PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.thearnoldfans.com/news/2013/7/19/escape-plans-sly-stallone-talks-ex3- and-rambo-vs-commando.html

Sylwek potwierdza Cage'a, ale on sam mówi co innego, czyli ktoś kręci ;) to podgrzewanie temperatury przed zdjęciami ;p

ocenił(a) film na 4
klepak69

''to podgrzewanie temperatury przed zdjęciami ;p''
Dokładnie. Zamieszanie z Seagalem też może być z tego powodu.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Z Seagalem również, chociaż z nim to trochę pewnie inna bajka ;) Swoją drogą zastanawiająca jest nowa piątka o której niby nikt nie słyszał. Cy to będą osoby zapomniane/wiele lat nie widziane (typu Dudikoff), zupełnie nowe pokolenie czy np. jacyś martial artists do efektownych walk. Niedługo ruszą zdjęcia to się wszystko wyjaśni. No i szykuje się większa rola Lundgrena w Ex3.

użytkownik usunięty
klepak69

A co z tymi co otrzymali ofertę zagrania w EX3:
-Dwayne Johnson
-Harrison Ford
-Lucy Lawless
-Donnie Yen
-Christopher Lambert
-Hulk Hogan
-Clint Eastwood
-Antonio Banderas
Będą w ex3?

ocenił(a) film na 2

Hogana na pewno nie będzie. Chociaż dziwna sprawa bo obaj panowie ze Stallone'm się znają. W 2005 roku Stallone wprowadził Hulka do galerii sław wrestlingu na gali Hall of Fame. W dodatku Hogan wyrażał chęć zagrania w Niezniszczalnych 3. Dla mnie dziwne dlaczego Hulk Hogan i Carl Weathers mimo dobrych relacji ze Stallone'm jeszcze nie zagrali w serii Niezniszczalni a przez niektórych fanów na pewno byliby mile widziani..

użytkownik usunięty
PolskiPowerDance

A reszta? Jak myślisz?

ocenił(a) film na 6

O Antonio B. Sylwek się tylko zapytał czy może być, ale nie ma potwierdzenia. Lambert powiedział, że zobaczymy. Johnson mówił, że nie otrzymał oferty. Clint mówił, że co najwyżej może stanąć za kamerą.
Yen powiedział - I was honoured that they asked me to be in it, but I didn’t find the role to be… challenging. Also, I had a tight schedule… there’s a third one, so if they ask me again, if the conversation is interesting then maybe I’d definitely be more excited about it."
Reszty nie wiem
Ogólnie sytuacje możne uznać za dynamiczną :) w przeciągu dwóch dni ostatnio wyszły dwa sprzeczne newsy odnośnie Cage'a więc sam już wywnioskuj jaka jest sytuacja jeśli chodzi o konkrety odnośnie pewnych osób.

http://www.expendablespremiere.com/expendables-3.html tutaj jest kilka informacji które może Cię zainteresują, nie wszystko jest tam chyba uzupełnione, ale może Tobie się przyda.

ocenił(a) film na 9
klepak69

Ostatnie Twoje zdanie mnie najbardziej cieszy.
Zobaczymy, jak to wszystko wyjdzie z obsadą, wciąż liczę na brak Seagala :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Podobno Michael Jai White stara się o rolę w ex3!

ocenił(a) film na 9

Tego Pana bym chętnie widział :)

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Stefan na pewno będzie nie martw się ;)

ocenił(a) film na 9

Żadnej informacji oficjalnej nie było, więc nie bądź tego taki pewien. :P

ocenił(a) film na 9

Z resztą nawet jakby zagrał, to spieprzył by go swoim zerowym aktorstwem.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Wiesz chodzi głównie o walki ;) Może dać niezły popis jak ma walczyć z głównym złym.

użytkownik usunięty

Przecież on już nawet dobrze nie walczy. :)

użytkownik usunięty

Na pewno lepiej niż ten cały Chan ;)

użytkownik usunięty

Tak wypowiada się ktoś kto nowych filmów z Chanem nie ogląda. Widziałem nowe Seagala i nowe Chana na ekranie o wiele przyjemniej ogląda się obecnie walki Jackiego. Przykro mi ale dyktował nie będę.

użytkownik usunięty

A widzisz u mnie jest odwrotnie.

użytkownik usunięty

Nie oglądasz filmów nie dyskutuj mi tutaj. Oceniam obiektywnie kto w swoich filmach obecnie lepiej prezentuje się w scenach walki pomijając kogo bardziej lubię. Seagal często walczy jakby mu się nie chciało, do tego w jego dochodzą kręcące się kamery gdzie nie raz nic nie widać i dublerzy których używa, że czasem nie wiem kto walczy - wiadomo więc kogo walki dla oka wydają się przyjemniejsze. Pomijam lata 90 gdzie Seagal był świetny, rozmawiamy teraz o teraźniejszości.

użytkownik usunięty

Mam nadzieje że w ex3 nie będzie walczył komediowo bo to by zniszczyło film a tego bym mu nie darował.

użytkownik usunięty

Zniszczyło by film który będzie pewnie komediowy? Przecież EX 2 już było komediowe.

użytkownik usunięty

Ale nie było walk komediowych.

ocenił(a) film na 4

Jet Li walił przeciwników patelniami. Czyli zrobił dokładnie to samo, co Jackie w wielu swoich filmach.

