PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73754
5,0 32 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Seagal / Van Damme

Sztuki walki: AIKIDO / WSH SZTUKI WALKI, KULTURYSTYKA

Wzrost: około 2m / nieznany

Waga: około 100kg / około 80kg

Najlepszy film: NICO / QUEST

upust krwi bliskich: brak / żona

Forma: przeciętna / przeciętna

Działalność społeczna: szeryf / brak

Po przeanalizowaniu tego przez mój komputer zwyciężył Seagal.

Dziękuję za uwagę i pozdrawiam fanów obu panów.

ocenił(a) film na 4
greggmm

Tu popatrz jak szpagat robi mając 54 lata. http://i.wp.pl/a/f/jpeg/26315/450x17_dlundgren022011_22.jpeg

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 6
greggmm

A czemu stracił ?

ocenił(a) film na 6
bradock

No właśnie też się zastanawiałem kiedy po raz pierwszy oglądałem Najemników..Być moze już nie chciało mu sie utrzymywac tak potężnej muskulatury.

ocenił(a) film na 4
greggmm

Ale on jest i tak w dobrej kondycji. Szukam takiego artykułu, poświęconego jego obecnej kondycji, ale nie mogę znaleźć.

ocenił(a) film na 4
greggmm

Znalazłam, uwaga Panowie, czapki z głów: http://www.fakt.pl/Ma-53-lata-i-tak-wyglada-,artykuly,82764,1.html

ocenił(a) film na 6
karoman4

Chylę czoła przed Dolphem.Szkoda że jego znakomita forma fizyczna nie przekłada sie na sukcesy filmów w których gra główne role.

ocenił(a) film na 4
greggmm

O i tu się zgadzam z Tobą. Szkoda, że nie idzie mu tak, jak powinno. A może, gdyby grał w sportowych filmach, ma o tym pojęcie, więc może byłoby inaczej. Ale w sumie ciesze się, że wybrał kino akcji, bo nadaje się do tego. Być może nie wszyscy potrafią dostrzec to. Nie wiem, gdzie szukać wytłumaczenia.

ocenił(a) film na 6
greggmm

Ja bym szczerze nie chciał mieć takiej dużej muskulatury jak Dolph ,wolał bym taką jak miał Connery grajać Bonda np W Pozdrowieniach z Moskwy ,Goldfinger albo jaką ma obecnie Craig ,też w roli Bonda .

ocenił(a) film na 4
bradock

Ale on i tak źle nie wygląda. Moim zdaniem nie ma za dużo. Arni i Sylvek, o tak, oni byli napakowani.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Dolph to był gigant ,muły ma ogromne

ocenił(a) film na 4
bradock

Widzisz, nawet dziś mu niczego nie brakuje pod tym względem. Fakt, ,,zmniejszył'' się trochę, ale te zdjęcia, które są pod linkiem ,który dałam, mówią same za siebie. W tym wieku, tak wyglądać.

ocenił(a) film na 6
karoman4

No faktycznie Dolph trzyma forme ,czyli prawidłowo .Ogladasz Kasiu teraz na Polsacie Hitmana ? ,Ja tak bo to dobra pozycja dla miłośników mocnej sensacji .

ocenił(a) film na 4
bradock

A w roli głównej gra ten, co w Szklanej pułapce 4 grał czarny charakter? Nie oglądam tego teraz. mówisz, że dobre ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Ten film co raż bardziej mi się podoba im wiencej go ogladam .

użytkownik usunięty
bradock

A jak bys sie zapatrywal na Clive'a Owena jako Bonda.

ocenił(a) film na 6

Nie wiem ,musiał bym go zobaczyć w roli Bonda w filmie .Na razie Craig mi odpowiada

ocenił(a) film na 6
bradock

Wyglądać tak jak Dolph w Czerwonym skorpionie to było marzenie moje i moich kumpli z młodzieńczych lat.

