PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/06/all-major-bulgarian-news-sites -reporting-that-mel-gibson-will-star-in-expendables-3-film-there-lundgren-confir ms-himself-for-ex-3-says-filming-starts-in-the-fall-a-long-q-a-with-arnold-schwa rzenegger.html

użytkownik usunięty
Expendable91

Ku*rwa zajebiście.

użytkownik usunięty
Expendable91

Grubo ku*wa Grubo.

użytkownik usunięty
Expendable91

coś jeszcze do szczęścia potrzeba ku*wa ? NO PYTAM SIĘ ?

ocenił(a) film na 8

nie zadawaj takich pytań bo zaraz tutaj lista życzeń i narzekanie poleci. a pan dangerismariuszkopf będzie pierwszy

użytkownik usunięty
Expendable91

naprawdę walą mnie oni.

użytkownik usunięty

Może dla ciebie nie, ale jak dla mnie Eastwood i wtedy jestem spełniony.

ocenił(a) film na 6

Granat : Eastwood dla mnie bardzie by pasował jakby krecili wersje ,,Niezniszczalnych ,, Lat 70 !!! To było by coś !!! Oprócz niego mogli ,ba powini zagrać : Charles Bronson ,Steve Mcqueen ,,John Wayne ,Lee Marvin ,Gene Hackman ,Bruce Lee ,Richard Roundtree i Sean Connery .

użytkownik usunięty
bradock

Idąc takim tokiem myślenia to można powiedzieć że Stallone, Schwarzenegger i część innych pasują do Niezniszczalnych lat ale 80, a nie tych co są teraz. :)

ocenił(a) film na 6

No właśnie tak jest ,oni pasują do kina akcji lat 80 a seria ,,Niezniszczalni ,, jest jakgdyby próbą wskrzeszenia klasycznego kina akcji lat 80 ! ,Kina dzisiaj nieco zapomnianego i zepchnietego na dalszy tor .Chyba nie myślisz na poważnie ze ten film jest kręcony dla dzisiejszej publiki wychowanej na PG -13 i przesadzonych efektach specjalnych ?

użytkownik usunięty
bradock

No właśnie pasują do kina lat 80 a czemu kręcą Niezniszczalnych w XXI wieku, a nie w latach 80, dobra wygłupiam się teraz. :)
Film jest dla wszystkich, kto chce ogląda. :) Co najciekawsze odkryłem że ci wychowani na obecnym kinie bardziej lubią,chwalą Niezniszczalnych 2 od tych starszych.
Takie statystyki ocen na imdb. http://www.imdb.com/title/tt1764651/ratings?ref_=tt_ov_rt
.

ocenił(a) film na 6

Film jest dla wszystkich ale fani ostrych jatek w stylu ,,Komando ,, ,,Rambo 2,3 ,,Odział Delta ,, ,,Komando Foki ,, czy ,,Czerwony Skorpion ,, bedą się najbardziej cieszyć z tego filmu .

użytkownik usunięty
bradock

I tak wolę Rambo 1. :)

ocenił(a) film na 6

Ja najbardziej lubię ,,Rambo ,, 3 ! Krwawa Rozpierducha w Afganistanie !!! Oglądanie tego filmu w 1990 roku na VHS to była czysta przyjemność ,patrzeć tylko jak Dzielny Wojak John Rambo kopie dupsko naszym okupantom !!!

ocenił(a) film na 4

A wiesz gdzie można sobie te statystyki wsadzić?

użytkownik usunięty
karoman4

Skoro ludzie poniżej 18 lat wyżej oceniają Niezniszczalnych od starszych to dużo mówi. Która większość bardziej ceni. Faktów nie zniszczysz. Mnie to nie dziwi gdy byłem młodszy to dawniej bardziej mi się podobały filmy akcji niż teraz.

wszystko swietnie cacy tylko brak nadal jednego.

użytkownik usunięty
damianho15

i tak go nie będzie, 1% nadziei

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Ku*rwa Zajebiśćę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

użytkownik usunięty
bradock

więcej, mocniej!!! TAK TO MY FANI EXPENDABLES !!!!!!!!

ocenił(a) film na 4
bradock

Juhu! Będzie Gibson!

ocenił(a) film na 6
karoman4

Wspaniale !!!!

ocenił(a) film na 6
karoman4

Moja wymarzona obsada :
-Schwarzenegger
-Stallone
-Wills
-Gibson
-Cage
-Snipes
-Lundgren
I jeszcze .... Jovovich ,co prawda żadna z niej gwiazda kina akcji ale za to jaki z niej towar !!! : http://www.youtube.com/watch?v=0GCkpWZl4_U

ocenił(a) film na 4
bradock

Jaki y niej towar, to nie mnie ocenia. Ale na pozostałych Niezniszczali czekam.

użytkownik usunięty
karoman4

Wiadomo ty czekasz na mężczyzn a my na kobiety. :D A i tak wolę Rachel Weisz.

ocenił(a) film na 4

Do Niezniszczalnych 3 ją chcesz? A kim ona jest, żeby tu wystąpić?

