PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3
ocenił(a) film na 6

Norris jeszcze gorszym aktorem był od Seagala ,porównaj sobie te dwa filmy :Kod Milczenia i Niko ,Seagal lepiej zagrał i fajniej od Norrisa .Ale faktem jest że Chuck jest lepszą ,fajniejszą i ciekawszą postacią ,taką bardziej ludzką nie zmanierowaną gwiazdą , A Steven to taki zapatrzony w siebie Bufon .

użytkownik usunięty
bradock

Oczywiście że Nico jest lepszy od Kodu milczenia, obydwa filmy w końcu wyreżyserował Andrew Davis no i jeszcze kapitalny Ścigany, ale jeśli chodzi o aktorstwo to wolę Chucka bo zagrał w produkcjach które w latach 80tych były na topie (Inwazja na Usa, Zaginiony w Akcji i Delta Force) czyli kolejno: problem masowego ataku na państwo, problem wojenny w Wietnamie i problem ataku terrorystycznego, a Seagal karierę zaczął bardzo późno i przekonywał mnie tylko w początkowych produkcjach, wg mnie skończył się po 2001 roku, ale to tylko moja opinia.

ocenił(a) film na 6

No w sumie masz racje Zaginiony w Akcji ,Inwazja na U.S.A czy Odział Delta to były fajne ,ciekawe filmy z dużą mieszką oktanowej akcji .Jeszcze dotego ciekawy był Bohater i Strach oraz Samotny Wilk McQuade .A z tych wcześniejszych filmów Chucka coś łyknełeś ostatnio ? Typu Oko za Oko ,Mściciel z Honkongu ,Ośmiokąt .

użytkownik usunięty
bradock

No nie oglądałem bo biorę się za inne kino, wiesz ogólnie ja lubię też bardzo wymagające, bardzo stare filmy bo jak bym oglądał tylko 2 czy 3 gatunki to wyszedłbym na snoba, ostatnio za to oglądałem Telefon z Bronsonem, całkiem fajny film, taki nieco inny sensacyjny klimat, a nie długo w TV będzie Posłaniec śmierci też z Bronsonem to sobie obejrzę, specjalnie dla niego zrezygnuję z czwartej części Indiany Jonesa który obejrzę już następnego dnia.

ocenił(a) film na 6

Wiedziałem że ci się Telefon spodoba ,jeszcze muszis obejrzeć ,,Zło które czyni człowiek ,,

użytkownik usunięty
bradock

A oczywiście że muszę, nie ma innej opcji, z tego co widziałem nie można go obejrzeć online, ale za to gdzie indziej można go ściągnąć z napisami.

ocenił(a) film na 4

Z chomiczka?

użytkownik usunięty
karoman4

też ale nikomu o tym nie mów :), są jeszcze Torrenty

ocenił(a) film na 4

Okey, ale musiałabym zobaczyć, czy nie mam w swoich zbiorach.

użytkownik usunięty

Ok ale już o tym wiem. :)

użytkownik usunięty

o czym? to chyba nie do mnie

użytkownik usunięty

"ale nikomu o tym nie mów" ehehe

ocenił(a) film na 4

Pomidorek wie o chomiczku ;-) Aj mam za długi język ;-P

użytkownik usunięty
karoman4

Wiedziałem oj od bardzo dawna.

ocenił(a) film na 4

Wiedziałes i nie powiedziałeś ani słowa? ;-p

użytkownik usunięty
karoman4

Bo jeszcze cię wtedy nie znałem. ;d

ocenił(a) film na 4

A chyba że tak ;-)

i to nie glupkowate tylko normalne pytania.

ocenił(a) film na 4

Zacznę odtąd.

Tak, w tym przypadku tak.
Ale tak w rzeczywistości, szczepionki są nic nie warte. Zaszczepisz się na tą grypę niby, wydasz te 50 dych na szczepionkę, a i tak Cię grypa dopada. I musisz wydać jeszcze więcej kasy na leki.

użytkownik usunięty
karoman4

czyli w tym przypadku alterkonta

ocenił(a) film na 4

Tak, to tak samo jak z alterkontami.

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

Mnie cały dzień dziś nie było i widzę, że tu dyskusja wrze. To dobrze, trzeba rozmawiać ;-)

damianho15

Prawdopodobna obsada:
Stallone,Statham,Li,Lundgren,Couture,Crews,Schwarenengger,Willis plus nowi Gibson,russell,Trejo.Seagal,Snipes,Sutherland Kiefer,Travolta,Cage,Yen,Chan,Ben Kingsley i Forest Whitaker.

Izabelka_filmweb

aha pod uwagę brane są jeszcze dwie kobiety;Gina Carano i Cynthia rothrock.

Izabelka_filmweb

Oczywiście stara gwardia jeszcze Eastwood i Ford.

ocenił(a) film na 4
Izabelka_filmweb

Do tego jakiegoś Bonda wcisnąć i sama śmietanka będzie.