użytkownik usunięty

Tylko nie komediowego, ja chce akcyjniaka, ale bez zadnych dennych gagów.

użytkownik usunięty

Jak będzie miliony nawiązań to będzie parodia. :)

użytkownik usunięty

Byle nie za duzo kurde, bo pozniej straca tożsamość te postaci.

ocenił(a) film na 4

Mylisz się i to ogromnie.

ocenił(a) film na 4

Absolutnie nie mogę się zgodzić. Chan wyczyniał cuda na ekranie w czasach gdy Seagal jedynie łamał ręce przeciwnikom.
Jackie Chan ma za sobą wiele niebezpiecznych popisów kaskaderskich które wyglądają wyśmienicie na filmie.
Steven Seagal... jak zwykle, w kółko te same ruchy i przewracanie przeciwników.

Patrząc na obecną formę obu panów (Chana w "Zbroja Boga 3", Seagal w "Maczecie"), Jackie wypada o niebo lepiej. Biega, kopie, jest nadal w miarę szybki, sprawny podczas gdy Steven rozpasł się jak świnia, wyręcza się dublerami i nadal wykonuje te same chwyty. Na dzień dzisiejszy nawet nie ma między nimi porównania ;)

użytkownik usunięty
Dentarg

Może i Chan jest w lepszej formie ale i tak wolę oglądać walki starego Stevena niż komediowego Chana. Mam ogromne zastrzeżenia i obawy do jego występu w ex3.

użytkownik usunięty
Dentarg

Poza tym widzę że nie tylko ja mam zastrzeżenia co do jego występu.

użytkownik usunięty

Masz prawo mieć zastrzeżenia no, ale film jest zbiorem aktorów kina akcji tym bardziej musi wystąpić. :)

użytkownik usunięty

Ale nie zbiorem kina akcji komediowego tylko poważnego.

użytkownik usunięty

Co to za głupoty wypisujesz? Gdzie jest powiedziane jakiego kina akcji? Poza tym Chan nie grywał tylko w komediowych. To tak jakby powiedzieć że Arnold nie powinien grać bo często grywał w filmach SC-FI. Radzę się trochę zastanowić, jak się nic o Chanie nie wie.

użytkownik usunięty

Wystarczy się rozejrzeć. Nikt z ekipy expendables nie grał tak rasowo w komediach jak Chan. I sory że to powiem ale to nie jest raczej film dla niego. Jak zobaczę że nie będzie walczył komediowo to cofnę te słowa.

użytkownik usunięty

Widać jednak mało wiesz o tym Panu, po co wmawiasz że to film nie dla niego skoro jest jedną z legend kina akcji. Mówisz to przez swoją niechęć. Ja nie przepadam za Seagalem, ale zaakceptuje jeśli zagra. Seria EX to właśnie taki zbiór legend i nowych gwiazd. Jeśli już to gra w KOMEDIACH AKCJI.

użytkownik usunięty

Po prostu boje się że przez niego zrobią totalną komedie a to ma być przecież poważne kino z elementami komedii. Obym się mylił co do niego.

użytkownik usunięty

Już totalna komedia była w EX 2 teraz może być jeszcze gorzej. :)

użytkownik usunięty

Było dużo elementów komediowych ale ogólnie to był film akcji. Jakby to była komedia-akcja to filmweb by tak napisał.

użytkownik usunięty

Czy filmweb musi wszystko pisać? Nie dostrzegasz co się działo na ekranie, na poważnie ten film nie zrobili, liczyła się dobra zabawa. A według imdb to Przygoda/Akcja.

użytkownik usunięty

Od tego jest filmweb żeby wszystko pisał. Za coś im płacą.

użytkownik usunięty

To czemu sam nie dodasz? :)

użytkownik usunięty

Nie takie coś.

użytkownik usunięty

Dalo, będzie Najemnik dodajacy 500 pkt.

ocenił(a) film na 4

Granat, daj sobie spokój.

użytkownik usunięty
karoman4

Gdzie ? Co?

ocenił(a) film na 4

"Nikt z ekipy expendables nie grał tak rasowo w komediach jak Chan."

No tak, Gliniarz w Przedszkolu to rasowy film akcji gdzie nie ma żadnego humoru. W samej filmografii Schwarzeneggera masz wspomnianego gliniarza, Juniora, Bliźniaków, Bohatera Ostatniej Akcji... może jeszcze Arniego za komedie wywal z obsady?

Widziałeś tyle samo Chana co ja Seagala, czyli pewnie ze 4, 5 filmów. Chan ma także na swoim koncie dramaty, filmy poważne, więc nie wiadomo co pokaże w Ex3. Ja mam nadzieję, że będzie walczył w swoim stylu, tym za którym nie przepadasz, bo jest w tym nadal dobry.

użytkownik usunięty
Dentarg

Nie wiem co wy widzicie w tym jego stylu.

użytkownik usunięty

Nie wiem co ty widzisz w tym Seagalu.

użytkownik usunięty

Kurde szkoda, ze EX to tylko trylogia, bo te wojenki seagalowo-chanowe są nieziemskie.

użytkownik usunięty

Wiem.

ocenił(a) film na 4

Szybkość, precyzję, kreatywność, dynamizm. Łączy kaskaderkę z walką.

Ja nie wiem co Ty widzisz w Seagalu.