ocenił(a) film na 6
greggmm

Ja wolałem bardziej sylwetkę Van Damma np z filmu Kickboxer .A jak myslisz Dolph i Van Damme cwicząc taką rzeżbe brali jakieś odżywki ,anaboliki ,sterydy ,proszki itp ? Wiesz coś o tym ? Nie mówie że to jest złe ,tylko jestem ciekaw czy można taką rzeżbe zrobić bez wspomagania Bo to że Arni i Sylwek brali to jest pewne na 100 procent

ocenił(a) film na 6
bradock

O tym czy Dolph i JCVD brali jakies sterydy nic nie wiem,ale jest praktycznie niemożliwe wypracować sobie taką rzeźbę jak w najlepszym czasie mieli ci dwaj Panowie tylko dzięki treningowi i diecie.Więc według mnie wspomagali sie jakimiś środkami,a jakimi to juz ich słodka tajemnica

ocenił(a) film na 6
greggmm

OK ,dzięki

ocenił(a) film na 4
greggmm

Do roli He-Mana akurat pasowała mu ta rozbudowana sylwetka. Spokojnie nadawałby się do roli Herkulesa ;-p

ocenił(a) film na 4
bradock

Ja Tobie wierzę, Tomek ;-)
Co do gazet, to Ci powiem, że już dawno nie kupowałam takich gazet filmowych, więc nie orientuję się zbytnio. Trzeba się @Shockwave_91 zapytać o to, bo jest fanem Stathama i mógłby wiedzieć coś więcej na ten temat. Zaraz go znajdę ;-p

ocenił(a) film na 6
karoman4

O Stathamie też piszą czasami w gazetach np TO&Owo ale nie aż tak czesto ,i nie jest aż tak mocno promowany w gazetach jak kiedyś np Stallone ,Van Damme czy Lundgren

ocenił(a) film na 7
bradock

Czasem zdarza sie widywać artykuły o Stathamie, osobiście sam się z tym zetknąłem. Obecnie w czasopismach filmowych zamiast prawdziwych aktorów opisuje się np. Bibera ;p Ale nie ma wątpliwości,ze Statham to gwiazda kina akcji która w przyszłości na pewno będzie dzierżyć tytuł mistrza Kina Akcji i nie raz o nim napiszą. Tyle ode mnie

ocenił(a) film na 4
Shockwave_91

Biebera?! Że też nie mają czego opisywać ;-P Co to się porobiło na tym świecie.

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Ok ,dzięki .Bo właśnie chodziło mi o to czy dzisiaj Statham bedąc gwiazdą numer 1 w kinie akcji wywołuje takie same emocje i magnetyzm jak w latach 80 i 90 Seagal i Van Damme .Czy przez to że dzisiaj kino akcji zostało troche zapomniane to też Statham nie jest aż tak mocno promowany .http://www.fempop.com/2011/12/08/hypersexualization-in-the-media-now-with-more- glistening-man-meat/

ocenił(a) film na 6
bradock

http://www.fempop.com/2011/12/08/hypersexualization-in-the-media-now-with-more-g listening-man-meat/

ocenił(a) film na 4
bradock

Fajnie to wygląda ;-)

ocenił(a) film na 6
karoman4

Statham też popularny i pożądany .

ocenił(a) film na 4
bradock

A także rośnie w mięśnie ;-)

użytkownik usunięty
bradock

Tak chłopskim okiem patrząc na dawnego Seagala i dawnego Van Damma to Steven przystojniejszy był. :)

ocenił(a) film na 6

Steven przy wzroście 193 cm na pewno był postawniejszym gościem,oczywiście dopóki nie zaczął tyć.

ocenił(a) film na 7
mariusz87kox

Zarówno Seagal i Van Damme byli w świecie kina akcji swojego rodzaju prekursorami :) Van Damme - mega sprawny i rozciągnięty kulturysta. To dzięki niemu zaczęli karierę tacy ludzie jak: Gary Daniels, Jeff Speakman czy Billy Blanks. To Jean Claude wprowadził modę na tego typu bohatera :)

Z kolei Seagal spopularyzował aikido i w sumie jako jedyny używa tego w filmach. Ale oprócz tego zauważcie, że Steven robił maksymalnie brutalne filmy co było w latach 90 tych nowością. Po raz pierwszy się zdarzyło żeby kinowe produkcje aż tak ociekały brutalnością. Tego nie można było zobaczyć u Stallone'a czy Arnolda.

