PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
ocenił(a) film na 8
weeman86

A kim byś go zastąpił :)
Fajnie jakbyś podał równie mocne nazwisko kojarzone od razu z filmami akcji/sensacyjnymi z lat 80 i 90.

ocenił(a) film na 4
simon3333

Seagal i Chan.

ocenił(a) film na 8
Dentarg

Zgadzam się,Seagal tak i chyba najbardziej mi go brakuje.Nie pisze teraz o jego dokonaniach po roku 2000...tylko tym co pokazał wcześniej http://youtu.be/7EAuLL9n42s Miał zdecydowanie najbardziej brutalne sceny walk ze wszystkich "Niezniszczalnych".Chan bardziej kojarzy mi się z filmami komediowymi,to taki trochę "miękki" niezniszczalny ale jest ok :)Jak dla mnie można by zamknąć skład na tych aktorach co byli w dwójce plus Seagal,Gibson,Snipes i mała rola Eastwooda...
Zastanawiałem się po prostu co napisze autor tematu :)

użytkownik usunięty
simon3333

Miękki, ale treningi jakie przechodził pewnie nas wykluczyłyby po jednym dniu. Chan być powinien. Trejo, Seagal, nawet Diesel z młodszych. No i Daniel Radcliffe.

ocenił(a) film na 8

Seagal to podstawa.Trejo miał za słabe filmy,Diesel ok z tych "młodszych",Daniel Radcliffe nawet lepszy od Sylwka :)

użytkownik usunięty
simon3333

Za słabe? Serio mówisz czy żartujesz?

ocenił(a) film na 8

A "Maczeta" i krótka scena w "Od zmierzchu do świtu" klasyfikuje go na lepszym miejscu od Willisa ?

użytkownik usunięty
simon3333

Nie nie boże broń. Chodzi mi o to, że jest dużo kałowych akcyjniaków, a ich aktorzy muszą znaleźć się w takiej serii. Przykład: śmieszy mnie, że Jackie ma tyle filmów jako aktor i niektóre, a może i większość są na to samo kopyto, ale zagrać powinien.

ocenił(a) film na 8

Chan to spoko gość,jeżeli mowa o azjatyckich fighterach to ja bym jeszcze dodał Donniego Yen.

użytkownik usunięty
simon3333

Ta seria jest genialnym pomysłem, bo jaki inny gatunek można by jeszcze podpiąć pod taki wynalazek? Jedynie horror albo komedię.

ocenił(a) film na 8

Takim pomysłem było "Siedmiu wspaniałych" Z horroru i komedii jakoś tego nie widzę.Walczył tylko Obcy z Predatorem...

użytkownik usunięty
simon3333

Tzn można zaangażować Carreya, Stillera, Murphy'ego, ale i tak zapewne wyszedłby z tego kał.

ocenił(a) film na 8

W komedii za dużo komików nie sprawdziłoby się.W filmie sensacyjnym wybranie aktorów z kina sensacyjnego jak najbardziej http://youtu.be/RfKbIbiX458

użytkownik usunięty
simon3333

Panie Gorączki nie musisz mi linkować. Genialny film.

ocenił(a) film na 8

To bardzo dobrze :)
Mam nadzieję że ten tez widziałeś http://youtu.be/EkJq5RPu-EY

użytkownik usunięty
simon3333

Tak i to dużo wcześniej od Gorączki.

ocenił(a) film na 8

A ten widziałeś ? http://youtu.be/f_Ku-B5Gkws

użytkownik usunięty
simon3333

Tego nie widziałem.

ocenił(a) film na 8

To polecam,nie jest tak cukierkowy i nierealistyczny jak większość amerykańskich produkcji...

użytkownik usunięty
simon3333

Ok dzięki. Właśnie przymierzam się do jednego filmu duńsko- szwedzkiego, bo trochę mam przesyt tych hollywoodzkich produkcji.

ocenił(a) film na 8

Skandynawski kino jest ok,jak lubisz zaskakujące i nieprzewidywalne momenty to polecam Ci jeszcze ten film http://youtu.be/tUACV9aJZYo

użytkownik usunięty
simon3333

Jasne, że lubie, dzięki.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Kurt Russell! Kurczę, aż się prosiło zestawić go w parze zbójów z Melem Gibsonem. Starszej widowni chyba nie muszę tłumaczyć dlaczego? ;) Oczywiście, w przepasce na oku, mógłby pod nią mieć jakiś implant, który poprawia celność przy strzelaniu na dystans.

ocenił(a) film na 8
simon3333

Bolo Yeung

ocenił(a) film na 8
Iron_Maiden

No tak tylko Bolo zagrał w dwóch mocnych filmach - "Krwawy sport" i "Podwójne uderzenie", w " Wejście smoka" mala rola...Willis zdecydowanie bardziej zabłysnął...

ocenił(a) film na 8
simon3333

Co nie zmienia faktu że Bolo powinien być w Expendables.

