PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.filmweb.pl/news/%22Niezniszczalni+3%22+ju%C5%BC+oficjalnie+w+USA+z+ka tegori%C4%85+PG-13-106004

ocenił(a) film na 3

Ech :/

użytkownik usunięty
Robert831231

Teraz czekać aż Lutz dostanie scenę walki, a Snipes tylko będzie strzelał.

Żałosne... Dobrze, że jeszcze sporo horrorów się nie dostosowuje do jakichś kategorii wiekowych.

użytkownik usunięty
bartoszcyc8

Ja czekam aż na meczach piłkarskich rozcięta noga będzie maskowana tymi kratkami.

ocenił(a) film na 3

Czyli w 4 części mogą brać Justina Bibera do ekipy ;/

użytkownik usunięty
Robert831231

Ja bym wolał Radcliffe'a.

ocenił(a) film na 3

I Miley Cyrus?

użytkownik usunięty
Robert831231

Tak. W każdej części jest jakaś to może być Miley albo ulubiona Selena Decepta.

ocenił(a) film na 3

Jako dziewczyna Dolpha xd

użytkownik usunięty
Robert831231

Ale wyobraź sobie trailer i na końcu also Russell with Cage and Radcliffe.

ocenił(a) film na 3

Wiele rzeczy mogę sobie wyobrazić, ale tego jednak wolałbym nie. Czyli nie idę do kina i czekam na reżyserską, gdzie pewnie dodadzą 5 scen na krzyż, komputerowo krew i dwa "fu.. you". Nie wiedziałem, że dożyje czasów gdzie Sly będzie chciał konkurować z Marvelem :/

użytkownik usunięty
Robert831231

No wiesz wszak wsród Exów jest Blade i Punisher.

ocenił(a) film na 3

Czekamy na Hulka?

użytkownik usunięty
Robert831231

Tak niedługo zagra z Kolumbią xD.

ocenił(a) film na 6

Z TYM NA SILE WCISKANIEM WSZEDZIE GDZIE SIE DA PG-13 TO ZYCZE IM ZE 'EX3' NIE ZAROBI TAK DUZO JAK POPRZEDNIE CZESCI... 'EX1' I 'EX2' MIALY KATEGORIE 'R' A SAM WIESZ ZE SPORO ZAROBILY... Smutne bo to robi sie powszechne juz... Nowy 'ROBOCOP', 'TERMINATOR5', 'AMAZING SPIDER-MAN2' itd. wszedzie wciskaja PG-13 liczac na bog wie jakie zyski a pamietaj ze TERMINATOR4 tez mial PG-13 a zarobil mniej niz TERMINATOR3 ktory mial 'R'... Co do mowy o ewentualnych 'BAD GUYACH' w 'EX4' to mi sie marzy by do ekipy dolaczyl KURT RUSSEL jako dobry i fajnie tez gdyby wrocil M.ROURKE bo w 'EX1' zagral krotki lecz fenomenalny epizod. Jako wrog moim zdaniem nie pasuje nikt tak swietnie jak RUTGER HAUER. Facet potrafi wcielic sie swietnie w kogos demonicznie zlego.

użytkownik usunięty
punisher822_filmweb

Ekranizacje komiksów moga byc w trzynastce byle bez dubbingu.

ocenił(a) film na 6

No to moze EKRANIZACJE KOMIKSOW ale wez nie szalej bo nie wyobrazam sobie aby 'SIN CITY 2' mialo PG-13. Komiksy SIN CITY byly brutalne i ostre wiec nie mow ze PG-13 pasuje w tej dziedzinie.

ocenił(a) film na 6

Heniu ,oglądasz dziś na TVN o 20.50 ,,Wykijadło ,, z Patrick Swayze ? Ten film to klasyczne kino akcji z lat 80 ,gdzie nie skupiano się tak na efektach specjalnych a bardziej na realistycznych i brutalnych walkach oraz ciekawej fabule .Ten film to Esenecja Lat 80 w Kinie : http://www.youtube.com/watch?v=21NAkSAdHHI

użytkownik usunięty
bradock

Raczej nie. Planuje Conana z Arnoldem rzecz jasna.

ocenił(a) film na 6

Masakra z tą kategorią wiekową, już na Herkulesie rzygałem, kiedy siekał mieczem i zero krwi.
To ja chcę Megan Fox :)

