PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Koleś kompletnie nie związany z gatunkiem. Jak potrzebowali jakiegoś starszego typka, do gadania a nie biegania, mogli wziąć Hogana, Al Pacino, De Niro, Jeana Reno, Rutgera Hauera....

użytkownik usunięty
actionhero

E tam. Czy w każdym filmie akcji musi być jakiś karateka albo strzelec wyborowy? Mi tam nie przeszkadza. Szkoda natomiast, że poszli na ustępstwa wzgledem mokrych gimbusek i dali Twilighna Lutza. Jest Statham jako ,,młoda'' gwardia to Diesel czy Jai White tez powinni w jego miejsce. W ogole najlepsze było w dwojce. W trailerze nie było Adkinsa, ale był Hemsworth.

Lutz, co by o nim nie powiedzieć, zajebiście dopakował do Herculesa i Expendables, i ma super sylwetke (pomijajac oczywiscie głupkowaty wyraz twarzy), i nadaje się do roli najemnika. Ortiz - bokser, Rousey - MMA, świetnie sie nadają. Więc jedynie Powell i Grammer nie nadają się, bo nie spełniają nwet naciaganego kryterium gwiazdy kina akcji, nie nie są "rozpierdalakami"

actionhero

* i nie są

ocenił(a) film na 4
actionhero

Z tych co wymieniłeś zostawiłbym Rousey, ponieważ przyda im się postać kobieca (Gunner miałby kogo podrywać).
Zamiast Lutza, Ortiza i Grammera dałbym Jackie Chana, który zagrałby, gdyby nie przeznaczyli czasu ekranowego na Lutzów.
Powella wymieniłbym na innego świeżaka, aktora z ulicy, np.: kogoś kto jest po studiach aktorskich, ma dobrą sylwetkę i absolutnie nie jest znany. Wtedy Stallone mógłby śmiało twierdzić, że "daje szansę młodym się wykazać".

ocenił(a) film na 6
actionhero

Ortiz i Rousey spełniają role gwiazd kina akcji ? A w ilu filmach akcji zagrali ? Do statusu takiego Courtur'a to jednak im trochę brakuje, jak już chcieli brać sportowców do kina to uważam, że mogli wziąć ludzi pokroju Tysona, Fedora itp, takich których znają na świecie, a nie o których dowiadujemy się z filmu, że tacy istnieją. Swoją drogą wolał bym aby za tą młodą czwórkę, przeznaczyli pieniądze na dwójkę lub chociaż jednego z wyższej półki znanego aktora, takie moje zdanie.

ocenił(a) film na 8

Gdzie Ty tam Hemsworth'a widziałeś ?

użytkownik usunięty
simon3333

W dwójce.

No właśnie w każdym filmie akcji grają jacyś aktorzy, którzy nie mają nic z tym gatunkiem wspólnego więc Grammer i może.

użytkownik usunięty
granat5

Np dublerzy Seagala.

ocenił(a) film na 8
actionhero

Zamiast Grammera (gościa praktycznie nie kojarzę ) powinni dać Clinta Eastwooda.
Zamiast Lutza (z tym to już przegięli,gwiazda Zmierzchu w rasowym filmie akcji ),powinni dać Adkinsa.
Powell - totalne nieporozumienie - przecież ten gościu grał tylko w Mroczny Rycerz Powstaje i nawet go nie pamiętam.To w ostateczności już Chris Hemsworth w podobnym wieku byłby lepszy.
Victor Ortiz i Ronda Rousey - gwiazdy boksu i MMA w ostateczności mogą być.

