PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Na onet.pl pisze że panowie mieliby stoczyć walke ze sobą. Ciekawy pomysł...

http://film.onet.pl/wiadomosci/steven-seagal-zagra-w-niezniszczalnych-3,1,555740 8,wiadomosc.html

ocenił(a) film na 4

Czyżby to początki starczej demencji?

użytkownik usunięty
karoman4

Osz ty. :D Wiesz film który mnie aż tak nie zachwycił powoduje, iż pojawiają się luki w pamięci.

użytkownik usunięty

Z EX 2 to już co innego.

ocenił(a) film na 4

Przyjęłam to do wiadomości.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Eric Robert to w tym filmie świetnie walczył : http://www.youtube.com/watch?v=91tNzewyqL0

ocenił(a) film na 4
bradock

Wiem o tym filmie. Ale ja akurat mówiłam o ''Niezniszczalnych'', a tam nie walczył.

ocenił(a) film na 9

Wiadomo, ma 57 lat. Ale Van Damme w 2 części Expendables moim zdaniem dobrze się zaprezentował pod względem walki z Sylvesterem. Może to ni było to samo, co 20 lat temu, ale mnie zaskoczył pozytywnie! :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Z drugiej strony trzeba pamiętać o Gibsonie, mistrzem sztuk walk to on nie jest.

ocenił(a) film na 9

No nie. Ale za młodych lat przypakowany trochę był, ale o ile się nie mylę, żadnej sztuki walki nie trenował.

ocenił(a) film na 4
Iron_Maiden

Gibson vs Seagal. Dla mnie trochę to dziwne. Nie potrafię wyobrazić sobie ich dwóch, walczących ze sobą.

użytkownik usunięty
karoman4

Gibson nie ma z nim szans, nigdy nic nie trenował, nie potrafi się bić.

ocenił(a) film na 9

Chyba Zabójczej Broni czy Godziny Zemsty nie oglądałeś :P

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Zabójcza Bron to seria nie dla mnie już mówiłem kiedyś. Godzine zemsty mam w planach

ocenił(a) film na 6
karoman4

Zgadza się ,Gibson vs Seagal to dziwna dla mnie konfiguracja ,szczególnie że Gibson ma grać główny czarny charakter ,to Sylwek ,główny bohater tej seri powinien go rozwalić .Wygląda na to jednak że Steven ,Stary Sprytny Lis wynegocjował sobię w tym filmie jedną z wiekszych ról i do tego rozwali głównego Bad Gauya .No nieżle .Wiedziałem że coś tu nie gra ....

ocenił(a) film na 4
bradock

Ale nawet nie jest potwierdzone ,że zagra skąd wy bierzecie te durne info na temat jego walki z Gibsonem? Seagal jeżeli już się pojawi to maksymalnie na taką ilosc czasu jak Billy the Kid w 2 części i już na pewno nie dane będzie mu walczyc z głównym złym. Jego sława przeminęła i na pewno nie zasługuje na final fight...tyle w temacie...i skończcie te gdybania....

ocenił(a) film na 6
eragonmark

No podwierdzonę to nie jest ,tylko tak wywnioskowałem z nieoficjalnych info .

ocenił(a) film na 4
bradock

Możliwe ,że zawalczy jakoś z którymś ze złych ale nie spodziewajmy się fajerwerków;) Ważne by stara ekipa powróciła a sam powrót do akcji "Blade'a " plus Milla Cage;) Czego chciec więcej;) Arnold również się pojawi...Więc... Czekac na ukazanie się;)