ocenił(a) film na 8
Iron_Maiden

Powinien,powinien :)

ocenił(a) film na 6
simon3333

Ja bym chciał kogość z Bondów w Exp ,jeśli miał by wystopić zamiast Bruno .Najlepszy był by Connery ale to już nie te latka .Chociaż mógł by mieć taką rolę jak Arni i Bruce w kościele w 1 cześci Wiec najlepszy by był Craig albo Brosnan .

ocenił(a) film na 8
bradock

Bruno to kto ?

użytkownik usunięty
simon3333

Willis.

ocenił(a) film na 5
weeman86

ja bym tam zagrał za darmo i jeszcze bym podziękował z całego serca.

ocenił(a) film na 6
FRANK_MARTIN_FILMWEB

a skąd bierzecie te dane ? skąd wiadomo że chciał bańkę za dzień ? :C szok, a ja tyle zarobię przez całe życie :D

ocenił(a) film na 8
mikolaaaj

Masz tutaj podane w ciekawostkach http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+3-2014-663958/trivia

ocenił(a) film na 6
simon3333

o kurde ale liczby :D thx

ocenił(a) film na 8
mikolaaaj

To to choy - Johnny Depp za 4 część piratów z Karaibów wziął pona 60 mln $ czyli około 180 mln złotych - jprd !!!

ocenił(a) film na 6
simon3333

4- czwartą czy cztery łącznie ?

ocenił(a) film na 8
mikolaaaj

Za samą 4 część.

ocenił(a) film na 6
simon3333

to ma chłopak za co się bawić

ocenił(a) film na 8
mikolaaaj

Oby zdrowie mu dopisało :)

ocenił(a) film na 6
simon3333

Walić go, oby nam dopisało :D pozdro

ocenił(a) film na 8
ocenił(a) film na 5
mikolaaaj

no tyle chciał , wiadomo nie od dziś , przegiął delikatnie mówiąc.

ocenił(a) film na 8
FRANK_MARTIN_FILMWEB

Ja myślę że jakby Willis się bardziej lubili z Sylwkiem i reżyserami to by się dogadali....Mam wrażenie że Willis chciał pokazać jaki jest ważny bo przecież za te ostanie swoje filmy nie zgarnia "kokosów" wiec o kasę mu raczej nie chodziło po 3 bańki $ za 4 dni to i tak jest dużo...

ocenił(a) film na 5
simon3333

ale tak naprawdę nie był wybijającą się postacią , w dwójce troszkę pograł , więc nie wiem skąd te ciśnienie aby w trójce się pojawił , wolałbym Van damme , czy nawet Jackie Chana , po prostu nie jestem jego fanem.
Niektórzy piszą ze Statham to taki Willis dla ubogich , ja bym napisał że Willis to taki Statham dla ubogich.

ocenił(a) film na 8
FRANK_MARTIN_FILMWEB

Nie no bez przesady,Statham gra w średnich filmach,Willis grał w dobrych filmach...
Jednak Van Damma był wolał bardziej od Willisa...

ocenił(a) film na 7
simon3333

Uważasz, że filmy Stathama są gorsze od filmów Willisa?

ocenił(a) film na 8
Shockwave_91

A jaki film Stathama jest jego wizytówką ? Transporter - czy oby to film lepszy od Szklanej Pułapki - wizytówki Willisa ?
Poza tym Statham grał w bardzo dobrych filmach "Porachunki" czy "Przekręt" ale to już inna historia...Chodzi mi o główne role w filmach akcji/sensacyjnych.Poza tym Statham jest gorszym aktorem od Willisa.Ogólnie go lubię bo podtrzymuje tradycję i nie wygląda na cipę ale 38 miejsce w rankingu najlepszych aktorów hmmmmm.Dla mnie on w każdym filmie gra prawie tak samo...

ocenił(a) film na 7
simon3333

Willis w tym rankingu jest na 46 miejscu, więc twój argument jest inwalidą. A co do gry we filmach, to podobała mi się i szklana pułapka i Transporter. Może i Stath jest "gorszym" aktorem jeśli chodzi o granie emocji, ale skutecznie nadrabia to charyzmą i co najmniej bardzo dobrą znajomością sztuk walki, czego u wielu aktorów akcyjniaków ze świecą szukać. Nie chce na siłę się spierać o wyższość któregoś z panów, każdy ma po prostu swojego faworyta i swoje zdanie na temat każdego aktora.

ocenił(a) film na 8
Shockwave_91

Nawet nie patrzyłem na którym miejscu jest Willis.Chodziło mi o to że jak taki Statham może być wyżej od takich aktorów jak Hugh Jackman,Joe Pesci,John Malkovich,Christopher Walken czy Joaquin Phoenix......

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Filmy Stathama są świetne jak na te czasy ,sam je lubię ,jak i samego Jasona ,kreci obecnie dobre filmy akcji w staromodnym stylu .Natomiast one nie mają szans startu do tych najlepszych Bruno ,jak i innych filmów z lat 80 -90 .Porównaj sobię ,,Szklaną Pułapkę ,, do ,,Transportera ,, czy ,,Ostatni Skaut ,, do ,,Adrealiny ,, ? ,,Miss Brudnego Podkoszulka ,, miecie te filmy dosłownie xD