Wg opisu postaci Snipes'a jest napisane, że był jedną z pięciu postaci z oryginalnego teamu Ex.
1. Sylwek - założyciel
2. Gibson - współzałożyciel
3. Arni - był częścią drużyny
4. Snipes - był częścią drużyny
5. ?????
Problem jest z piątą postacią, po necie chodzą głosy, że to Rourke, ja bym był skłonny również postawić na Jeta Li, chyba, ze to ktoś niespodzianka ;) ciekawe czy będzie retro jakieś w związku z tyloma postaciami z pierwszej ekipy Ex, fajnie było by zobaczyć taką ekipę w akcji.
Snipes mnie nie dziwi wszak miał zagrać zamiast Crewsa w ekipie gdyby nie więzienie. Piatą osobą wg mnie jest Claude Villain. Wiem to ponury żart.
Ze Snipsem faktycznie nawiązanie, do tego, że miał grać postać graną przez Crewsa, o tych spekulacjach, że to drugi Villain ma być też słyszałem, tylko za bardzo nie ma jakoś fabularnie podstaw, w końcu w drugiej części Barney by chyba poznał postać podobną do brata bliźniaka. Ale zawsze to jakaś furtka by zatrudnić JCVD, a on sam mówił, że z chęcią jeszcze raz zagra.
JCVD w wywiadzie mówił, że taka propozycja padła dla Sylwka, i mówił, że teraz wszystko w rękach Stallona. Pożyjemy zobaczymy, ale to dotyczyło kolejnej części, która i tak nie wiadomo czy powstanie.
Dobrze by było, i wtedy by musieli wyciągnąć tą piątą postać ;) by jakoś fabularnie to wszystko związać, no chyb, że uśmiercą ją przed pojawieniem się i będzie tylko w opowieści, np. pewien kuc który się roztył i zaczął wybrzydzać.
Może faktycznie to będzie Mickey? Miał być w drugiej części, ale mu coś nie wypaliło. Może zrobi nam niespodziankę i pojawi się w trójeczce.
Były plotki, że ma pojawić się na planie, było nawet zdjęcie samochodu którym podjechał i zdjęcie jago i Sylwka sprzed zdjęć, ale oficjalnie na plan nie zajrzał i nie ma go żadnych napisach z obsadą ani na trailerze. Za to zaciekawiła mnie na trailerze scena w mieście, gdzie opuszczają się jakieś postacie po wieżowcu na linach i o ile sobie przypominam to do tej pory nikt nie widział by kręcili coś w dużym mieście na wieżowcu w nocy. Może jakaś niespodzianka się pojawi mimo wszystko.
Wątpię w niespodziankę. Żebyśmy mieli jakąś niespodziankę w obsadzie jakiś aktor (powiedzmy ten piąty założyciel ekipy Barneya) nie byłby zareklamowany, na plakatach czy trailerach, jako Niezniszczalny. Na coś takiego żaden aktor by chyba nie poszedł.
No nie wiem, jak pamiętam to w trailerze Ex1 nie wymienili z nazwy ani Crewsa (który przecież jest w ekipie głównej), ani Robertsa (główny antagonista), ani Zayasa (drugi antagonista, co prawda mniej znany aktor, ale bardziej od pewnych osób w 3 części ;) ), podobna sytuacja jak z Zayas jest z Danielsem (tylko robił za pomocnika, no i pewnei nieobeznani by go nawet nie skojarzyli ;) ), w Ex2 nie ma Adkinsa za to jest Hemswoth, w Ex3 nigdzie na ma Davi'ego, jest tylko jego jedno zdjęcie z planu (a trochę w kinematografii więcej znaczy niż nowa 4 która została wymieniona). No i trzeba było jakoś upakować materiały by nie było tego za dużo. Nie mówię, że będzie jakaś niespodzianka, ale jakąś furtkę sobie zostawili, zobaczymy jak film wyjdzie i może jakaś niespodzianka będzie.
Świetny avatar. Szkoda, że taki film nigdy nie powstał ;)
Byłoby super gdyby przemycili przed mediami jakiegoś aktora. Ale szczerze to wątpię czy Seagal, Chan czy Rourke zgodziłby się wystąpić w Ex3 bez wspomnienia o nich w zwiastunach. Poza tym dla producentów to również jest nie na rękę.
Przecież i tak występujesz w filmie. Mało mają tam granatów do wystrzelenia? :-]
Plakat do avatara gdzieś na necie znalazłem, i mi się spodobał, no i faktycznie szkoda, że taki film nie powstał Arni plus Sly vs matka Aliena :) No z tym, że SS czy Chan się nie zgodzą to na 99% pewnei by tak było, czy Rourke, też nie wiem, fajnie jak by przemycili, w końcu Sylwek z nim robił zdjęcia przed rozpoczęciem zdjęć do filmu i mówił, że ma być, a jak wyszło wiemy, bo go nie było na planie (przynajmniej nikt go nie widział oficjalnie), no i wydaje mi się, że chłopina bardziej był by skłonny na taką ugodę niż tamtych dwóch. No na razie nie mamy w zasadzie żadnego info tylko spekulacje, więc jak by był to fajnie, a jak nie to trudno, przecież i tak tyle postaci jest.
Moim też mało prawdopodobne, dlatego obstawiam, że tym nr 5 mógł by być Jet Li - jakiś Azjata powinien być, by ludzie na rynkach wschodnich chętniej poszli do kina, zwłaszcza w Chinach gdzie przecież straszna ilość ludzi poszła na Ex2, to tak od ekonomicznego punktu widzenia, no i Jet już wcześniej z Melem walczył więc jakieś odwołania mogły by być ;) no i w 1 części Jet coś tam o przyjaciołach mówił do Sylwka, więc mogli by to rozwinąć.
Na pocieszenie ekipa kaskaderów pracujących przy 3 części http://instagram.com/p/mj6XPOi_Bf/#
Naprawdę chciałbyś, żeby przerzucono na ekrany kin Contrę? Czy to nie byłaby zbrodnia?
Jeśli zrobiono by to z głową, sensem, budżetem i w miarę zjadliwą fabułą, to jasne, że chciałbym. Kiedyś, gdzieś na Filmwebie, opisałem nawet jak według mnie mógłby taki film wyglądać. Dorzucając do tego dobrze zrobione 3D i mamy świetnie wyglądający film akcji. Rozpierducha w Bazie, na Wodospadzie czy w Wylęgarni Obcych, w trójwymiarze, to byłoby coś :)
Ja zawsze uważałam, że Contra jest połączeniem ''Rambo'' i ''Komando'' <drapie się po czole>. Spoko Dentarg. Niech zrobią Contrę, a w głównych rolach niech obsadzą... sama nie wiem kogo.
Mam nadzieję , że wróci , bo w drugiej części dialogi Stallone i Statham na Jej temat były ekstra:)
W zasadzie to nikt nigdzie o niej nie wspominał, nie było też żadnego info o ile dobrze pamiętam. Obstawiam, że świat o niej zapomniał i jesteś chyba jedyną osobą która o niej pomyślała.
Tym bardziej mi miło, że o niej pamiętam. Ciężko zapomnieć o jednej z pierwszych moich filmowych ukochanych :D
Pewnie wcisną ją gdzieś w międzyczasie. No chyba, że w tej części Christmas i Lacy już nie będą razem. Tak też może być.
do niezniszczalnych powróci żona Rockiego Adrian, a barney ross będzie krzyczał z samolotu Yoo Adrian !! I Love You