PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Ex III
Sabotage
Conan
<3

Tak , i jeszcze dojdzie sprzedaż DVD i Blu- rey :)

użytkownik usunięty
predator118

No to podaj mi budżet filmu .
jak uważasz że odniósł sukces kasowy ..

http://www.imdb.com/title/tt1211956/?ref_=nm_flmg_act_8
Budżet: $ 50 000 000

ocenił(a) film na 4
predator118

I bardzo dobrze. Escape Plan zasłużył sobie na kasowy sukces.

użytkownik usunięty
Dentarg

Zaden tam sukces 10.000.000 tylko ma czysto zarobił .
120 mln/2=60 ( połowa kasy trafia do kin )
60 mln - 50mln(budzet)= 10mln zarobku
Więc nie ma co się cieszyc .
Przynajmniej ex3 wyjdzie na swoje

ocenił(a) film na 4

Do kin trafia mniej, bo 30% z ceny biletów na świecie

użytkownik usunięty
eragonmark

30% do kina .... to spoko

Sukces jest , Fani na świecie Arniego i Stallone pokazali że chcą oglądać ich w filmach , lepiszy wynik taki niż inny i film nie poniusł klęski kasewej jak już nie raz widziałem idiotyczne komentarze . jesze wpływy będą z DVD i Blu- rey

użytkownik usunięty
predator118

DVD i blu-ray to tylko fani głównie kupią ..

Schwarzenegger i Stallone mają fanów na całym świecie , kupią fani ale też tacy co lubią takie kino , znam kilku takich gości gdzie nie są fanami tych aktorów a chcą kupić ten film na DVD , więc kasa z tego też będzie .

użytkownik usunięty
predator118

Wolałbym kupić Odyseje kosmiczną 2001 na blu ray

Ja zamiast filmu Odyseja kosmiczna 2001 wole kupić Avatara na Blu-rey bo mam ale na DVD

użytkownik usunięty
predator118

Też mam na dvd i raz wypożyczyłem na blu ray .. świetna jakość .
Odyseja jednak lepsza

No mamy inny gust niestety :)

eragonmark

Dużo filmów ciekawych niedawno wyszło...Force of Execusion z Seagalem czy legendary tomb of the dragon z Adkinsem i Lundgrenem..co z tego że te filmy sa od dawna jak nie ma do nich napisów...dawniej napisy do każdego filmu były niemal od razu...teraz nie dość że długo trzeba czekać ( o ile w ogóle), to jeszcze często tłumaczenia są z błędami i miernej jakości (np Escape Plan).

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

dla miłośnika kina akcji owszem.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Naucz się pisać, potem wypowiadaj się na forum.

użytkownik usunięty
actionhero

Ojej Synu popełniłem jeden błąd. Zdarza się. Ludzie popełniają ich znacznie więcej. Ty pewnie nigdy nie popełniłeś. No tak i dlatego tak się wymądrzasz. Obrażony jesteś pewnie za gorzką prawdę?

Nie jeden. "Można rzecz jestem miłośnikiem kina akcji, ale dla mnie to nic ciekawego" -sugerujesz w jednym w zdaniu, że jesteś miłośnikiem kina akcji, ale bycie nim nie jest dla Ciebie ciekawe:). "Seagal gra teraz w samych gównach" - bardzo merytoryczny argument w dyskusji. "Nie gadaj więc o miłośnikach" - zdanie nic nie przekazujące w swojej treści. Uważanie filmów z Seagalem który jest ikoną kina akcji za "gówno" jest niebywałą ignorancją, jeśli choć trochę ktoś interesuje się kinem akcji.

użytkownik usunięty
actionhero

"sugerujesz w jednym w zdaniu, że jesteś miłośnikiem kina akcji, ale bycie nim nie jest dla Ciebie ciekawe"

Nie zrozumiałeś mnie.
"to nic ciekawego" - chodziło o film. Może nie napisałem tego tak wprost, ale łatwo to wywnioskować, jak się uważnie czyta.

" "Seagal gra teraz w samych gównach" - bardzo merytoryczny argument w dyskusji"

To czysta prawda. Każdy tak ci powie. Może i ostro wyraziłem to co sądzę o jego produkcjach. Nie widzę w nic w tym złego. Nie mam zamiaru być poprawnym. Uderzam prosto z mostu. Trochę luzu człowieku.

"Uważanie filmów z Seagalem który jest ikoną kina akcji za "gówno" jest niebywałą ignorancją, jeśli choć trochę ktoś interesuje się kinem akcji."

Lubię stare filmy Seagala. Nowe natomiast są tragiczne. Większość fanów kina akcji cholernie jedzie po jego nowych filmach. Nie jestem jedynym zawiedzionym. Poczytaj. Seagal obecnie hańbi ten gatunek.

Ignorancją jest czepianie się popełnianych błędów, mimo popełnianiu ich samemu.

Chyba trafiłem na fana Stevena prawda?

Nie...trafiłeś na fana kina akcji. Pomimo tego, że nie walczy i rusza się już tak jak kiedyś, z racji wieku, z pewnością nie wykazałbyś się lepszą walką niż on, podobnie jak jego krytycy. Choć wiadomo, że Adkins to to nie jest.

użytkownik usunięty
actionhero

Dobrze wiedzieć.

ocenił(a) film na 4
actionhero

Również jestem fanem kina akcji i przyznaję rację granatowi9 gdyż obecnie Seagal gra w tragicznych filmach

eragonmark

Są ok. Np Dangerous Man jest świetny...A najgorszy film Seagala - Siła Rażenia był nakręcony dawno. Teraz się bardziej stara.

użytkownik usunięty
actionhero

Czemu zdanie z małej litery rozpoczynasz. To karygodny błąd. Powinieneś z forum wylecieć. xD

ocenił(a) film na 6

Panowie, najpierw obejrzyjcie film, potem narzekajcie lub zachwycajcie się :) W sumie nie dziwię się Twojej reakcji, poniewaz sam uwazam, że ostatnie produkcje Stefana to delikatnie mówiąc kaszany. Ale czasami zadarzyło mu sie mnie pozytywnie zaskoczyć, np. Maksimum conviction, jak dla mnie niezły, a Maczeta to tez dobry film z Seagalem. Natomiast film, na temat którego trwa taka zażarta dyskusja zbiera nawet pozytywne opinie, mam tylko nadzieje, że nie są to zatwardziali seagalowcy:)

ocenił(a) film na 6
actionhero

Tez czekam na tłumaczenie do tych filmów, zwłaszcza do tego z adkinsem i Lundgrenem, bo do Seagala jestem sceptycznie nastawiony. Mam nadzieję, że ten film mnie rownie pozytywnie zaskoczy co Maximum Conviction. Wracając do napisów, wkurza mnie, że tą kichę juz przetłumaczyli, a legendary tomb of the dragon jeszcze nie.
http://www.filmweb.pl/film/Zombie+Hunter-2013-675833

ActionMan_filmaniak

Niestety takie czasy...albo nie ma tłumaczeń, albo są beznadziejne i z błędami...tylko kinowe produkcje mają dobre tłumaczenia.

ocenił(a) film na 6
actionhero

W sieci juz jest ten film z Seagalem, z wklejonymi napisami pl. :)