PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/06/all-major-bulgarian-news-sites -reporting-that-mel-gibson-will-star-in-expendables-3-film-there-lundgren-confir ms-himself-for-ex-3-says-filming-starts-in-the-fall-a-long-q-a-with-arnold-schwa rzenegger.html

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Mimo wszystko i tak obejrzę bo zapowiada się ciekawie i efekty robią wrażenie .Film bedzie w kategori PG -13

ocenił(a) film na 6

Zobacz ten spot telewizyjny ,,Świat w płomieniach ,, Zapowiada się dobre ,wysokooktanowe widowisko ! : http://www.youtube.com/watch?v=l5Z-v0HQogY

Emmericha ?

użytkownik usunięty
bradock

no cały czas czekam na dvdrip

ocenił(a) film na 6

OK .

użytkownik usunięty
bradock

A nie mówiłem, że trójka będzie mieć jeszcze lepszą obsadę.

ocenił(a) film na 6

Masz racje , teraz tylko żeby film miał wartką akcje i fajne dialogi !!!

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Skład jest cudowny!

użytkownik usunięty
Expendable91

Dzięki kolego, Gibson musi być!!! Ale tak jak koledzy słowa na "K" nie użyję, napiszę po prostu że fajnie.

ocenił(a) film na 8

no dobrze że nie używasz łaciny. napisałem już prywatnie że takie coś nie wypada

użytkownik usunięty
Expendable91

Przy takim newsie wszystko wypada. :)

ocenił(a) film na 8

wypada się zachować :)

użytkownik usunięty
Expendable91

Zauważ że zwykle nie używam takich słów, ale teraz nie dało się powstrzymać.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Kultura jest ważna.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

I to mi się podoba :)
Gibson będzie idealny.
Czekam na potwierdzenie Li i Willisa.

ocenił(a) film na 4
Dentarg

To poczekamy razem.

użytkownik usunięty
karoman4

Willis musi być tak samo jak Li !

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Ja zawsze chciałam go ujrzeć w tej produkcji. Do trzech razy sztuka i proszę.

Expendable91

Jest Dobrze.

ocenił(a) film na 9
Expendable91

No jak wyżej Panowe napisali - obsada jest cudowna :) Z Dolphem i Melem , bez Seagala - można się już cieszyć :)

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

Seagal to byłaby taka wiśienka na torcie. Ale jak nie to nie, skład i tak jest świetny ;)

ocenił(a) film na 9
Iron_Maiden

Uwierz mi, że przy tylu gwiazdach w obsadzie - Seagal jest całkowicie niepotrzebny!

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

A czy ja napisałem że on musi tu być? Ja się cieszę że będzie Snipes, Cage i Jovovich..

ocenił(a) film na 9
Iron_Maiden

Ja się cieszę najbardziej z powodu: Jackie Chana, Dolpha Lundgrena i Mela Gibsona!

użytkownik usunięty
AdamBayern01

z nowości to Snipes jest najlepszy!

ocenił(a) film na 9

Może i najlepszy jest.. Ja się najbardziej cieszę z obecności Dolpha Lundgrena, Mela Gibsona i Jacki Chana, oraz oczywiście braku Stevena Seagala.

Expendable91

Nie jestem na bierząco z tym filmem jak większość tutaj, więc pytam; Czy Brus Łilis wystąpi? Bo nie ma go w obsadzie. A co do Milki Jovovich nie rozumiem tych, którzy uważają, że ona piękna, ale cieszę się, że wystąpi, dlatemu, że grała fajnie w Residentach Evilach.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A co ze Stathamem?
Obsada kozacka, tylko teraz dobrać do nich rolę? Jak myślicie ekipa Sylwka będzie miała nowych członków? Czy może Ci nowi aktorzy będą występować jako przeciwnicy Niezniszczalnych?

ocenił(a) film na 8
DawidSt

Statham będzie.

ocenił(a) film na 6
Iron_Maiden

To bardzo dobrze:) Bez Stathama to nie byłoby to samo. Podoba mi się duet Sly-Jason.

Również nie jestem tak na bieżąco co niektórzy i chciałem się zapytać czy wiadomo czy zagra Willis?;)

ocenił(a) film na 4
DawidSt

Nie wiadomo. Czekamy.