PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73945
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

oby tworcy sie nie skompromitowali i dali seagala do obsady.

ocenił(a) film na 6

Ja też ,potem Wybraniec śmierci ,Szukając Sprawieliwośći i Nico .

użytkownik usunięty
bradock

Janka chyba najwięcej z Krwawego sportu.

ocenił(a) film na 6

I Kickboksera .

eragonmark

willis to napewno nie,bo on tylko ma szklane pułapki i bieda,wielka czworka to sly,seagal,jcvd i arni

ocenił(a) film na 6
damianho15

No oni go proszą a on nic .

ocenił(a) film na 7
bradock

Segal jest zbyt głupi by zagrać z takimi gwiazdami,on się wstydzi swoich tanich produkcji,a tera tak nagle to N3,dla niego to nie to on woli zagrać takie jak w serialu Friends...

ocenił(a) film na 6
elosidzej

Coś w tym jest prawdy ...

ocenił(a) film na 7
bradock

no tal,ja to bym się nawet nie zastanawiał an jego miejscu,była by to dla mnie świetna zabawa zagrać raz w swojej karierze z najlepszymi gwiazdami...a on pfff to jest paranoja uparty jak osioł głupi jak pień...a po 2 mnie to cieszy ze tego ryju nie będę oglądał w N3 :) Pozdro

ocenił(a) film na 4
damianho15

Jak ja dawno tego tekstu nie widziałam.

ocenił(a) film na 9
karoman4

Szczerze mówiąc z każdym dniem do przodu, szanse na występ Seagala maleją. Jeszcze nie wiadomo do końca co z Cage'm, Chanem i Jovivich. A jeżel chodzi o dyskusje na temat występ Seagala w Expendables 3, to inaczej jak patologia nie da się tego nazwać.

ocenił(a) film na 4
AdamBayern01

Mogę się z Tobą zgodzić, choć pewnie inaczej bym to ujęła. Ale nie będę się rozwodzić na ten temat, bo chyba nie ma sensu.

damianho15

Niby dlaczego?
Przecież Seagal jest słabym aktorem, w dodatku wystarczy spojrzeć na jego obecną forme

RomanR

ale byl i jest najlepszym przedstawicielem kina akcji.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Co? Chyba według Ciebie;D hahaaha Wiadomo ,że królami są Arnold , Sylwek i Willis...Wszędzie, wszyscy i wszystkie media przedstawiały ich jako trójcę Hollywood

eragonmark

taa ja znam swieta 4 jak juz.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Jaki film Seagala jest bardziej popularny, zarobił więcej kasy niż Terminator 2, bądź seria Rocky? Jaki film seagala zarobił Oscara? Żaden... Byle jaka częsc Rocky'ego zarobiła więcej niż najlepszy film Seagala, Terminator 2 otrzymał 4 statuetki Oscara i wiele więcej nagród niż wszystkie filmy Seagala razem wzięte.
Co ty porównujesz, można byc fanem S.S ale wszystko z głową, nie wychwalaj go pod niebiosa gdyż nie jest on mistrzem kina akcji, ani nawet kina kopnego.

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Sęk w tym że on nikogo oprócz Seagala po prostu nie zna. W kilku wcześniejszych dyskusjach już się skompromitował. Założę się że za moment pojawi się tu kolejny tekst w stylu "Seagal rządzi".

frycek49

hah znam,akurat z kina akcji to znam wielu,bo rzadzi kazdy o tym wie.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Wymienisz nazwiskami ?

ocenił(a) film na 6
frycek49

Dla niego kino akcji zaczyna się na Seagalu ,Van Dammie i kończy na Schwarzeneggerze i Stallonie .Załosne .On nawet nie ma pojecia o innych aktorach kina akcji oraz świetnych filmach akcji .Tak jakby inni nie krecili równię fajnych ,ciekawych i kultowych filmów akcji jak Seagal czy Van Damme .Teraz właśnie leci genialne ,,Wykijadło ,, na TVN z Swayze .Trzeba oglądać ,bo jest na co popatrzeć !!!!