Wiem że nie wszyscy aktorzy nie mogli mogli/chcieli zagrać ale postaraliby się o lepsze nazwiska niż ten Lutz,Powell i Grammer.

użytkownik usunięty
simon3333

Ja z kolei pytam czy ogladales w ogóle dwójke?

ocenił(a) film na 8

Moje pytanie było odnośnie Twojego posta :
"W trailerze nie było Adkinsa, ale był Hemsworth"

Dwójkę widziałem i był tam Adkins więc coś pokręciłeś :)

użytkownik usunięty
simon3333

1. Ja mówiłem o dwójce nie o trójce
2. Adkins zginal stad moje pytanie.

ocenił(a) film na 8

Pisałeś o trajlerze więc myślałem że o trójce.
W dwójce w trailerze był Adkins (50sek) http://youtu.be/db2sD4P_Ieg
i tutaj (56 sek oraz 1 min:00 sek) http://youtu.be/2FTAMlUCYJ4

użytkownik usunięty
simon3333

Łe jezu, ale mi chodziło o nazwisko w trailerze. Mam nadzieje, ze wszystko jasne, bo mam limity.

ocenił(a) film na 8

Spoko,spoko,pozdro :)

ocenił(a) film na 6

siemanko, trza było nie trolowac hehe

ocenił(a) film na 4
simon3333

Jemu chodziło o to, że w trailerze nie było Adkinsa. W filmie był, w trailerze nie.

ocenił(a) film na 6
actionhero

Jak dla mnie to idealnie pasowałby tam jeszcze Keanu Reeves. Zawołałby za role pewnie kupę kasy ale nie byłyby to źle wydane pieniądze.

ocenił(a) film na 8
actionhero

Zgadzam się z Tobą. Szkoda że nie będzie Cage'a.

ocenił(a) film na 7
actionhero

Camilla grana przez Sarai Givaty (córka Stonebanksa) będzie jednym z antagonistów i będzie przeciwniczką dla Luny (Ronda Rausey), najprawdopodobniej zobaczymy walkę kobiet.

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Miejmy nadzieję, że nie zbraknie kisielu :)

ocenił(a) film na 6
actionhero

Zgadzam sie, ze ten Grammer to kolejne nieporozumienie. To już lepiej gdyby Sly zaangazowal choćby Dennisa Quaida, Kevina Klinea lub (mój faworyt) Sama Elliotta.

ActionMan_filmaniak

Zostawić Grammera w spokoju. Jeszcze zobaczycie jego postać będzie najlepsza. :)

ocenił(a) film na 6
granat5

Częściowo może się zrehabilitować za to nieprzemyslane wyrażenie zgody na udzial w tym filmie, poprzez jakiś spektakularny headshot na Powellu i Lucku :)

ocenił(a) film na 7
ActionMan_filmaniak

Albo potrójne salto w przód z miejsca :)

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Podczas wykonywania tej ewolucji rozbierał by magnum 44 xD

ocenił(a) film na 6
actionhero

Od gadania mogli wziąć Hogana ? Bez przesady ;)

actionhero

Skąd wiesz czy nie pasuje. Oglądałeś już film? Grammer ma fajny kapelusz, jest Bossem :d i dostał 3 globy, czyli zagrać potrafi. :D
Lepszy on niż jakieś no name'y typu Ronda, Powell.

ocenił(a) film na 6
granat5

Zgadzam się, facet jest już względnie znany, więc z marketingowego punktu widzenia na pewno na plus, no i fajnie mieć w ekipie kogoś kto potrafi nieźle zgrać, a nie tylko "karateków" ;) tych jest pod dostatkiem

klepak69

Dokładnie przecież takie postacie jak Grammer też grają w filmach akcji.

użytkownik usunięty
actionhero

Lub Michael Caine .
Szkoda że nie ma Travolty :(

ocenił(a) film na 7

No bez przesady z Travoltą

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Dlaczego ?
Gdyby się znalazł w obsadzie było by świetnie gdyż to fajny aktor i znany .
Nie chcesz go bo jest gejem ?

ocenił(a) film na 7

Jego orientacja mnie nie interesuje, średnio podobają mi się jego role, z drugiej strony jest znaną twarzą i mały epizod w filmie nie zaszkodził by.

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Właśnie mały epizod by nie zaszkodził .

ocenił(a) film na 7

Może w 4 (o ile będzie)

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Dodać Seagala i Reno i Eastwooda ale i tak go nie będzie .
Chan też mógłby oraz Russel :D
I to wystarczy

ocenił(a) film na 4

Dodać tego i tamtego i co z tego jak film wtedy stał by się bez jakiegokolwiek sensu? Co za dużo to nie zdrowo

użytkownik usunięty
eragonmark

Prawda lecz cameo nie zaszkodzi