PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

1. http://articles.philly.com/2013-03-08/news/37563996_1_cynthia-rothrock-spousal-s upport-demi-moore

2. http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/03/cynthia-rothrock-to-join-expen dables-3-casting-on-heat-more.html

ocenił(a) film na 4
bradock

''Bohater i strach'' całkiem dobre było.
Co do tej studni, to ona głęboka była. Upadek mógł być bolesny, tym bardziej, że tam wody nie było. Jeżeli by to przeżył, to musiałby liczyć na cud, że ktoś tamtędy będzie przechodził i usłyszy jego wołanie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Woda tam była ! Na końcu tego filmu jak napisy się skończą czy przed napisami jest pokażane jak on wyskakuje ,w sumie tylko głowe widać Ale masz racje studnia była bardzo głeboka ,tylko pytanie czy on sam by wylazł o tych siłach ? Natomiast co do upadku z wysokośći to dla Kirbiego pestka .Przecież Norris po podzurawił kulami i jeszcze wyleciał z ostatniego okna z szpitala na beton i przeżył .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ja ten film oglądałam dawno, a teraz jak leciał ostatnio, to znowu Bonda zaliczałam i ominęłam. Zresztą ten film podobny do ''Bohatera i strach'', więc trochę się pomieszało.
A może Kirbby zna się na wspinaczce górskiej. Ta wiedza mogła mu się przydać do wspinania się po ścianach studni. Kto wie, w filmie wszystko jest możliwe. ;-)

ocenił(a) film na 4
bradock

"orginał zawsze najlepszy"
Się trochę wtrącę nie na temat. Oryginał (w sensie pierwsza część filmu - myślę, że o tym pisałeś) najczęściej jest najlepszy, ale nie zawsze. Przykłady:
Terminator 2 > Terminator 1 (niewiele, ale jednak lepszy)
Madagaskar 2 > Pingwiny z Madagaskaru > Madagaskar
Gwiezdne Wojny (nie podaję która część lepsza od której, bo zdania są bardzo podzielone; niewiele osób uważa IV epizod za najlepszy)
Niezniszczalni 2 > Niezniszczalni 1

ocenił(a) film na 6
Dentarg

No w sumie są też wyjątki ,oprócz tych przykładów to jeszcze Zabójcza Broń ,kazda cześć lepsza od poprzedniej .

ocenił(a) film na 4
Dentarg

U Jackie'ego Chana jest w filmografii ''Nieustraszona hiena'' (który przy okazji polecam) oraz ''Nieustraszona hiena 2''. Pierwszy z nich jest w reżyserii Chana, w roli głównej Chan. Natomiast drugi film jest innego reżysera. Oba filmy są o tym samy, tylko przedstawione w inny sposób. A wiesz jak: pierwsza połowa filmu, to zlepek fragmentów z innych filmów Chana + fragmenty ''Nieustraszonej hieny''. Druga połowa filmu to już jest bez Chana, który został zastąpiony dublerem po tym, jak pokłócił się z reżyserem. A na koniec dodali finałową walkę z ''Nieustraszonej hieny''. Sorry, że spoileruję, lecz przy tym zlepku filmów można.

użytkownik usunięty
Dentarg

Mi najbardziej podoba się piątka SW

Dentarg

Terminator 2 lepszy ? No nie wiem jak dla mnie oba na tym samym poziomie z tym że jedynka jest bardziej mroczna.

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Dla mnie są prawie na tym samym. Jedynka jest mroczna, ale w dwójce mamy paradoks Johna Connora, który nie powinien istnieć :P
Oba filmy są kapitalne.

Pamiętam, że kiedyś zrobiłem sobie nockę Terminatorową by przypomnieć sobie wszystkie części. Po obejrzeniu pierwszych dwóch na pozostałe ciężko było patrzeć. Szczególnie na trójkę.

