PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Z komentarza Simona Westa dotyczącego EX2 stwierdzam, że Lerner to kompletny idiota, który nie ma pojęcia o montowaniu filmów.

Pamiętacie jak mówiłem, że scena walki Jeta była dwa razy dłuższa? - Nieprawda. Bo była trzy razy dłuższa!!! West powiedział, że Lerner kazał mu skrócić sceny akcji ze względu na ostateczny czas trwania filmu. (Z jakiej planety wziął się ten człowiek?!. Widać że ma w dupie fanów kina akcji - przecież spokojnie udźwignęlibyśmy 2 godzinny film akcji).
Powiem tak. Po zapoznaniu się z komentarzem Westa, stwierdzam że powinni mu pozwolić nakręcić trzecią część filmu.
Eh nie mogę tego przeboleć, że gdyby tak nie pocięli filmu to byłoby epickie dzieło akcji. I tak dostał 10-tkę, ale bez tych wszystkich zmian pewnie byłoby poza skalę:P

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Noż ja pierd... nie dopuścić Lernera do produkcji trzeciej części!

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Dokładnie, miejmy nadzieje, że po doświadczeniach z ostatnia częścią, nikt przy zdrowych zmyslach nie powierzy temu szarlatanowi reżyserowania filmów akcji (co najwyżej niech sobie poklapie klapsem hehe).

użytkownik usunięty
caleb_83

no a jeszcze sprawa norrisa? wycięli go w ostrzale przed lotniskiem nie wiadomo czemu. tak jak mówisz film mógłby spokojnie trwać 2 godziny.

ocenił(a) film na 8

Ja widzę trochę sensu w tym, że wycięto Norrisa przed lotniskiem. Jakby się wtedy pojawił, to jaki sens miałyby słowa Arniego "Kto będzie kolejny? Rambo?" Skoro widzieliby się wcześniej to po co by to mówił. Wydaje mi się, że nakręcili dwie wersje i dopiero po porównaniu doszli do wniosku, która lepiej wygląda.

ocenił(a) film na 4
zulombo

Albo Norris przed lotniskiem będzie w wersji reżyserskiej, a tego z Arnim "Kto będzie kolejny? Rambo?" nie będzie. Podobnie było w Ex1. W zwykłej wersji, gdy Barney wracał ze spotkania z Churchem, był sam w samochodzie. A w reżyserskiej od kościoła, do garażu towarzyszył mu Statham.

ocenił(a) film na 8
karoman4

dokładnie. Nawet nie wiedziałem o Stathamie, nie widziałem reżyserskiej wersji pierwszej części.

karoman4

gibson znecal sie nad zona

ocenił(a) film na 4
caleb_83

Lernera na stos!

użytkownik usunięty
caleb_83

Przy Statham - Adkins też coś majstrował ?

ocenił(a) film na 4

A przy Sly vs JCVD też mógł coś pokombinować.

użytkownik usunięty
karoman4

Żal

ocenił(a) film na 4

Może te walki też były dłuższe.

użytkownik usunięty
karoman4

No jesli tak to popieram z tym stosem, bo na Adkins vs Statham mocno liczyłem

ocenił(a) film na 4

To ja już układam stos.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Tez dorzucę od siebie naręcz chrustu hehe

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

O kto sie tu zjawil

ocenił(a) film na 6

Postanowiłem odwiedzic starych znajomków.
Mam połówkę i zagrychę, załatw popychacza i balujemy hehe

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Myslalem, ze idziesz sladami Actionhero

ocenił(a) film na 6

Coś mnie ominęło?

