PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Wg opisu postaci Snipes'a jest napisane, że był jedną z pięciu postaci z oryginalnego teamu Ex.

1. Sylwek - założyciel
2. Gibson - współzałożyciel
3. Arni - był częścią drużyny
4. Snipes - był częścią drużyny
5. ?????

Problem jest z piątą postacią, po necie chodzą głosy, że to Rourke, ja bym był skłonny również postawić na Jeta Li, chyba, ze to ktoś niespodzianka ;) ciekawe czy będzie retro jakieś w związku z tyloma postaciami z pierwszej ekipy Ex, fajnie było by zobaczyć taką ekipę w akcji.

użytkownik usunięty
klepak69

Snipes mnie nie dziwi wszak miał zagrać zamiast Crewsa w ekipie gdyby nie więzienie. Piatą osobą wg mnie jest Claude Villain. Wiem to ponury żart.

ocenił(a) film na 6

Ze Snipsem faktycznie nawiązanie, do tego, że miał grać postać graną przez Crewsa, o tych spekulacjach, że to drugi Villain ma być też słyszałem, tylko za bardzo nie ma jakoś fabularnie podstaw, w końcu w drugiej części Barney by chyba poznał postać podobną do brata bliźniaka. Ale zawsze to jakaś furtka by zatrudnić JCVD, a on sam mówił, że z chęcią jeszcze raz zagra.

użytkownik usunięty
klepak69

Wolałbym nie.

ocenił(a) film na 6

JCVD w wywiadzie mówił, że taka propozycja padła dla Sylwka, i mówił, że teraz wszystko w rękach Stallona. Pożyjemy zobaczymy, ale to dotyczyło kolejnej części, która i tak nie wiadomo czy powstanie.

ocenił(a) film na 7
klepak69

Mają sie pojawić retrospekcje. Podobno.

ocenił(a) film na 6
Shockwave_91

Dobrze by było, i wtedy by musieli wyciągnąć tą piątą postać ;) by jakoś fabularnie to wszystko związać, no chyb, że uśmiercą ją przed pojawieniem się i będzie tylko w opowieści, np. pewien kuc który się roztył i zaczął wybrzydzać.

ocenił(a) film na 4
klepak69

Dlaczego mam wrażenie, że to o Stevenie Seagalu?

ocenił(a) film na 6
karoman4

Masz dobre wrażenie ;) dlatego napisałem że tylko w opowieści by się pojawił ;p

ocenił(a) film na 4
klepak69

Może faktycznie to będzie Mickey? Miał być w drugiej części, ale mu coś nie wypaliło. Może zrobi nam niespodziankę i pojawi się w trójeczce.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Były plotki, że ma pojawić się na planie, było nawet zdjęcie samochodu którym podjechał i zdjęcie jago i Sylwka sprzed zdjęć, ale oficjalnie na plan nie zajrzał i nie ma go żadnych napisach z obsadą ani na trailerze. Za to zaciekawiła mnie na trailerze scena w mieście, gdzie opuszczają się jakieś postacie po wieżowcu na linach i o ile sobie przypominam to do tej pory nikt nie widział by kręcili coś w dużym mieście na wieżowcu w nocy. Może jakaś niespodzianka się pojawi mimo wszystko.

ocenił(a) film na 4
klepak69

A znasz powiedzenie, że w każdej plotce jest ziarenko prawdy?

ocenił(a) film na 4
klepak69

Wątpię w niespodziankę. Żebyśmy mieli jakąś niespodziankę w obsadzie jakiś aktor (powiedzmy ten piąty założyciel ekipy Barneya) nie byłby zareklamowany, na plakatach czy trailerach, jako Niezniszczalny. Na coś takiego żaden aktor by chyba nie poszedł.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

No nie wiem, jak pamiętam to w trailerze Ex1 nie wymienili z nazwy ani Crewsa (który przecież jest w ekipie głównej), ani Robertsa (główny antagonista), ani Zayasa (drugi antagonista, co prawda mniej znany aktor, ale bardziej od pewnych osób w 3 części ;) ), podobna sytuacja jak z Zayas jest z Danielsem (tylko robił za pomocnika, no i pewnei nieobeznani by go nawet nie skojarzyli ;) ), w Ex2 nie ma Adkinsa za to jest Hemswoth, w Ex3 nigdzie na ma Davi'ego, jest tylko jego jedno zdjęcie z planu (a trochę w kinematografii więcej znaczy niż nowa 4 która została wymieniona). No i trzeba było jakoś upakować materiały by nie było tego za dużo. Nie mówię, że będzie jakaś niespodzianka, ale jakąś furtkę sobie zostawili, zobaczymy jak film wyjdzie i może jakaś niespodzianka będzie.

ocenił(a) film na 4
klepak69

Świetny avatar. Szkoda, że taki film nigdy nie powstał ;)
Byłoby super gdyby przemycili przed mediami jakiegoś aktora. Ale szczerze to wątpię czy Seagal, Chan czy Rourke zgodziłby się wystąpić w Ex3 bez wspomnienia o nich w zwiastunach. Poza tym dla producentów to również jest nie na rękę.