Dentarg

no tak

trójka owieli słabsza już nie mówiąc o "ocaleniu"

ocenił(a) film na 4
bradock

Ta walka Cynthii jest też fajna http://www.youtube.com/watch?v=jD_LyoqzKpY

ocenił(a) film na 6
karoman4

Kapitalne !!! Rothrock bardzo widowiskowy styl walki miała .Była szybka ,zwina ,gibka ,wysportowana .Podobnie jak Van Damme czy Brandon Lee .Lubie takich fighterów oglądać .

ocenił(a) film na 4
bradock

Tu jeszcze jest Rothrock vs Norton http://www.youtube.com/watch?v=uWHRmYW5zh0 To z ''Walecznej damy''. No i zdecydowanie Norton wygrałby, ale niestety musiał spuścić z tonu i pozwolić jej wygrać.
A mówią, że to Gibson jest brutalny w stosunku do kobiet. A co powiedzieć o Richardzie? ;-)

ocenił(a) film na 8
karoman4

ciekawe czy ona trenuje i nadal jest w formie np. jak van damme

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Ja bym się raczej martwił czy ta wiadomość z expendablepremiere jest dość prawdziwa ? Bo pamietam że jakiś czas po premierze Niezniszczalnych 1 pojawiła się informacja na blogu Sylwka ze chce on do 2 cześci Van Damma ,właśnie Rothrock i Dudikoffa .Tylko co do Belga się te ifo potwierdziło .Ale mimo wszystko trzymam mocno kciuki że ,,Królowa Kung -Fu ,, zagra w tym obrazie .

użytkownik usunięty
bradock

To jeszcze dadzą tą Michelle Yeoh i niech walczą przeciwko sobie kobitki.

ocenił(a) film na 8
bradock

nic nie jest oficjalne. dlatego w tytule tematu dałem "?"

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Myślę, że dba o formę. Nie zapuściła się na pewno.

A wiecie, że ona miała urodziny przedwczoraj?

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Tu masz jej oficjalną stronę z newsami, to poczytaj trochę. http://www.cynthiarothrock.org/

ocenił(a) film na 6
karoman4

ładnie i fajnie wygląda na tych zdjeciach .Na niektórych nawet kusząco ...

ocenił(a) film na 4
bradock

Sesje rozbierane też miała, ale to sami sobie znajdziecie w grafikach google.

ocenił(a) film na 4
karoman4

http://www.youtube.com/watch?v=vBqkyiKnHg8 krótkie, ale konkretne. Szczególnie pierwsze kopnięcie Rothrock w brzuch i ostatnie z obrotu. Bardzo ładnie kopała. Jeśli nadal trenuje i jest w formie to mogłaby dość mocno podnieść poziom walk wręcz w Ex3 :)

użytkownik usunięty
Dentarg

Walk w EX 3 pewnie będzie tyle co w EX 2 czyli mało. Niestety chyba podążają tylko drogą wiecznego rozwalania karabinami czego się da. :(

użytkownik usunięty

Niestety boje sie, ze masz racje

ocenił(a) film na 8

ja bym chciał jakiś dobry pościg i długi i po tem pościgu, rozwaleniu aut walka finałowa

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Coś podobnego jak pościg Barney i Gunnera w Ex1 tylko, żeby przedłużyć i wzbogacić o strzelanie.

użytkownik usunięty
Expendable91

O tak pościg by się przydał. ;)

użytkownik usunięty
Expendable91

Taki jak w Roninie na przyklad

ocenił(a) film na 6
Expendable91

W Skyfall był na początku ,długi ,rewelacyjny pościg .Prawdziwy majsztersztyk jeśli chodzi o kino akcji .Niestety tylko na początku ...

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Jak na kobietę 160 cm wzrostu, to bardzo dobrze jej szło.

karoman4

Kasiu oglądałaś już Loopera z Willisem ?

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Nie oglądałam tego jeszcze. Z nowych filmów z Willisem, to widziałam tylko ''Zimne światło dnia'', ''Szklaną pułapkę'' i Ex2. Resztę muszę prędko ogarnąć, bo zaraz ''Red2'' przyjdzie i ''G.I. Joe''.
A co, Ty oglądałeś już to?

karoman4

Mam to już na dysku i dzisiaj możliwe że będę go oglądał. Ja jeszcze nawet "RED"1 nie oglądałem.

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

To polecam obejrzeć. To taka inna wersja Niezniszczalnych. ;-)

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Super! Mam nadzieję że to prawda :)