Pomijając może EX III to jest też sporo innych ciekawych filmów, bardziej od tych. Conan który powstanie to chyba kiepski żart.
Jeśli Conan będzie bazował na scenariuszu The Crown of Iron i jego realizacją zajmie się John Milius to będzie bardzo dobrze. Mimo wszystko i tak czekam na emerytowanego Arnolda.
Ja najbardziej czekam ,,Na Niezniszczalnych 3 ,, i ,,Londyn w ogniu ,, .To mogą najlepsze akcyjniaki 2014 roku !
Pamietam jak w 2006 roku czytalem informacje ze 'THE CROWN OF IRON' mieli bracia Wachowscy wyprodukowac i zaluje ze sie to nie stalo...
Tak po 30 latach sobie przypomnieli o fanach. :)
A nie przepraszam jeszcze w 2011 jakiś Conan z innym aktorem dla fanów powstał, ale kiepsko zarobił. Teraz Arnold wrócił, to robią z nim. W końcu Schwarzenegger jako Conan to znana marka i przyniesie to możliwy zysk.
Terminatora 5 też dla fanów robią? :D
A niby dla kogo robią nowego Terminatora? , po klapie Terminatora salvation i tak uważam że ten film to porażka ,, wszyscy zrozumieli że bez Schwarzeneggera kolejny Termnator okazałby się znowu klapą . a co do kasy to wiadomo wszycy chcą zarobić nie ważne czy kręcą film czy są sprzedwcam w sklepie albo sprzedawcami używanych samohodów.. to nie ma znaczenia.......... każdy chce jeść..
Prawdziwi fani plują na Terminatora 5. Hehhehe
Terminator 5 może kasę zarobi, ale bez Camerona Terminator nie istnieje. Wyczuwam kolejną miazgę. Zresztą jak powtarzałem wielokrotnie na 2 części skończył się Terminator. :)
Zgadzam się z Tobą odnośnie Terminatora. Jeszcze co prawda nie pluję na Terminatora 5, ale zapewne będę i do kina na pewno się na niego nie wybiorę.
Conan może się udać, choć niewykluczone, że skończy jak T5, czyli gniot do wyciskiwania pieniędzy z naiwnych fanów.
Skoro plują .............to znaczy że nie są fanami Terminatora, albo to debile .... co do Camerona to on jak sam powiedział w wywiadzie " swoją historie o Terminatorze opowiedział " skoro Cameron nie chce kręcić kolejnych części tego filmu to nie znaczy że inni nie mogą nakręcić kolejnego Terminatora , zresztą nie dla Camerona ogladam Terminatora tylo dla Schwarzeneggera , czekam na kolejną część i napewno pójde kilka razy na ten film do kina
Jestem więc debilem tak? Ha, no ok, skoro oczekuję po Terminatorze jakiejś fabuły to faktycznie jestem debil, bo na ową bez Camerona nie ma co liczyć. Dwa razy się przejechaliśmy (T3 i T:Salvation) i kolejna część tego nie zmieni. Dlaczego? Ano dlatego, że twórcy T5 doskonale wiedzą, że tacy fani jak Ty pójdą na byle gówno jeśli zagra w tym Schwarzenegger. Z kolei Schwarzenegger zagra w byle gównie z serii "Terminator", żeby znów zabłysnąć aktorską sławą przed swą kampanią prezydencką.
Chcesz to się baw na takim filmie, ale nie zmuszaj widzów wymagających czegoś więcej niż Schwarzenegger, że też mają się na takim filmie bawić.
Skoro Cameron nie chce robić kolejnych części o Terminatorze to mam go w D.......... jak stwierdził "on opowiedział co miał opowiedzieć " więc to już przeszłość , może nowa część nie dorówna wizji Camerona ale nie dla niego widziałem Terminatora 1 i 2 . A Terminator 3 był dobrym filmem napewno lepszy niż T; salvation ............... ale to nie oznacza że inny rerzyser nie może nakręcić filmu o Terminatorze ,
i nie twierdze że jesteś debilem , i nie zmuszam nikogo by poszedł na ten film do kina , ale nie lubie jak się pisze że fani plują na Terminatora 5 skoro film jeszcze nie jest nakręcony , nawet nie widzieli zwiastuna a już z góry jest zakładane że film wyjdzie koszmarny , z góry jest już założone że film będzie porażką ..... bo co bo nie ma Camerona ? bo nie ma Lindy Hamilton ? bo nie ma Roberta Patricka ? Edwarda Furlonga , albo Bale a a poza tym to film nie nazywa się T5 tylko Terminator Genesis , co do fabuły to jeszcze nie jest znana , więc niech niby fani się zajmą czymś co już widzieli . na nowego RoboCopa też wszyscy pluli .... a teraz wielu oczekuje na ten film .
