http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/06/all-major-bulgarian-news-sites -reporting-that-mel-gibson-will-star-in-expendables-3-film-there-lundgren-confir ms-himself-for-ex-3-says-filming-starts-in-the-fall-a-long-q-a-with-arnold-schwa rzenegger.html
nie zadawaj takich pytań bo zaraz tutaj lista życzeń i narzekanie poleci. a pan dangerismariuszkopf będzie pierwszy
Granat : Eastwood dla mnie bardzie by pasował jakby krecili wersje ,,Niezniszczalnych ,, Lat 70 !!! To było by coś !!! Oprócz niego mogli ,ba powini zagrać : Charles Bronson ,Steve Mcqueen ,,John Wayne ,Lee Marvin ,Gene Hackman ,Bruce Lee ,Richard Roundtree i Sean Connery .
Idąc takim tokiem myślenia to można powiedzieć że Stallone, Schwarzenegger i część innych pasują do Niezniszczalnych lat ale 80, a nie tych co są teraz. :)
No właśnie tak jest ,oni pasują do kina akcji lat 80 a seria ,,Niezniszczalni ,, jest jakgdyby próbą wskrzeszenia klasycznego kina akcji lat 80 ! ,Kina dzisiaj nieco zapomnianego i zepchnietego na dalszy tor .Chyba nie myślisz na poważnie ze ten film jest kręcony dla dzisiejszej publiki wychowanej na PG -13 i przesadzonych efektach specjalnych ?
No właśnie pasują do kina lat 80 a czemu kręcą Niezniszczalnych w XXI wieku, a nie w latach 80, dobra wygłupiam się teraz. :)
Film jest dla wszystkich, kto chce ogląda. :) Co najciekawsze odkryłem że ci wychowani na obecnym kinie bardziej lubią,chwalą Niezniszczalnych 2 od tych starszych.
Takie statystyki ocen na imdb. http://www.imdb.com/title/tt1764651/ratings?ref_=tt_ov_rt
.
Film jest dla wszystkich ale fani ostrych jatek w stylu ,,Komando ,, ,,Rambo 2,3 ,,Odział Delta ,, ,,Komando Foki ,, czy ,,Czerwony Skorpion ,, bedą się najbardziej cieszyć z tego filmu .
Ja najbardziej lubię ,,Rambo ,, 3 ! Krwawa Rozpierducha w Afganistanie !!! Oglądanie tego filmu w 1990 roku na VHS to była czysta przyjemność ,patrzeć tylko jak Dzielny Wojak John Rambo kopie dupsko naszym okupantom !!!
Skoro ludzie poniżej 18 lat wyżej oceniają Niezniszczalnych od starszych to dużo mówi. Która większość bardziej ceni. Faktów nie zniszczysz. Mnie to nie dziwi gdy byłem młodszy to dawniej bardziej mi się podobały filmy akcji niż teraz.
Ku*rwa Zajebiśćę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Moja wymarzona obsada :
-Schwarzenegger
-Stallone
-Wills
-Gibson
-Cage
-Snipes
-Lundgren
I jeszcze .... Jovovich ,co prawda żadna z niej gwiazda kina akcji ale za to jaki z niej towar !!! : http://www.youtube.com/watch?v=0GCkpWZl4_U
Nie napisałem że chcę koniecznie by wystąpiła. Tylko że już wolę ją. Kim ona jest ? Już wyjaśniam aktorką. :)
Ale co zrobiła dla kina akcji? Byłeś przeciwny, gdy ktoś wspomniał o Neesonie, czy Duddikoffie, a teraz wyskakujesz niczym królik z cylindra.
Jest kobietą, ile to masz kobiet w kinie akcji które coś wielkiego zdziałały? No właśnie teraz sobie odpowiedziałaś. To działka dla głównie facetów. Jovovich faktycznie jedna z niewielu coś tam działa przez serie Resident Evil ale mnie do tego nie ciągnie. Nie trzeba nic zrobić w kinie akcji by wystąpić, to zależy od twórców kogo chcą. Nudzą mnie już te głupoty, że to film jedynie dla legend, a tak nie jest. Kiedy byłem przeciwny Neesonowi?
Czy Nan Yu coś zrobiła kina akcji?
Ja nie pytam Cię ile jest kobiet w kinie akcji, tylko o kobietę, której nazwisko wymieniłeś kilka postów wyżej. Bo jeśli chodzi o to, ile ich jest, to jest to temat dyskusyjny. Tak, to działka głownie dla facetów. Ale skoro faceci mogą ubierać się w damskie łaszki, to kobiety mogą bawić się w kinie akcji - równouprawnienie.
''Jedna jaskółka wiosny nie czyni.''
O Neesonie wspominało się kilka razy i wiem, że nie byłeś przychylny do jego kandydatury. Jak znajdę Twoje wypowiedzi dotyczące tej kwestii, to Ci pokażę.
A teraz nie psujmy Ex91 tematu.
Poniżej Ci wyjaśniłem o co tak naprawdę mi chodziło. Właśnie nie psujmy tematu. :)
Dalej mnie nie rozumiesz bradock pisał że niezły towar z Jovovich, a ja wtrąciłem się i napisałem i tak wolę Weisz. Ty z kolei pisałaś że czekasz na pozostałych Niezniszczalnych. Żartowałem sobie skoro czekasz na mężczyzn to my na ładne kobiety. :D
Dobrze doszyliśmy do porozumienia, bo myślałem że za chwilę mnie zlinczujesz. :)
Film z takimi nazwiskami jak Schwarzenegger ,Stallone ,Wills ,Gibson ,Snipes ,Cage Lundgren ,Chan ,Statham ,Rourke to bedzie najwiekszy rozpierd*ol w galaktyce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
kuźwa nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zapale się w kinie z wrażenia!!!!!!!!!!!!!
tak twierdzą producenci gdzie mają być kręcone zdjęcia w bułgari. ma być na planie w usa oraz w bułgari. wejdź na linka i doczytaj
Słabo znam angielski ale Ok .Ufam tobie bo ty jesteś najszybsze i najlepiejpoinformowane żródło .
Z wrażenia to ty już zapalisz się oglądając ,,Olimp w ogniu ,, http://www.youtube.com/watch?v=hu4ibirVwN4
A co dopiero film z taką obsadą ? Spłoniemy w kinach z wrażenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.filmweb.pl/film/%C5%9Awiat+w+p%C5%82omieniach-2013-654022
Ponoć Świat w płomieniach to coś podobnego. Od jutra w Polskich kinach.
Wiem ,jak byłem na ,,Olimpie w ogniu ,, to reklamowali go .Zapowiada się bardzo ciekawie ,tylko pytanie czy bardziej nawiązuje do kina akcji lat 80 (Jak ,,Olimp w ogniu ,, ) czy raczej do nowoczesnego ,efekciarskiego kina akcji po 2000 roku ? Raz widziałem zwiastun na Polsacie to był bardzo efektowny ....
też widziałem jak reklamowali ten film w tv i powiem ci że zrobił na mnie duże wrażenie od razu dodałem na listę
Raczej do efekciarskiego kina akcji po 2000 roku bo reżyserem i producentem jest chyba Roland Emmerich (Gwiezdne wrota z russellem, Uniwersalny żołnierz z jcvd, Dzień niepodległości z smithem, Godzilla z reno, Patriota z gbson itd) który lubi filmy z dużą ilością efektów. Prawie wszystkie jego filmy są kasowymi-hitami więc na efekty go stać.