PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Na prawde z checia bym zobaczył w trzeciej odslonie jeszcze raz Van Damma swietnie zagral zły charakter . Widze to tak blizniak Villaina klepie tyłki niezniszczalnym swoimi kopniakami :)

ocenił(a) film na 4

Hej! Nawet sam Van Damme mówił w wywiadzie, że w trzeciej części Expendables, powinien pojawić się Steven Seagal. Skoro on potrafił coś takiego powiedzieć, to ja nie wiem, jaki Wy macie problem. Seagal sroce spod ogona nie wypadł i jemu też należy się miejsce w obsadzie Ex3 u boku Sly,a, czy Arniego.

użytkownik usunięty
karoman4

To do mnie?

ocenił(a) film na 4

Ogólnie do całego tego zebrania.

użytkownik usunięty
karoman4

Ja juz mowilem, ze 2 razy nie chce JCVD i zdania nie zmienie

ocenił(a) film na 4

Nie wiem, który już raz dochodzi do sporu między Adamem i Damianem w tej kwestii.

użytkownik usunięty
karoman4

Bez dubli tych, ktorzy juz nie chca lub zginęli proszę

ocenił(a) film na 4

Ale duble zajmują miejsca innym aktorom kina akcji, których też warto pokazać w filmie. Nie można faworyzować jednego, a resztę omijać.

użytkownik usunięty
karoman4

No to o tym mowie

AdamBayern01

to nie produkcja jcvd,stalonne sie nie zgodzi,jcvd mial swoje 5 minut.

ocenił(a) film na 9
damianho15

Stallone sam wysłał propozycję Van Dammowi, niby czemu miałby się nie zgodzić na to?
TO jest tylko i wyłącznie Sylvka pomysł, nikogo innego. Jesteś w błędzie!

AdamBayern01

teraz mu wyslal do 3? ja slyszalem ze jcvd w 3 nie zagra.

ocenił(a) film na 9
damianho15

No to źle słyszałeś, a moze mówisz to celowo, by mnie zdenerwować. Van Damme ma takie same szanse zagrać w Niezniszczalnych, jak każdy inny. A skoro Seagal nie jest zainteresowany występem w Ex3, chyba nie będą pchać go na siłę, prawda?

AdamBayern01

wszyscy pisali ze on juz nie zagra nic przeciwko nie mam lecz on juz zostal zabity i ciezko przywrocic go,a masz link do tego ze Seagal nie jest zainteresowany?

ocenił(a) film na 9
damianho15

Był wywiad po angielsku z nim, jak chcesz to se poszukaj(Expendable91wysyłał na forum, pamiętam). Van Damme jest na liście zainteresowanych tą produkcją tak samo jak Seagal, nikogo jeszcze do dziś oprócz Eastwooda nie odtrącili od Expendables3. A jeżeli Ty tego nie możesz zrozumieć, to Twój problem nie mój.

AdamBayern01

a znasz angielski?

ocenił(a) film na 9
damianho15

No chodzę do Technikum(w dodatku 3 w Warszawie), to znam i to nieźle. Jest jakiś problemik? Angielski teraz zna co 2 człowiek na świecie i nie jest językiem trudnym(nie dla debili), więc to nie problem , bys się go wcześniej uczył i zrozumiał.

damianho15

A ty znasz??

ocenił(a) film na 9
TorcidaTiger

Hehe dobre pytanie ;)

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Motyw z blizniakiem Van Damma nie przejdzię ponieważ już do drugiej cześci rozważano tą samą koncepcje z Austinem .A nic z tego konkretnego nie wyszło .