"z góry jest już założone że film będzie porażką ..... bo co bo nie ma Camerona ?"
Tak, bo nie ma Camerona. Tylko i wyłącznie. Cameron miał świetny pomysł na dwie części, które ładnie zazębiają się ze sobą, tworzą spójną całość od początku do końca. Posiadają nawet paradoks czasowy, realistycznie przedstawioną akcję, a nawet pewnego rodzaju morał czy też ostrzeżenie. Nie wiem do czego można by się w jego Terminatorach przyczepić.
"Terminator 3 był dobrym filmem"
Jasne, przecież zagrał w nim Schwarzenegger... to nic, że ten film zaprzecza poprzednim częściom, że posiada dużo bzdurnego poczucia humoru nie pasującego do tematu, że J. Connor stał się przerażoną ciapą i że nawet akcję musieli przebajerzyć. Terminator 3 ma może co najwyżej jedną, dwie dobre sceny. Reszta to Hollywoodzki syf pokroju Avengersów. Z tą różnicą, że Avengersi z założenia nie są tematem poważnym, a Terminator był.
"Był", ponieważ dzięki kontynuacjom, w pełni skończonej opowieści Camerona, stał się jednym z efekciarskich gniotów.
Aktorzy nie grają w filmie pierwszych skrzypiec. Zawsze na pierwszym miejscu jest pomysł, scenariusz i reżyseria, więc guzik mnie to czy gra w tym Schwarzenegger, Hamilton, Patrick, czy Rysiek z Klanu.
Jak by wszyscy mieli patrzeć na to z takiego punktu widzenia jak ty to nikt by nie robił żadnych kontynuacji ., i nie mam zamiaru skreślać nowego Terminatora bo Wasza Wysokość Cameron nie będzie rerzyserem , no litości................
a T3 miał więcej świetnych scen niż tylko 2 sceny , no ale to moje zdanie ...........................
Może zrobimy z nowego Terminatora jakiś ambitniejszy film , by miał przekaz a rerzyserem będzie ten przydupas od krasnali Wody Allen ....................
Kontynuację się robi po to aby kontynuować opowieść. Po T2 nie było czego kontynuować, opowieść jest zakończona. Sam przed premierą T3 wierzyłem, że scenarzysta owego dzieła miał jakiś genialny pomysł na dalszą część. Tak się oczywiście nie stało, a film okazał się żenującą autoparodią, prawie że bez fabuły. Scen z T3 które nadają się do kosza mógłbym wymieniać na kilka stron A4.
Nawet sceny walk Terminatorów im nie wyszły, a to przecież najprostsze w całym filmie.
"Może zrobimy z nowego Terminatora jakiś ambitniejszy film , by miał przekaz a rerzyserem będzie ten przydupas od krasnali Wody Allen"
Najlepiej zostawmy Terminatora w cholerę. Nie ma po co robić sequeli, bo nic mądrego nie wymyślą.
T:Ocalenie chciało wrzucić to na nowe tory, pokazać wojnę z maszynami, a nie kolejny film z cyklu: Schwarzenegger vs silniejszy cyborg. Nawet mieli ciekawy pomysł na czwórkę, lecz fatalne wykonanie. Może gdyby mieli Camerona za reżysera T:Ocalenie mogłoby się jakoś bronić.
Szkoda że Terminator 2 nie powstał w 1986 lub 87 roku .Zapewne był by mniej efekciarski .1 cześć dla mnie niedościgniony wzór !!!!
