willis to napewno nie,bo on tylko ma szklane pułapki i bieda,wielka czworka to sly,seagal,jcvd i arni
Segal jest zbyt głupi by zagrać z takimi gwiazdami,on się wstydzi swoich tanich produkcji,a tera tak nagle to N3,dla niego to nie to on woli zagrać takie jak w serialu Friends...
no tal,ja to bym się nawet nie zastanawiał an jego miejscu,była by to dla mnie świetna zabawa zagrać raz w swojej karierze z najlepszymi gwiazdami...a on pfff to jest paranoja uparty jak osioł głupi jak pień...a po 2 mnie to cieszy ze tego ryju nie będę oglądał w N3 :) Pozdro
Szczerze mówiąc z każdym dniem do przodu, szanse na występ Seagala maleją. Jeszcze nie wiadomo do końca co z Cage'm, Chanem i Jovivich. A jeżel chodzi o dyskusje na temat występ Seagala w Expendables 3, to inaczej jak patologia nie da się tego nazwać.
Mogę się z Tobą zgodzić, choć pewnie inaczej bym to ujęła. Ale nie będę się rozwodzić na ten temat, bo chyba nie ma sensu.
Niby dlaczego?
Przecież Seagal jest słabym aktorem, w dodatku wystarczy spojrzeć na jego obecną forme
Co? Chyba według Ciebie;D hahaaha Wiadomo ,że królami są Arnold , Sylwek i Willis...Wszędzie, wszyscy i wszystkie media przedstawiały ich jako trójcę Hollywood
Jaki film Seagala jest bardziej popularny, zarobił więcej kasy niż Terminator 2, bądź seria Rocky? Jaki film seagala zarobił Oscara? Żaden... Byle jaka częsc Rocky'ego zarobiła więcej niż najlepszy film Seagala, Terminator 2 otrzymał 4 statuetki Oscara i wiele więcej nagród niż wszystkie filmy Seagala razem wzięte.
Co ty porównujesz, można byc fanem S.S ale wszystko z głową, nie wychwalaj go pod niebiosa gdyż nie jest on mistrzem kina akcji, ani nawet kina kopnego.
Sęk w tym że on nikogo oprócz Seagala po prostu nie zna. W kilku wcześniejszych dyskusjach już się skompromitował. Założę się że za moment pojawi się tu kolejny tekst w stylu "Seagal rządzi".
Dla niego kino akcji zaczyna się na Seagalu ,Van Dammie i kończy na Schwarzeneggerze i Stallonie .Załosne .On nawet nie ma pojecia o innych aktorach kina akcji oraz świetnych filmach akcji .Tak jakby inni nie krecili równię fajnych ,ciekawych i kultowych filmów akcji jak Seagal czy Van Damme .Teraz właśnie leci genialne ,,Wykijadło ,, na TVN z Swayze .Trzeba oglądać ,bo jest na co popatrzeć !!!!
Ja ostatnio dorwałem Misję straceńców z największym konkurentem Bruce'a Lee czyli Johnem Liu genialny film.
Szkoda że wspólnie nic nie nakręcili, fajnie by było zobaczyć pojedynek Lee vs Liu.
hah i co mnie to wszystko? terminator to i tak mega gów** bajki dla dzieci,i tak kazdy film seagala jest lepszy od kazdego filmu innego aktora i to o wiele,takze nie porównuj seagal to wielki mistrz, poziom jego filmow jest nieosiagalny dla innych.
Ok....Ave Seagal... hahaha;D
Jego skok do wody spowodował by Tsunami:P no ale nie dyskutuję już z tobą bo widzę ...Nie ma to sensu
'',i tak kazdy film seagala jest lepszy od kazdego filmu innego aktora i to o wiele,''
Filmy Seagala lepsze od ''Lśnienia'', ''Papillona'', ''Siedmiu wspaniałych'', ''Lotu nad kukułczym gniazdem'', ''Bez przebaczenia'', ''Zawrotu głowy'', czy nawet ''Titanica''?
Już sobie wyobrażam co by napisał. Coś typu: Stare, głupie i nudne, tylko filmy seagala rządza.
Kurka wodna. Nie mogę wkleić napisów do filmu w Format Factory. Robię wszystko tak, jak zawsze. Do niedawna się udawało, a teraz próbuję i nic.
Wymienił bym co najmniej 100 aktorów lepszych niż Seagal. Ale to by nie miało sensu. Seagal nadaje się tylko do kina akcji.
Mylisz się chłopcze i to bardzo. Może i kiedyś Steven był zakapiorem. Może i nadal coś mu zostało z zakapiora, ale obiektywnie rzecz biorąc, najlepszym on nie jest.
moze i aktorow jest duzo lepszych od niego,ale co z tego aktorstwo mnie nie obchodzi bo to malo wazne.
" terminator to i tak mega gów** bajki dla dzieci"
I pomyśleć że napisał to fan Seagala. :D