PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Wszyscy obawiali się tego PG-13 i niestety moim okiem (i powtarzam Moim!) obawy były bardzo
słuszne. Wg Mnie odciska się ono bardzo na całokształcie, jak pięknie wyglądał by ten film po
dodaniu krwi do strzelanin i walk. Co do samej akcji to mamy 50/50 nowicjuszy i starej ekipy.
Walk bardzo mało, praktycznie tylko jedna solówka Stathama, która nie przebija walki Statham vs
Adkins z Ex2, walka Gibsona i Sly nie skomentuje. Poza tym trochę walk ma Rousey i Banderas, ot to wszystko. Co do aktorów to
spodziewałem się, żę Gibson przebije rolą Van-Damme, jednak są one na równi. Efekty
specjalne czasami (czasami powtarzam) wyglądają jak z 'budżetówek'. Akcja może i prze
kozaczona, ale w końcu jest to film akcji. Arnolda i Li jeszcze mniej niż w ex2, praktycznie jakby w
ogóle ich nie było. Sporo strzelania.

Więcej nie będę się rozpisywał, jak ktoś chce to sam obejrzy na kompie, lub poczeka za
premierą kinową.

Ode mnie mocne 8/10.

Jeśli ktoś juz oglądał, lub ma jakieś pytania, to zapraszam do debaty.

ocenił(a) film na 4
Rambo022

''A tak po za tym to odniosłem wrażenie młodzi technologia, spryt, szybkość ale bez jaj są jak trafili samochód to Barney dziadek potrafił szybciej się pozbierać i otrzepać od tych młodych szczyli i potrzebna była znów stara gwardia z jajami.''

Jak już wspomniałam w innym temacie - w doświadczeniem się nie wygra.

użytkownik usunięty
Rambo022

Fajnie by bylo, gdyby to on skakał.

ocenił(a) film na 4

A Gibson podczas walki ze Sly'em też zrobił taki fajny trik - pewnie to dubler.

ocenił(a) film na 7
karoman4

Sporo dublerów było.

ocenił(a) film na 8
Rambo022

I jeszcze te ujęcia jakoś takie chaotyczne ciężko ogarnąć pole walki.