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Ale w filmie tak? xD

ocenił(a) film na 6

Nie śmiałbym inaczej xD

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

W sumie moze byc i Megan chociaż na Rondę też mozna popatrzeć.

ocenił(a) film na 6

Nie przepadam za blondynkami.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Ja lubię łyse.

ocenił(a) film na 6

Czyli Demi Moore jak znalazł.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Albo Ellen Ripley.

ocenił(a) film na 6

Ewnentualnie Sinead O'Connor, zagrzewala by do boju spiewem naszych dzielnyvh herosów. xD

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Musiałem wyguglować. Teraz herosem jest Ortiz a nie Stallone.

ocenił(a) film na 6

Popatrz, a ja myslałem, że Lutz, kto jak kto, ale Herkules to prawdziwy bohater.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Ciekawe czy za 20 lat powstanie remake Expendables z nowymi idiotami kina akcji.

ocenił(a) film na 6

Mnie już z pewnością będzie to waliło.

użytkownik usunięty

mogę taką kategorię zaakceptować jeśli będzie po prostu więcej scen walki i kopania po mordzie z dodatkiem niezłych wybuchów ala Michael Bay. nie musi być hektolitrów krwi i bluzgów ale jakiś konkretny poziom całej choreografii i mniej CGI (chociaż po zwiastunie śmiem w to wątpić).

użytkownik usunięty
puchoo

No jeśli nie wykorzystaja potencjału Wesleya to nie mam pytań.

w tym filmie jest taki problem, że jest wciśniętych za dużo postaci przez co nie można się skupić na konkretnej i dodatkowo nie dają szansy rozwoju jej historii w zadowalający sposób, chociaż w EX2 historia Gunnara była bardzo ciekawa to szybko temat ucięli, a szkoda. Chciałbym coś takiego właśnie, PG13 już mnie nie przeraża zwłaszcza że poprzednie części można było spokojnie pod nią zrobić bez jakiejś wyjątkowo wielkiej cenzury.

użytkownik usunięty
puchoo

Teraz zrobią historię Wesleya.

puchoo

Pójdziesz siedzieć Sarkozy.

ocenił(a) film na 6

Tytuł tematu Heniu wymiata !!! 10/10 .Szkoda tylko że to prawda .Niestety ...

użytkownik usunięty
bradock

No niestety. Ogólnie mi to nie przeszkadza, ale czemu akurat tę serię to dotknęło.

ocenił(a) film na 6

Bo nawali tyle gwiazd ,szczególnie prominetnych (Ford ,Gibson ,Banderas ,Lutz itp ) a oni też kosztują .Przecież Ford dostał 5mln ,do tego dochodzi budżet filmu ,wiec teraz chcą czerpać z tego zyski .Idą na kasę a nie dla fanów .

użytkownik usunięty
bradock

Ciekawe jak można mieć 70 lat i jeszcze tak latać za kasą.

ocenił(a) film na 6

Przy drugiej cześci było fajnie bo Van Damme ,Lundgren ,Norris ,Adkins to byli głównie aktorzy kina akcji klasy B ,bardziej tani ,szczególnie ze ci trzej pierwsi mieli swoje najlepsze lata aktorskie za sobą ,ich notowania były już słabsze niż kiedyś .Bardzo ciekawiło mnie to że taką wypasioną obsadę ściągneli na 3 ,aż nie dowieżałem ,coś było uknutę a tu patrzymy PG -13 .

użytkownik usunięty
bradock

Też prawda. Ciekawe ile kosztował wilkołak zwany Kellanem.

ocenił(a) film na 6

Trudno powiedzieć .

bradock

Slyszalem, ze Gibsona już prawie nigdzie nie chcą. Nikt z nim nie chce pracować i ze sie skonczyl. Wiec raczej dużej kwoty za Ex nie wzioł.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Tak ale do Exp3 producenci go chcieli a on na początku odmówił ,potem Sylwek go namawiał i w końcu się zgodził .Nie wiadamo co mu tam obiecali . Na forum IMBD pisali użytkownicy że to prawdopodobnie wina Gibsona albo Stathama że bedzię PG -13 .

bradock

Gdyby Gibson byl na topie watpie by zagral w tej serii. Cos napewno dostal bo za darmo by nie zagral. Tak samo bylo z Maczetą 2

Świetna wiadomość. xD

użytkownik usunięty
granat5

Hehe.