A kto by się przejmował fanami z USA , to idioci chodzą do kina na komedyjki po których mnie mdli ............ za to fani na świece udowodnili że chcą filmów z Arnoldem i Stallone Escape Plan zarobił 124 Mln a teraz jeszcze będą wpływy z sprzedaży DVD i Blu- ray
Widziałem ten film i uważam że Schwarzenegger Popisał się świetną grą aktorską czekam kiedy się pojawi na Blu - ray to zaraz bedzie mój :)
Ja w 2014 roku czekam najbardziej na rozpoczencie zdjęć do nowego Terminatora zdjęcia mająsi rozpocząć teraz w Styczniu a w lato mają się rozpocząć zdjęcia do nowego Conana czyli The Legend of Conan to bardzo ekscytujące ..... :) i czekam pozatym na Sabotage to będzie naprawdę coś , ten film będzie na pewno moim filmem nr 1 , potem czekam na Expendables 3 też będzie super i czekam na fim Maggie horror z Arnie , na sam koniec mniej wyczekiwane to Robocop i Godzilla reszta filmów w 2014 mnie nie intresuje chyba że coś wpadnie w TV lub Blu- ray
Arni i zombiaki, ciekawe jak wyjdzie to połączenie, a gdyby tak nakręcić niezniszczalni kontra truposze? to byłaby fajna jatka hehe
Ex III, Raid 2: Berandal, Resident Evil 6, Escape Plan, Sabotage, Sin City: A Dame to Die For, Homefront
ja bym dodał do tej listy nowe 300 i wywalił residenta ale wiadomo każdy ma swój gust :)
Ex III, Transformers 4, Godzilla, 300- początek imperium, Robocop, Raid 2, Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz, Hobbit. Tam i z powrotem,
The Protector 2, Sabotage, Maggie.
Jeśli chodzi ci o film MAGGIE Z Schwarzeneggerem to ten film jest już nakręcony
A Schwarzenegger gra tam główną role . a że nie ma go wymienionego w obsadzie na Filmwebie to już niedopoatrzenie tego portalu
tu masz link i jak masz FB to tam radze ci poszukać ,
http://www.imdb.com/title/tt1881002/?ref_=nm_flmg_act_7
Nice jump in the box office this weekend! Schwarzenegger's Escape Plan is up to almost $126 million at the box office!
ESCAPE PLAN OKAZAŁ SIE JEDNAK ŚWIETNYM FILMEM I ZAROBIŁ 126 MLN. :) A JESZCZE NAPEWNO ZAROBI Z DVD I BLU-REY
YUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ty widze wierzysz w bajeczki z tym CONANEM... Nie ma szans ze ten film powstanie w roku 2014. Mysle ze 2015/2016 powstanie.
Ziomus jasne ze powstanie bo o tym filmie opowiadal w wywiadzie ARNOLD i zaraz po CONAN3 ma powstac TRIPLETS czyli kontynuacja BLIZNIAKOW. Ciekaw jestem wkoncu kto zostanie glownym rezyserem tego THE LEGEND OF CONAN bo jest prawie pewne ze bracia Wachowscy nie sa juz brani pod uwage. Obilo mi sie o uszy ze tworca ROBOCOPA z lat 80tych PAUL VERHOEVEN byl bardzo zainteresowany rezyserowaniem tego filmu. Wystarczylo by gdyby CONANA3 zrobil ktos taki jak SPIELBERG a sukces kasowy filmu murowany. Tylko dobrze znany rezyser powinien zrobic ten film bo bedzie powtorka klap finansowych jak z THE LAST STAND lub ESCAPE PLAN
Słyszałem też o Jacksonie;) ale nie wiem czy twórca filmowej trylogii "Władcy Pierścienia" da radę
Nice jump in the box office this weekend! Schwarzenegger's Escape Plan is up to almost $126 million at the box office!
ESCAPE PLAN OKAZAŁ SIE JEDNAK ŚWIETNYM FILMEM I ZAROBIŁ 126 MLN. :) A JESZCZE NAPEWNO ZAROBI Z DVD I BLU-REY
Yuuuuuuupppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A widziałeś mój temat przy ''Police Story 2013''? Jak nie, to zerknij ile ten film zarobił w tydzień po premierze, w samych Chinach. A to dopiero początek.