ocenił(a) film na 6
bradock

Ja ostatnio dorwałem Misję straceńców z największym konkurentem Bruce'a Lee czyli Johnem Liu genialny film.

ocenił(a) film na 6
frycek49

Jeśli mówisz że takie dobre to obejrzę też .

ocenił(a) film na 6
bradock

Obejrzyj, warto. Tacy geniusze jak Liu kina kopanego na ogół nie zawodzą.

ocenił(a) film na 4
frycek49

Z twarzy nawet troszkę podobny do Bruce'a Lee.

ocenił(a) film na 6
karoman4

Szkoda że wspólnie nic nie nakręcili, fajnie by było zobaczyć pojedynek Lee vs Liu.

eragonmark

hah i co mnie to wszystko? terminator to i tak mega gów** bajki dla dzieci,i tak kazdy film seagala jest lepszy od kazdego filmu innego aktora i to o wiele,takze nie porównuj seagal to wielki mistrz, poziom jego filmow jest nieosiagalny dla innych.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Ok....Ave Seagal... hahaha;D
Jego skok do wody spowodował by Tsunami:P no ale nie dyskutuję już z tobą bo widzę ...Nie ma to sensu

ocenił(a) film na 4
damianho15

'',i tak kazdy film seagala jest lepszy od kazdego filmu innego aktora i to o wiele,''

Filmy Seagala lepsze od ''Lśnienia'', ''Papillona'', ''Siedmiu wspaniałych'', ''Lotu nad kukułczym gniazdem'', ''Bez przebaczenia'', ''Zawrotu głowy'', czy nawet ''Titanica''?

użytkownik usunięty
karoman4

Nie zna pewnie tych filmów, no może jedynie Titanica.

ocenił(a) film na 4

To niech pozna i głupot na forach niech nie wypisuje.

użytkownik usunięty
karoman4

Już sobie wyobrażam co by napisał. Coś typu: Stare, głupie i nudne, tylko filmy seagala rządza.

ocenił(a) film na 4

Kurka wodna. Nie mogę wkleić napisów do filmu w Format Factory. Robię wszystko tak, jak zawsze. Do niedawna się udawało, a teraz próbuję i nic.

użytkownik usunięty
damianho15

Umiesz zmieniać IP?

ocenił(a) film na 6
damianho15

Wymienił bym co najmniej 100 aktorów lepszych niż Seagal. Ale to by nie miało sensu. Seagal nadaje się tylko do kina akcji.

frycek49

heh no nadaje sie tylko do tego ale przynajmniej jest w tym gatunku najlepszy

ocenił(a) film na 4
damianho15

W kinie akcji jest najlepszy?

karoman4

ogolnie najlepszy

ocenił(a) film na 4
damianho15

Mylisz się chłopcze i to bardzo. Może i kiedyś Steven był zakapiorem. Może i nadal coś mu zostało z zakapiora, ale obiektywnie rzecz biorąc, najlepszym on nie jest.

frycek49

moze i aktorow jest duzo lepszych od niego,ale co z tego aktorstwo mnie nie obchodzi bo to malo wazne.

ocenił(a) film na 6
damianho15

Zależy w jakich filmach, ale nawet w kinie akcji są lepsi od niego.

użytkownik usunięty
damianho15

" terminator to i tak mega gów** bajki dla dzieci"

I pomyśleć że napisał to fan Seagala. :D

ocenił(a) film na 6

Filmy Seagala to jeszcze większe bajki dla dzieci.

frycek49

hah niema realistyczniejszych od filmow stefka.

ocenił(a) film na 4
damianho15

Załamujesz mnie naprawdę;D

ocenił(a) film na 4
eragonmark

Ręce opadają?

ocenił(a) film na 6
eragonmark

Mnie też. Ciekawe co jest realistycznego w filmach Seagala.

ocenił(a) film na 4
frycek49

Seagal.

ocenił(a) film na 6
karoman4

I chyba tylko to :)

ocenił(a) film na 4
frycek49

I jego fryzura

ocenił(a) film na 6
eragonmark

No też :)