http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/06/all-major-bulgarian-news-sites -reporting-that-mel-gibson-will-star-in-expendables-3-film-there-lundgren-confir ms-himself-for-ex-3-says-filming-starts-in-the-fall-a-long-q-a-with-arnold-schwa rzenegger.html
Mimo wszystko i tak obejrzę bo zapowiada się ciekawie i efekty robią wrażenie .Film bedzie w kategori PG -13
Zobacz ten spot telewizyjny ,,Świat w płomieniach ,, Zapowiada się dobre ,wysokooktanowe widowisko ! : http://www.youtube.com/watch?v=l5Z-v0HQogY
Dzięki kolego, Gibson musi być!!! Ale tak jak koledzy słowa na "K" nie użyję, napiszę po prostu że fajnie.
no dobrze że nie używasz łaciny. napisałem już prywatnie że takie coś nie wypada
I to mi się podoba :)
Gibson będzie idealny.
Czekam na potwierdzenie Li i Willisa.
No jak wyżej Panowe napisali - obsada jest cudowna :) Z Dolphem i Melem , bez Seagala - można się już cieszyć :)
Seagal to byłaby taka wiśienka na torcie. Ale jak nie to nie, skład i tak jest świetny ;)
Uwierz mi, że przy tylu gwiazdach w obsadzie - Seagal jest całkowicie niepotrzebny!
A czy ja napisałem że on musi tu być? Ja się cieszę że będzie Snipes, Cage i Jovovich..
Ja się cieszę najbardziej z powodu: Jackie Chana, Dolpha Lundgrena i Mela Gibsona!
Może i najlepszy jest.. Ja się najbardziej cieszę z obecności Dolpha Lundgrena, Mela Gibsona i Jacki Chana, oraz oczywiście braku Stevena Seagala.
Nie jestem na bierząco z tym filmem jak większość tutaj, więc pytam; Czy Brus Łilis wystąpi? Bo nie ma go w obsadzie. A co do Milki Jovovich nie rozumiem tych, którzy uważają, że ona piękna, ale cieszę się, że wystąpi, dlatemu, że grała fajnie w Residentach Evilach.
A co ze Stathamem?
Obsada kozacka, tylko teraz dobrać do nich rolę? Jak myślicie ekipa Sylwka będzie miała nowych członków? Czy może Ci nowi aktorzy będą występować jako przeciwnicy Niezniszczalnych?
To bardzo dobrze:) Bez Stathama to nie byłoby to samo. Podoba mi się duet Sly-Jason.
Również nie jestem tak na bieżąco co niektórzy i chciałem się zapytać czy wiadomo czy zagra Willis?;)