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Nie, tylko on nie logowal sie od trzech miesiecy. A tak poza tym to nic, trolling i jeszcze raz trolling

ocenił(a) film na 6

Myślałem, że postanowił opuścić to forum.
Trolling to niestety podstawa na forach, chociaz jak jest inteligentny i ciekawy, to mozna podyskutować.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Trolling dzieli sie na ciekawy i na mariuszkoxing

ocenił(a) film na 4

Potwierdzam, uświadczyłam tego na własnej skórze.

użytkownik usunięty
karoman4

On jest nudny przede wszystkim

ocenił(a) film na 4

On chyba nie jest trollem... tylko na prawdę taki jest.

użytkownik usunięty
Dentarg

I też ma 203 cm ?

ocenił(a) film na 4

Co w tym dziwnego. Ja np.: mam 303 cm, a jak ktoś jeszcze jest w Internecie wyższy to dobijam do 403 cm. Poza tym mam 100 cm w bicepsie i się nie chwalę.

Bardziej mówiłem o jego opinii o Seagalu, Chińczykach i małych ludziach. Trolle kłamią i prowokują, a on, wydaje mi się, na prawdę wierzy w to co pisze. Jego problem.

ocenił(a) film na 6

Nie miałem tej wątpliwej przyjemnosci potykac sie z tym osobnikiem.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Gdybys czesciej tu przebywal mialbys. Na bank by sie doczepił do Michaela JW

ocenił(a) film na 6

On nie jest czasem fanem stefana?

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Jest ale co chwila czepia sie tych, ktorych dany uzytkownik wielbi

ocenił(a) film na 6

Pamietam, że przelotnie kartkowałem jego wypociny i stwierdzam, ze trol z niego marny.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Ciekawe, czemu go nie banuja

ocenił(a) film na 6

Pewnie uwazają, że jest niegroźny.

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Jest jak insekt

ocenił(a) film na 4

Drugi stos jest dla Seagalowaca.

użytkownik usunięty
karoman4

Szkoda, ze kogos innego sie nie uczepil. Nie wiem np. Lautnera

ocenił(a) film na 4

Bimbera.

użytkownik usunięty
karoman4

Chyba ,ze sie zabezpieczyl, bo wie ze lubimy Stevena

ocenił(a) film na 6

A mi właśnie walka Statham vs Adkins bardzo się podobała ,to była dla mnie jedna z mocniejszych i widowiskowych scen akcji w Niezniszczalnych 2 .

użytkownik usunięty
bradock

Tzn lepsza niz finalowa

ocenił(a) film na 8
caleb_83

wiadomo coś już czy w te sceny pojawią się wersji reżyserskiej?

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Wiadomo w ogóle kiedy pojawi się wersja reżyserska?
Bardzo możliwe, że to sprytny chwyt marketingowy... skrócić sceny walki o połowę, żeby wyciągnąć z ludzi dodatkową kasę za płyty. Trochę to nieładnie z ich strony, ale to możliwe.

ocenił(a) film na 5
Dentarg

No ale tak to już jest. Z tym marketingiem. Najpierw ucinają sceny w wersji kinowej, a potem za pół roku/rok wydają pełny film na dvd/blurayu.
Co do Westa, to był zawiedziony że na walkę Adkins vs Statham dano im tylko jeden dzień! Jak powiedział miały być przynajmniej dwa dni. Ponadto bardzo chwalił Van Damme'a.

ocenił(a) film na 5
caleb_83

To jest właśnie największa porażka dzisiejszego Hollywoodu - wpierdzielanie się producentów w projekt reżysera.

ocenił(a) film na 6
caleb_83

A nie mówiłem ? !!! Tylko West gwarantuje że Niezniszczalni 3 bedą prawidłowym filmem akcji !!!! A Seagal powinien Lernerowi połamać wszystkie kości w kregosłupie !!!

użytkownik usunięty
bradock

Albo takie coś http://www.youtube.com/watch?v=fIyIDaBMn0Q

ocenił(a) film na 6

Dobre ! .W Moratala kiedyś się grało jak było młodym ,głównie na automatach do gier .Najcześciej to była 1 .

caleb_83

I dobrze komu potrzebne sceny tego chinczyka?
Przez ten czas mogli dac sceny walki jakichs ludzi bardziej obeznanych w te klocki.

caleb_83

lerner to poje... człowiek przez niego głównie sa problemy zeby ss zagrał w ex.