PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Co sądzicie o tym pomyśle, by to właśnie on zajął się reżyserką Expendables 3?

Jeśli chodzi o mnie i moje zdanie w tej kwestii, to myślę, że to nie byłby taki głupi pomysł. Jest to jeden z moich ulubionych reżyserów i jak dla mnie zestawienie John Woo + film akcji = świetna siekanka dla miłośników filmów akcji. Johnny ma na koncie naprawdę, kawał porządnego kina akcji. Polecam zaznajomić się z jego godnymi uwagi filmami.

ocenił(a) film na 4
bradock

Polecam obejrzeć Płatnego zabójcę, Dzieci Triady, Kula w łeb i serię Byle do jutra. Może zmienisz zdanie.

ocenił(a) film na 6
karoman4

A ogladałaś ,,Miecz Honoru ?

ocenił(a) film na 4
bradock

Nie, a czyj to film?

ocenił(a) film na 6
karoman4

Nie wiem ale produkcji Chińskiej .Kiedyś go ogladałem w latach 90 na VHS .Nawet dobry był .

ocenił(a) film na 4
bradock

W bazie nie ma takiego filmu, jest ,,Człowiek honoru'' z Danielem Craig'iem, ale to nie jest chińskie.

ocenił(a) film na 4
bradock

Może chodziło o Miecz zagłady z 1966 roku, ale to japoński film http://www.filmweb.pl/film/Miecz+zag%C5%82ady-1966-107201

ocenił(a) film na 6
karoman4

O ten film http://www.filmweb.pl/film/Sword+of+Honor-1994-139379

użytkownik usunięty
karoman4

Gość jest dobry tego nie ukrywam ale faktycznie czasem przesadza z niektórymi scenami akcji w swoim filmach

użytkownik usunięty

Jesli Woo będzie reżyserem, to bedzie tak: Stallone, Statham, Li, Lundgren, Chan, Yen, Jaa, Cage, Willis also Seagal with Snipes and Schwarzenegger

ocenił(a) film na 4

Jak dla mnie świetnie :)
+ do tego duże "R" tak jak w Ex2

użytkownik usunięty
Dentarg

Dla mnie również

użytkownik usunięty

Na tego Tonego Jaa bym nie liczył, on kręci jedynie w Tajlandii więc kto by go chciał.

użytkownik usunięty

Ja i Dentarg, ale szkoda

użytkownik usunięty

Tony Jaa byłoby fajnie .

użytkownik usunięty

No ba, tylko kto o nim pomyśli. Chociaż Donnie byl brany pod uwage dwójki, wiec ktoś ten rynek musi obserwować

ocenił(a) film na 6

Tony Jaa w trójce to by bylo coś.

karoman4

Dla mnie to świetnie. Większe szanse żeby np Travolta zagrał. Wiem, że John Woo lubi Van Damme, ale skoro zginął to nie wiadomo jak to będzie. Mógł by jeszcze zaciągnąć tego chińskiego aktora z Dzieci triady i innych jego filmów.

Dziwi mię tylko że wy myślicie że jak Woo jest Chińczykiem to od razu w filmie pojawią się LI, Chan itp

ocenił(a) film na 4
prof_mateusz27

Chan to będzie na pewno. TO, że reżyseruje Woo nie oznacza, że musi to byc zaraz chińska produkcja, za przykład masz Nieuchwytny cel, czy Blackjack .

ocenił(a) film na 6
karoman4

No Ochroniarz to raczej nie była dobra produkcja .....

ocenił(a) film na 4
bradock

Ale nie była też zła. Dałam 7.

Tak w ogóle, to chciałabym, żeby Woo zrobił azjatyckich Niezniszczalnych. Ten dzisiejszy news ucieszył mnie, ale pokrzyżował moje marzenia, że się tak wyrażę.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Chan to już na 100 procent jest zaklepany ,ja już się z tym pogodziłem i oswoiłem .

ocenił(a) film na 6
karoman4

Zarąbiaszczy pomysł.