PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
bradock

zalosne podobnie jak akutualne willisa.

użytkownik usunięty
simon3333

Czy gorszym to nie wiem, choć wolę Bruce'a. Co do filmów to jestem po twojej stronie.

weeman86

Szkoda że Willisa nie ma w EX 3 ale gdyby miał ktoś zastąpić miejsce Willisa to tylko Chuck Norris , szczerze mówiąc bardzo na to liczyłem że skoro Willis zrezygnował to zastąpi go Norris .w EX 3

predator118

norris jest za stary na filmu juz.

damianho15

Ta jasne , dobry żart :) Eastwood też jest stary .

ocenił(a) film na 6
damianho15

Gdyby ,, Niezniszczalni ,, powstali w czasie szczytowej formy tych wszystkich herosów czyli gdzieś tak 1990/1991 to było coś !!! Szczególnie gdy by stary dobry Chuck był w swoim żywiole to była by krwawa jatka bez żadnego się pierd*ole*nia się z młodzikami i PG -13 . : http://www.youtube.com/watch?v=EZmHFPBQdFg

użytkownik usunięty
bradock

Tak tylko jeszcze wtedy nie byłoby kilku aktualnych herosów lub nikt nie wiedziałby, że takowymi zostaną.

ocenił(a) film na 4

Dobra uwaga. Z ważniejszych, z pewnością nie byłoby Crewsa, Couture'a, Adkinsa, Stathama i Li, choć ten ostatni miałby szanse się jeszcze załapać.

użytkownik usunięty
Dentarg

Jeśli nie byłoby Couture'a to faktycznie mogli nakręcić w latach 90-tych xD.

ocenił(a) film na 4

Kosztem Li, Stathama i Adkinsa? Marny układ ;P

użytkownik usunięty
Dentarg

Ja wolę ten pomysł. http://www.filmweb.pl/news/Steven+Seagal+wci%C4%85%C5%BC+chce+by%C4%87+%22Libera torem%22+po+raz+trzeci+i+zrobi%C4%87+konkurencj%C4%99+Stallone%27owi-105611

weeman86

hehe racja ten łys.ol uwaza sie za boga jakiegos a prawda jest taka ze gra od wielu lat w samych szmirach.

użytkownik usunięty
damianho15

Tak jak Steven.

damianho15

no tylko ze seagal ma najlepsze filmy wiec ma do tego prawo.

użytkownik usunięty
weeman86

EX4 jak powstanie to potrzebuje : TRAVOLTE, RENO, SEAGALA, RUSSEL

ocenił(a) film na 6
weeman86

Bańkę za dzień chciał mu dać Sly. Bruce chciał 1,3 mln. Zachłanność niektórych ludzi nie zna granic.