użytkownik usunięty
karoman4

Nie napisałem że chcę koniecznie by wystąpiła. Tylko że już wolę ją. Kim ona jest ? Już wyjaśniam aktorką. :)

ocenił(a) film na 4

Ale co zrobiła dla kina akcji? Byłeś przeciwny, gdy ktoś wspomniał o Neesonie, czy Duddikoffie, a teraz wyskakujesz niczym królik z cylindra.

użytkownik usunięty
karoman4

Jest kobietą, ile to masz kobiet w kinie akcji które coś wielkiego zdziałały? No właśnie teraz sobie odpowiedziałaś. To działka dla głównie facetów. Jovovich faktycznie jedna z niewielu coś tam działa przez serie Resident Evil ale mnie do tego nie ciągnie. Nie trzeba nic zrobić w kinie akcji by wystąpić, to zależy od twórców kogo chcą. Nudzą mnie już te głupoty, że to film jedynie dla legend, a tak nie jest. Kiedy byłem przeciwny Neesonowi?
Czy Nan Yu coś zrobiła kina akcji?

ocenił(a) film na 4

Ja nie pytam Cię ile jest kobiet w kinie akcji, tylko o kobietę, której nazwisko wymieniłeś kilka postów wyżej. Bo jeśli chodzi o to, ile ich jest, to jest to temat dyskusyjny. Tak, to działka głownie dla facetów. Ale skoro faceci mogą ubierać się w damskie łaszki, to kobiety mogą bawić się w kinie akcji - równouprawnienie.
''Jedna jaskółka wiosny nie czyni.''
O Neesonie wspominało się kilka razy i wiem, że nie byłeś przychylny do jego kandydatury. Jak znajdę Twoje wypowiedzi dotyczące tej kwestii, to Ci pokażę.
A teraz nie psujmy Ex91 tematu.

użytkownik usunięty
karoman4

Poniżej Ci wyjaśniłem o co tak naprawdę mi chodziło. Właśnie nie psujmy tematu. :)

użytkownik usunięty
karoman4

Dalej mnie nie rozumiesz bradock pisał że niezły towar z Jovovich, a ja wtrąciłem się i napisałem i tak wolę Weisz. Ty z kolei pisałaś że czekasz na pozostałych Niezniszczalnych. Żartowałem sobie skoro czekasz na mężczyzn to my na ładne kobiety. :D

ocenił(a) film na 4

Aha. No ok, już się nie czepiam.

użytkownik usunięty
karoman4

Dobrze doszyliśmy do porozumienia, bo myślałem że za chwilę mnie zlinczujesz. :)

ocenił(a) film na 4

Nic podobnego. ;-)

bradock

Do cudnej Christiny Applegate i tak jej daleko!

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

To twoje zdanie .

ocenił(a) film na 8
bradock

Ja się cieszę że Milla wystąpi w EX3, piękna z niej kobieta.

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

Wiadomo .

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Film z takimi nazwiskami jak Schwarzenegger ,Stallone ,Wills ,Gibson ,Snipes ,Cage Lundgren ,Chan ,Statham ,Rourke to bedzie najwiekszy rozpierd*ol w galaktyce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

użytkownik usunięty
bradock

kuźwa nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapale się w kinie z wrażenia!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 8

mogła być kategoria NC 17 czy jakoś tak. czyli mocniejsza od R

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A to już pewne na 100 procent że Mel zagra ?

ocenił(a) film na 8
bradock

tak twierdzą producenci gdzie mają być kręcone zdjęcia w bułgari. ma być na planie w usa oraz w bułgari. wejdź na linka i doczytaj

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Słabo znam angielski ale Ok .Ufam tobie bo ty jesteś najszybsze i najlepiejpoinformowane żródło .

ocenił(a) film na 6

Z wrażenia to ty już zapalisz się oglądając ,,Olimp w ogniu ,, http://www.youtube.com/watch?v=hu4ibirVwN4

ocenił(a) film na 6
bradock

A co dopiero film z taką obsadą ? Spłoniemy w kinach z wrażenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
bradock

http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Awiat+w+p%C5%82omieniach-2013-654022

Ponoć Świat w płomieniach to coś podobnego. Od jutra w Polskich kinach.

ocenił(a) film na 6

Wiem ,jak byłem na ,,Olimpie w ogniu ,, to reklamowali go .Zapowiada się bardzo ciekawie ,tylko pytanie czy bardziej nawiązuje do kina akcji lat 80 (Jak ,,Olimp w ogniu ,, ) czy raczej do nowoczesnego ,efekciarskiego kina akcji po 2000 roku ? Raz widziałem zwiastun na Polsacie to był bardzo efektowny ....

użytkownik usunięty
bradock

też widziałem jak reklamowali ten film w tv i powiem ci że zrobił na mnie duże wrażenie od razu dodałem na listę

bradock

Raczej do efekciarskiego kina akcji po 2000 roku bo reżyserem i producentem jest chyba Roland Emmerich (Gwiezdne wrota z russellem, Uniwersalny żołnierz z jcvd, Dzień niepodległości z smithem, Godzilla z reno, Patriota z gbson itd) który lubi filmy z dużą ilością efektów. Prawie wszystkie jego filmy są kasowymi-hitami więc na efekty go stać.