Co sądzicie o tym pomyśle, by to właśnie on zajął się reżyserką Expendables 3?
Jeśli chodzi o mnie i moje zdanie w tej kwestii, to myślę, że to nie byłby taki głupi pomysł. Jest to jeden z moich ulubionych reżyserów i jak dla mnie zestawienie John Woo + film akcji = świetna siekanka dla miłośników filmów akcji. Johnny ma na koncie naprawdę, kawał porządnego kina akcji. Polecam zaznajomić się z jego godnymi uwagi filmami.
Polecam obejrzeć Płatnego zabójcę, Dzieci Triady, Kula w łeb i serię Byle do jutra. Może zmienisz zdanie.
Nie wiem ale produkcji Chińskiej .Kiedyś go ogladałem w latach 90 na VHS .Nawet dobry był .
W bazie nie ma takiego filmu, jest ,,Człowiek honoru'' z Danielem Craig'iem, ale to nie jest chińskie.
Może chodziło o Miecz zagłady z 1966 roku, ale to japoński film http://www.filmweb.pl/film/Miecz+zag%C5%82ady-1966-107201
Gość jest dobry tego nie ukrywam ale faktycznie czasem przesadza z niektórymi scenami akcji w swoim filmach
Jesli Woo będzie reżyserem, to bedzie tak: Stallone, Statham, Li, Lundgren, Chan, Yen, Jaa, Cage, Willis also Seagal with Snipes and Schwarzenegger
Na tego Tonego Jaa bym nie liczył, on kręci jedynie w Tajlandii więc kto by go chciał.
No ba, tylko kto o nim pomyśli. Chociaż Donnie byl brany pod uwage dwójki, wiec ktoś ten rynek musi obserwować
Dla mnie to świetnie. Większe szanse żeby np Travolta zagrał. Wiem, że John Woo lubi Van Damme, ale skoro zginął to nie wiadomo jak to będzie. Mógł by jeszcze zaciągnąć tego chińskiego aktora z Dzieci triady i innych jego filmów.
Dziwi mię tylko że wy myślicie że jak Woo jest Chińczykiem to od razu w filmie pojawią się LI, Chan itp
Chan to będzie na pewno. TO, że reżyseruje Woo nie oznacza, że musi to byc zaraz chińska produkcja, za przykład masz Nieuchwytny cel, czy Blackjack .
Ale nie była też zła. Dałam 7.
Tak w ogóle, to chciałabym, żeby Woo zrobił azjatyckich Niezniszczalnych. Ten dzisiejszy news ucieszył mnie, ale pokrzyżował moje marzenia, że się tak wyrażę.
Chan to już na 100 procent jest zaklepany ,ja już się z tym pogodziłem i oswoiłem .