Z komentarza Simona Westa dotyczącego EX2 stwierdzam, że Lerner to kompletny idiota, który nie ma pojęcia o montowaniu filmów.
Pamiętacie jak mówiłem, że scena walki Jeta była dwa razy dłuższa? - Nieprawda. Bo była trzy razy dłuższa!!! West powiedział, że Lerner kazał mu skrócić sceny akcji ze względu na ostateczny czas trwania filmu. (Z jakiej planety wziął się ten człowiek?!. Widać że ma w dupie fanów kina akcji - przecież spokojnie udźwignęlibyśmy 2 godzinny film akcji).
Powiem tak. Po zapoznaniu się z komentarzem Westa, stwierdzam że powinni mu pozwolić nakręcić trzecią część filmu.
Eh nie mogę tego przeboleć, że gdyby tak nie pocięli filmu to byłoby epickie dzieło akcji. I tak dostał 10-tkę, ale bez tych wszystkich zmian pewnie byłoby poza skalę:P
Dokładnie, miejmy nadzieje, że po doświadczeniach z ostatnia częścią, nikt przy zdrowych zmyslach nie powierzy temu szarlatanowi reżyserowania filmów akcji (co najwyżej niech sobie poklapie klapsem hehe).
no a jeszcze sprawa norrisa? wycięli go w ostrzale przed lotniskiem nie wiadomo czemu. tak jak mówisz film mógłby spokojnie trwać 2 godziny.
Ja widzę trochę sensu w tym, że wycięto Norrisa przed lotniskiem. Jakby się wtedy pojawił, to jaki sens miałyby słowa Arniego "Kto będzie kolejny? Rambo?" Skoro widzieliby się wcześniej to po co by to mówił. Wydaje mi się, że nakręcili dwie wersje i dopiero po porównaniu doszli do wniosku, która lepiej wygląda.
Albo Norris przed lotniskiem będzie w wersji reżyserskiej, a tego z Arnim "Kto będzie kolejny? Rambo?" nie będzie. Podobnie było w Ex1. W zwykłej wersji, gdy Barney wracał ze spotkania z Churchem, był sam w samochodzie. A w reżyserskiej od kościoła, do garażu towarzyszył mu Statham.
dokładnie. Nawet nie wiedziałem o Stathamie, nie widziałem reżyserskiej wersji pierwszej części.
Postanowiłem odwiedzic starych znajomków.
Mam połówkę i zagrychę, załatw popychacza i balujemy hehe
Nie, tylko on nie logowal sie od trzech miesiecy. A tak poza tym to nic, trolling i jeszcze raz trolling
Myślałem, że postanowił opuścić to forum.
Trolling to niestety podstawa na forach, chociaz jak jest inteligentny i ciekawy, to mozna podyskutować.
Co w tym dziwnego. Ja np.: mam 303 cm, a jak ktoś jeszcze jest w Internecie wyższy to dobijam do 403 cm. Poza tym mam 100 cm w bicepsie i się nie chwalę.
Bardziej mówiłem o jego opinii o Seagalu, Chińczykach i małych ludziach. Trolle kłamią i prowokują, a on, wydaje mi się, na prawdę wierzy w to co pisze. Jego problem.
Pamietam, że przelotnie kartkowałem jego wypociny i stwierdzam, ze trol z niego marny.
A mi właśnie walka Statham vs Adkins bardzo się podobała ,to była dla mnie jedna z mocniejszych i widowiskowych scen akcji w Niezniszczalnych 2 .
Wiadomo w ogóle kiedy pojawi się wersja reżyserska?
Bardzo możliwe, że to sprytny chwyt marketingowy... skrócić sceny walki o połowę, żeby wyciągnąć z ludzi dodatkową kasę za płyty. Trochę to nieładnie z ich strony, ale to możliwe.
No ale tak to już jest. Z tym marketingiem. Najpierw ucinają sceny w wersji kinowej, a potem za pół roku/rok wydają pełny film na dvd/blurayu.
Co do Westa, to był zawiedziony że na walkę Adkins vs Statham dano im tylko jeden dzień! Jak powiedział miały być przynajmniej dwa dni. Ponadto bardzo chwalił Van Damme'a.
To jest właśnie największa porażka dzisiejszego Hollywoodu - wpierdzielanie się producentów w projekt reżysera.
A nie mówiłem ? !!! Tylko West gwarantuje że Niezniszczalni 3 bedą prawidłowym filmem akcji !!!! A Seagal powinien Lernerowi połamać wszystkie kości w kregosłupie !!!
Dobre ! .W Moratala kiedyś się grało jak było młodym ,głównie na automatach do gier .Najcześciej to była 1 .
I dobrze komu potrzebne sceny tego chinczyka?
Przez ten czas mogli dac sceny walki jakichs ludzi bardziej obeznanych w te klocki.