Dentarg

Nawet ja bym się nie zgodził, gdyby mieli mnie pominąć w zwiastunie. :D

ocenił(a) film na 6
granat5

Ty to pewnie był byś w zwiastunie między Arnim a Stivenem ;)

klepak69

Tak. :D

ocenił(a) film na 4
granat5

Przecież i tak występujesz w filmie. Mało mają tam granatów do wystrzelenia? :-]

karoman4

No fakt. hehe

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Plakat do avatara gdzieś na necie znalazłem, i mi się spodobał, no i faktycznie szkoda, że taki film nie powstał Arni plus Sly vs matka Aliena :) No z tym, że SS czy Chan się nie zgodzą to na 99% pewnei by tak było, czy Rourke, też nie wiem, fajnie jak by przemycili, w końcu Sylwek z nim robił zdjęcia przed rozpoczęciem zdjęć do filmu i mówił, że ma być, a jak wyszło wiemy, bo go nie było na planie (przynajmniej nikt go nie widział oficjalnie), no i wydaje mi się, że chłopina bardziej był by skłonny na taką ugodę niż tamtych dwóch. No na razie nie mamy w zasadzie żadnego info tylko spekulacje, więc jak by był to fajnie, a jak nie to trudno, przecież i tak tyle postaci jest.

ocenił(a) film na 4
klepak69

Czas pokaże. Moim zdaniem jest to po prostu mało prawdopodobne.

ocenił(a) film na 6
Dentarg

Moim też mało prawdopodobne, dlatego obstawiam, że tym nr 5 mógł by być Jet Li - jakiś Azjata powinien być, by ludzie na rynkach wschodnich chętniej poszli do kina, zwłaszcza w Chinach gdzie przecież straszna ilość ludzi poszła na Ex2, to tak od ekonomicznego punktu widzenia, no i Jet już wcześniej z Melem walczył więc jakieś odwołania mogły by być ;) no i w 1 części Jet coś tam o przyjaciołach mówił do Sylwka, więc mogli by to rozwinąć.
Na pocieszenie ekipa kaskaderów pracujących przy 3 części http://instagram.com/p/mj6XPOi_Bf/#

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Naprawdę chciałbyś, żeby przerzucono na ekrany kin Contrę? Czy to nie byłaby zbrodnia?

ocenił(a) film na 4
karoman4

Jeśli zrobiono by to z głową, sensem, budżetem i w miarę zjadliwą fabułą, to jasne, że chciałbym. Kiedyś, gdzieś na Filmwebie, opisałem nawet jak według mnie mógłby taki film wyglądać. Dorzucając do tego dobrze zrobione 3D i mamy świetnie wyglądający film akcji. Rozpierducha w Bazie, na Wodospadzie czy w Wylęgarni Obcych, w trójwymiarze, to byłoby coś :)

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Ja zawsze uważałam, że Contra jest połączeniem ''Rambo'' i ''Komando'' <drapie się po czole>. Spoko Dentarg. Niech zrobią Contrę, a w głównych rolach niech obsadzą... sama nie wiem kogo.

ocenił(a) film na 4
karoman4

Nie zrobią Contry. Za stara gierka na ekranizację ;)

ocenił(a) film na 4
Dentarg

Kamień spadł z serca. :-)

klepak69

Jeżeli to prawda to może Van Damme.

ocenił(a) film na 6
Eazy_E_filmweb

Patrz kilka postów wyżej, już nie będę wklejał tej samej treści ;)

ocenił(a) film na 8
klepak69

A wiadomo może czy do filmu wróci Carpenter? Dzziewczyna Stathama.

ocenił(a) film na 9
zulombo

Mam nadzieję , że wróci , bo w drugiej części dialogi Stallone i Statham na Jej temat były ekstra:)

ocenił(a) film na 6
zulombo

W zasadzie to nikt nigdzie o niej nie wspominał, nie było też żadnego info o ile dobrze pamiętam. Obstawiam, że świat o niej zapomniał i jesteś chyba jedyną osobą która o niej pomyślała.

ocenił(a) film na 8
klepak69

Tym bardziej mi miło, że o niej pamiętam. Ciężko zapomnieć o jednej z pierwszych moich filmowych ukochanych :D

ocenił(a) film na 4
zulombo

Pewnie wcisną ją gdzieś w międzyczasie. No chyba, że w tej części Christmas i Lacy już nie będą razem. Tak też może być.

użytkownik usunięty
karoman4

Albo beda lepić jak w Uwierz w ducha.

ocenił(a) film na 10

do niezniszczalnych powróci żona Rockiego Adrian, a barney ross będzie krzyczał z samolotu Yoo Adrian !! I Love You

użytkownik usunięty
piru9594

A Lundgren bedzie mial taka fryzure jak Drago?

ocenił(a) film na 10

jak sobie je obetnie i posmaruje żelem to tak, prosto zza grobu powróci też płk Sammuel Trautman jako zombie dawny dowódca barneya rossa i mama głownego bochatera prosto z filmu Stój bo mamuśka strzela