narescie!!!!!!!!!!!!! seagal w ex!!!!!!!!!!!! chociaz jedna dobra wiadomosc.
Tylko pomocnik zawsze mial jakas tam walke jak Austin, Daniels czy Adkins. A tutaj to ekhem.
jak sie poszpera w necie to znajdziesz nawet seagala z arnim,clintem czy nawet najwiekszym wrogiem van dammem,a z sylvkiem to ma najwiecej,kiedys to byli kumple,widac sylvek nie zapomniał o starych czasach.
Wiem :) widziałem wszystkie te foty, właśnie otworzyłem szampana i pije sobie za udział Stevena w filmie hehe :)
heheh no to ostro widzę :D ja otworzę jak już będzie obsada potwierdzona w 100% ;)
Wszyscy mają z czego się cieszyć. Nie wiem jak Stallone ich wszystkim pomieści w jednym filmie, ale można z całą pewnością powiedzieć, że obsada jest w komplecie :)
(... a gdzie Donnie Yen?! wystawiam 1/10)
Z tym wystawianiem to był żart. No no, nie przesadzajmy z tym Seagalem. Jak sporo potrenuje to niech gra max tyle co Van Damme w Ex2, a jak oleje widzów bo nie będzie chciało mu się ruszyć to niech się zadowoli rolą kogoś pokroju Chucka Norrisa z Ex2.
Ja na przykład mógłbym chcieć najwięcej Jeta Li, Karoman wolałaby Willisa, ale wszyscy wiemy, że każdy ma mieć swoje 5 minut. Tego się trzymajmy, fanie Seagala ;)