heat-more.html
Tylko jakie dla nich role? Jedynie można ich dodać do ekipy złych a np. Snipes głównym liderem.
Jakie rolę ? No tego to ja nie wiem ,to już decyzja należy do scenarzystów ,producentów ,Sylwka itp Jeśli napisali o niej że chcą ją do filmu to widocznie mają prespektywiczną rolę .
Jakby ustawili Cynthię w pojedynku z Gunner'em - ciekawy kontrast stworzyliby. ;-)
Nie wiem czy to by dobrze wyszło ? Mogło by ta walka wygladać jak Jet vs Dolph .Lepiej Jet vs Cynitha
Ale to takie pod dowcip mogłoby być, że Gunner zacznie ją podrywać, a ona poczęstuje go sierpowym albo kopniakiem.
Żadnych walk Cynthia vs facet. Niezniszczalni to męskie kino faceci vs faceci w sensie walk. Cynthie bym też widział w filmie Niezniszczalne o ile taki powstanie.
Jeszcze raz powtarzam, że to nie miałaby być poważna walka. Nie wiem, oglądałeś może ''Legendę Zorro'' z Banderasem i Zeta Jones? Jak ona i on walczyli ze sobą na miecze?
W takim razie po co robić niepoważną walkę? Ale może to i lepiej niż poważną.
Jeśli ta Cynthia wystąpi to i tak pewnie z małą rólką - małe nazwisko.
Lepiej wziac jakichś poważnych aktorow. Walki typu Snipes vs Jai White albo Jet li vs Yen, a nie nie jakis Speakmanów. Wiem, ze to hold, ale ja nie chcialbym jakiegos kiczu i gównianych nawiązań
Również wolę większe nazwiska typu Snipes, Yen, niż ci mniejsi których mało kto zna i nikt uwagi nie będzie zwracać podczas oglądaniu filmu.
Dokladnie i bez zadnych sztucznych nawiazan. Co, Snipes bedzie walczyl ze Stathamem na przyklad i co powie Statham ? ,,Kto nastepny ? Blade ?'' Żenada
Yes ,Yes ,Yes !!! Rothrock Wraca ,Wraca Ostrę Mordobicie !!!!!http://www.youtube.com/watch?v=WJCuEnWPT8M
Zwłaszcza wtedy, gdy to kobieta pokonuje mężczyznę, prawda? Ach to męskie ego. ;-p
Owszem to śmiesznie wygląda, z drugiej strony to brzydko gdy facet bije kobietę. :)
Tu postawili na pokazówkę. Kobieta fighterka rzadko kiedy się zdarza, no i w jakiś sposób próbuje złamać stereotypowe myślenie, że płeć piękna, to słaba płeć i nie potrafi się bronić. Ponadto Rothrock, to nie byle kto. Ma na koncie osiągnięcia w sztukach walki. Chociaż np Michelle Yeoh była od niej lepsza.
Czemu nie lubisz takich walk ? Przecież kobiety od samego początku były w kinie akcji i też grały z powodzeniem w takich filmach np Barbara Bach u boku Rogera Moore muciła się w Szpiegu który mnie kochał ,Carey Lowell brała spektakularny udział z Timotym Daltonem w finałowej akcji w Licencji na Zabijanie ,Famke Janssen tłukła czy bardziej dusiła swoimi seksownymi udami Pierce Brosnana w Goldeneye ,Brigitte Nielsen walczyła dzielnie u boku Arnolda Schwarzeneggera jako tytułowa Czerwona Sonja ,była jedną z głównych przeciwników Ediego Murphy w Gliniarzu z Beverly Hils,Sharon Stone biła się z Arnim w Pamieći Absolutnej ,grała w westernie ,,Szybcy i Martwi ,, Angelina Jolie była tytułową Salt .Mógł bym takie przykłady godzinami wymieniać .
Nie mam nic do kobiet w kinie akcji, ale takie walki nie są przyjemne dla oka. Wolę klasycznie pojedynki mężczyzna vs mężczyzna lub kobieta vs kobieta.
Mi tam obojotnie ,byle żeby dobra walka była .Zresztą w filmach Rothrock to nie faceci bili ją tylko ona ich .I to w jaki sposób !!!http://www.youtube.com/watch?v=AWyog1WbbOc
Cynthia w wieku 13 lat zaczęła trenować sztuki walki. W latach 1981–1985 była niepokonaną mistrzynią świata w karate w kategorii form z bronią i bez. Posiada czarne pasy w następujących stylach walki: Taekwondo, Tangsudo, Wushu, Shaolin Kung-fu i Szponie orła – jednym ze stylów kung-fu.
To widać właśnie na jej filmach ,ze pokazuje dużo ciosów ,kopnieć ,jest bardzo wszechstrona .
Mam nadzieje że zagra ,podobnie jak Steven ,Wesly ,Jackie ,Nicholas Kim Coppola ,Harrison ,Mel itp
A ogladałaś Kasiu może film Dorwać Gringo ? Jak przez przypadek zobaczyłem zwiastun na you tube i bardzo mnie zaciekawił ,chyba sobie to obejrzę bo lubię Mela .Tam na zwiastunie była taka scena że kobieta uderza Mela goła reką w twarz. Gdyby to było życie to wiadomo kobieta była by już martwa .
Oglądałam to. Dobry film, Mel swym zachowaniem trochę mi przypominał Riggsa - taki wyluzowany. Powinno Ci się spodobać.
Ok ,widocznie wyleciało mi to z głowy .Ale już mam na dysku to może dzisiaj to obejrzę .
Jeszcze nie .Kurde ,te nowe filmy Van Damma czy Seagala już jakość mnie tak nie pociągają .Ale wiesz co dzisiaj chyba sobię ściągne ten krzyżowy ogień i obejrzę ,jak poleczas .
Turniej nie jest z żadnym z nich. polecam ci zwłaszcza Krzyżowy ogień i Turniej. Sześć kul też bardzo dobre
No i co sądzisz o tej walce? Moim zdaniem, jak na budżetówkę, to całkiem przyzwoite starcie.
Tak ,w latach 90 budzetówki i kino akcji to był zupełnie inny czas niż dzisiaj .Wtedy była wieksze przyzwolenie i luz na takie filmy .
Ja poruszyłam ten temat, żeby nawiązać do tego o czym wczoraj dyskutowaliśmy z prof_mateuszem przy o ''Utajonej furii''.
Chuck Norris mówił kiedyś w wywiadzie dla jednej z gazet o sztukach walki ze ludzie w latach 80 podchodzili do niego na ulicy i pytali się go :Kiedy pan w końcu nakręci drugą cześć ,,Utajonej Furi ? ,, A Chuck na to : No próbowałem go zabić na różne sposoby ,ale to nic nie dało ,co mogłem zrobić ? Wiec wzuciłem go do tej starej studni .Pewnie przez te prośby o sequel ,,Utajonej Furi ,, Chuck zgodził się na udział w filmie ,,Bohater i Strach ,,bardzo podobnym do tego pierwszego filmu .Ale jak wiadomo orginał zawsze najlepszy .A swoją drogą ciekawe czy John Kirbby wydostał by się póżniej z tej studni ? Co myslisz o tym Kasiu ?