"... Dodatkowo dodamy że w 2014 mają rozpocząć się zdjęcia do filmu Expendables 4, a w obsadzie znaleźć ma się sam Robert DeNiro." Ciekawe czy to prawda.
Przy każdej części tak mówili, że zdjęcia do kolejnej ruszą tego samego roku (premiery były w wakacje, a już w jesieni miały być zdjęcia do kolejnej). Niestety nigdy tak nie było, tylko rok później.
Tak to prawda , ale tylko przez pierwsze 6 minut , niestety gunner go przejedzie czołgiem , tak niechcący.....szkoda mógł chociaż oddać strzał ostrzegawczy.
Zapomniałeś dodać, że zagra niemiecką dziewczynkę sprzedaną do burdelu, który ma zostać zdmuchnięty z powierzchni ziemi przez Niezniszczalnych... Właśnie czołgiem:)
Seryjnie ma być 4 ? jak tak to niech uzupełnią obsadę o brakujące gwiazdy .
Ponoć miała być trylogia ... cóż jak dobrze radzi sobie w box office to czemu nie :p
Jestem przeciwny czwórce, ale jeśli koniecznie mają ją robić to niech nie zatrudniają żadnych Pattinsonów.
No ja myślę że jak 3 cześć się znakomicie sprzeda to na bank w 4 znajdą się Pattinson i Lautner i to nie są żadne żarty z mojej strony .Producenci z cześci na cześć są coraz bezszczelni ,1 cześć -żadnych lalusi ,2 cześć -Hemswort ,3 cześć -Lutz ,4 - ? Dalsze gnicie seri ,,Niezniszczalni ,, bedzie miało miejsce -tak to wygląda z mojej strony i takie mam przypuszczenia ,chyba że ktoś pójdzie do producentów i im to jakość logicznie ,mądze ale też ostro wytłumaczy ....
Z mojej strony również to nie są żarty, bo niestety, myślę podobnie jak Ty. Co gorsza, to Stallone jest scenarzystą i głównym krzykaczem o "dawanie szansy młodym", więc możliwe, że nie tyle producenci naciskają o młodą krew co sam Stallone.
Jeden Hemsworth różnicy nie robi, grupka z Lutzem na czele (Ex3) już mocno przeszkadza (szkoda na nich ekranowego czasu), a jak dowalą Pattinsona w czwórce to będzie totalna kaszana.
,,Obsada marzeń w 4,, : Seagal ,Chan , Cage, Pattison ,Ha ,ha W sumie narazie nie ma czym się martwić ,trzeba zobaczyć jak 3 cześć wypadnie ,dopiero wtedy bedziemy myśleć co dalej .No chyba że teraz bedziemy się martwić Lutzem xD .
Po prostu producenci chcą wycisnąć kasę od 10 latek, więc dają lalusiów ze Zmierzchu itp. A że później dzieciarnia będzie wrzeszczeć przez cały czas w kinie... Phi!!! Kto by się przejmował. Grunt żeby zapłaciła za bilet.
Aha , czyli raczej Lutza wzieli producenci ze wzgledu na to że może przyciągnoć innych widzów do kina ,chcieli poszerzyć swoje wpływy finansowe ? Jeśli tak to moim zdaniem idea seri ,,Niezniszczalnych ,, upadła ....
I to jest smutne .Niech już zakończą tą trylogię bo jeszcze w 4 cześci zagrają Pattison i inne cioty ....
Ale wiesz to ma też swoje dobre strony, może te dziewczynki co na ten film pójdą, zainteresują się kinem akcji, kto wie.
http://www.imdb.com/title/tt3291150/?ref_=nm_flmg_act_46
Prawdopodobna obsada, ale nie cała. Jest Seagal :)
To nie dlatego. Po prostu walnął focha na producenta Avi Lerner bo się z nim kiedyś tam pokłócił i wielce obrażony pff
PS. Arnie na początku też zagrał epizod i jakoś nie psioczył, a jest większą gwiazdą. Bardzo lubie Stevena, ale jego zachowanie nie jest fajne. Niech bierze przykład z Van Damma który ładnie potrafi zagrać czarny charakter, a Seagal potrafił go wysmiać lecz sam nie lepszy.
http://www.imdb.com/title/tt3291150/?ref_=nm_flmg_act_46
Prawdopodobna obsada, ale nie cała. Jest Seagal :)
Jeśli faktycznie mają rozpocząć się zdjęcia do EX4. To muszą wziąść McTiernana na reżysera. Tym bardziej że wychodzi na wolność za jakieś 9 dni. Na Expendables Premiere jest nawet akcja promocyjna owego geniusza kina akcji. Trzymajmy kciuki, aby LionsGate posłuchało fanów.
Ja bym chciał żeby 4 cześć wyreżyserował Antoine Fuqua ,twórca ,,Strzelca ,, i ,,Olimpu w ogniu ,, Tymi dwoma filmami udowodnił że ma talent do krecenia staromodnych akcyjniaków ,ciekawe jak by mu wyszło z ekipą ,,Expendables ,, ? A tutaj opowiada jak krecili ,,Olimp w ogniu ,, : http://www.youtube.com/watch?v=Pq0r0agrFX4