Wezmy chciażby:
SPOILERY:

-Nico i końcową walkę ze zbirami. Seagal cały w kałuży krwi łamie masowo ręce i karki.
-Wbicie złamanego wcześniej kija bilardowego w tętnice i frontowy kop w ryja :P
-Wydłubanie oczu Porąbańcowi, złamanie mu kręgosłupa a następnie zrzucenie z dużej wysokości na pręt - wszystko w jednej sekwencji :P
- Walka z Riczim Madano i wbicie mu korkociągu bodajże w oko, ale wcześniej stopniowe masakrowanie wroga aż zostaje z niego krwawa masa.
- Wbicie noża w głowę Tommy'emu Lee Jones'owi lub też noża w oku jednemu ze zbirów.

Takie rzeczy tylko u Stefana:)

ocenił(a) film na 6
Lizmak

W filmie John Rambo Sylwek wyrywa jednemu z bandziorów gardło.Myślałem że jeszcze nigdy wcześniej w żadnym filmie akcji nie pojawiła się taka drastyczna scena.Ale niedawno przypomniałem sobie Liberatora i tam Steven robi to samo jednemu z terrorystów.Ten gość nie cackał się ze zbirami.

ocenił(a) film na 6
Lizmak

Fakt Steven krecił brutalne filmy ale zaden film Stevena nie może równać się pod wzgledem Brutalności z Filmem Dolpha Lundgrena pod tytułem ,,Ostry poker w małym tokio ,, Tam to dopiero była rzeżnia i sadyzm !!!

ocenił(a) film na 3
mariusz87kox

Co ty takie Ku*rw.a gadasz skad masz takie poj.eb*ane obliczenia ?chyba z wlasnej glowy!!! Stawial bym na JCVD...A skoro tak obliczasz to co bys powiedzial na Seagal VS ADKINS?! heh

ocenił(a) film na 3
maju90

Ogladalem wiele filmow z seagalem i tez go szanuje ale jeszcze w zadnym nie widzialem zeby kopnol kogos powyzej pasa..a JCVD w kazdym filmie to pokazywal..PZDR

maju90

W takiej walce to z Adkinsa zostaje mokra plama i nic wiecej.
Co do kopania to Seagal tego nie stosuje, bo to w rzeczywistej walce sie nie sprawdza.
Seagal.swoim aikido kazdego rozwali.

ocenił(a) film na 3
mariusz87kox

Smieszny jestes!!! adkins pod kazdym wzgledem go bije bez trudu..

ocenił(a) film na 6
maju90

Spieranie sie o to kto wygrałby w prawdziwej walce jest kompletnie bez sensu

ocenił(a) film na 4
greggmm

Ten temat w ogóle jeszcze tu żyje? Ja myślałam, że już wszystko zostało wyjaśnione.

ocenił(a) film na 3
karoman4

Spojrz co koles pisze ! adkins przegral by z seagalem hehe to przeciez jest smieszne

ocenił(a) film na 4
maju90

On tu tak pisze od 14 sierpnia 2012 roku i nikt się tym jakoś nie przejmuje. Raz go nakarmiliśmy i wystarczy.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Widziałaś nowy zwiastun Szklanej Pułapki 5 ? Robi wrażenie ...

użytkownik usunięty
bradock

a jest?

użytkownik usunięty

Ok ogarnąłem teraz zapowiada się niezła rozwałka.

ocenił(a) film na 4

Jest Pomidorek ;-)

użytkownik usunięty
karoman4

No jestem.

ocenił(a) film na 4

Aleś my się dogadali teraz ;-D