http://www.expendablespremiere.com/1/post/2013/08/jason-statham-nearly-dies-on-e xpendables-3-set.html
jak dobrze zrozumiałem chodziło o skok do wody. statham sam zdecydował się wykonać ten niebezpieczny numer kaskaderski. nei chciał by go kaskader zastąpił. po chwili jednak nie wyłonił się z wody. ekipa jak najszybciej wskoczyła do wody i wyłowiła jasoan nieprzytomnego. natychmiast przyjechała karetka by uratować jasona. po paru godzinach jak na twardziela przystało jason wrócił na plan
Nie, na koniec w Ex III Arnold pojawi się jako Terminator i wypier*** całą młodą gwardię w kosmos mówiąc
"Hasta la Vista" i zaprosi nas na V odsłonę Terminatora:D
Facet z charakterem , to mi się u niego podoba , ale fakt mógł tego nie przeżyć , mam nadzieję że zaowocuje to bardzo dobrą sceną kaskaderską.
Chciał bym zobaczyc taką scene kaskaderską w wykonaniu Seagala;P a potem byśmy mieli Tsunami haha;D
Najsilniejszego? Najmocniejsze to on chyba kloce stawia jak ma zatwardzenie po takim tłustym żarciu:D
No to dwa zestawy plus dużo Cola i Shake waniliowy:P do tego jeszcze środek na przeczyszczenie i był był by film "Szukając toalety"
Aj tam będziesz się z fast foodami szczypał. Daj mu golonkę tłuściutką, piwem niech zapije i Stefcio będzie uradowany. ;-)
Uwzięli się na biednego Stefana Mewę a sami mogą na starość stać się "grubsi". :(
Nie grozi mi to na razie;) No ale przyznaj sam ,że się zapuścił, weź starszych od niego, Schwarzeneggera i Stallone'a jakoś nie są otyli bo dbają o siebie...a on?
Ja chciałem Seagala kiedyś do Niezniszczalnych 3 ale jak zobaczyłem niedawno jego aktualne zdjecia to nawet ciesze się że on nie zagra !!! Przecież on wygląda fatalnie ,strasznie gruby ,otłuszczony ,to wogóle nie ten sam człowiek co z ,,Niko ,, czy ,,Szukając Sprawieliwości ,, Po prostu to nie wygląda zbyt optymistycznie ,naprawdę ,dziwnego w jego w przypadku ,bo myślałem że ci co trenują sztuki walki albo sport dbają o swoją linie ,sylwetkę ,figurę itp To już nie jeden ksiądz po 50 z wiejskiej parafi lepiej wygląda niż on .Taką prawda niestety .A tak wogóle to czemu ciągle o nim dyskutujemy ???