Stallone Statham Li Lundgren Chan Gibson Costner also Seagal..... eeee chyba nie
Co ty masz z ta śmiercia. Syn Stallone'a sie rozlożył, Norris na pół martwy ? Czyzby kult śmierci ?
nie lepiej zgłosić (znowu) jego temat jako prowokacyjny niż odpowiadać? przecież widać że jego tematy wywołują tylko kontrowersje
Tak jak na tym filmie powino się elminować troli .Trolle to insekty a insekty powino się elminować !
"Norris pół martwy, Eastwood trup" dziwne że też tacy ludzie jak mariusz87kox jeszcze nie zostali zbanowani.
Nie wiem czy wiesz, ale mam kumpla wsrod administracji i jedyna osoba, ktora jest zagrozona o banicje konta jestes ty.
To nie chodzi o to, czy go lubię, czy nie lubię. Nie kojarzę go z rasowymi akcyjniakami, więc nie pasuje mi tutaj. Lepiej zagospodarować to miejsce na kogoś bardziej przydatnego.
czy ja wiem, miał na konce jakies akcyjniaki, nawet komedie akcji, do tego kilka filmów postapo, podobnie jak gibson, gdybym miał wybierać to po gibsonie, a nawet przed, tylko on.
Właśnie Cage też mi na takiego nie wygląda. Ale fakt, dużo filmów z nimi nie widziałam. Jak będzie Cage, to po co jeszcze Costner? Lepiej, żeby zagospodarowali miejsce dla tych, którzy będą kluczowi w całym filmie i dla tych, którzy będą chcieli wymienić się ciosami. Wszystko to, okraszone ciętymi tekstami i dawką humoru.
czyli co? najlepiej nie kombinowac, wziąść typowych twardzieli, jak snipes, diesel, dwayne, jay white, plus kilku bitnych azjatów i będzie siwy dym.
Zwłaszcza, ze z taką ilością aktorów, ktorzy mogliby zagrać to ta seria końca by nie miała.
Właśnie, a jakby mieli wypchać obsadę po brzegi i nie starczyłoby dla wszystkich czasu (w odpowiedniej ilości), to nie miałoby sensu.
trójka na ukoronowanie kariery i git( chociaz ja jestem zwolennikiem co najmniej 5 części)
Nawet w najnowszym tele tygodniu poświęcili całą stronę na temat premiery tej części.