PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73947
5,2 28 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

http://movies.yahoo.com/video/expendables-3-roll-call-224056628.html

ocenił(a) film na 7
Expendable91

yeah!!! zapowiada sie dobre kino:)

ocenił(a) film na 8
pyrazginerz

według mnie dobry trailer, potwierdza obsade, fragmenty jednej akcji i koniec. czuje się niedosyt po takim trailerze, pozytywny niedosyt że aż chce się iść do kina by zobaczyć więcej

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Mogli się bardziej wysilić, zwlaszcza, że do premiery juz niedaleko.
Dzięki za link :)

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

może coś jeszcze wyjdzie jakiś 2 minutowy trailer do kin by zachecić jeszcze bardziej publike. do sierpnia mamy czas ;)

ocenił(a) film na 5
Expendable91

To jest przecież Roll Call a nie Theatrical Trailer. Na pełen trailer pewnie trza poczekać do maja.

ocenił(a) film na 8
caleb_83

dzieki za info . czyli tak jak w przypadku ex2 jak mnie pamieć nie myli

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Bezapelacyjnie, musi wyjść, tylko ze niektóre filmy maja po kilka dluższych trailerów, coś nie rozpieszczają nas :)
A ten sierpień jest pewny, czy jakies przesunięcie wchodzi w rachubę?
A do nas trafi z pewnością jeszcze później.

ocenił(a) film na 8
ActionMan_filmaniak

czasami lepiej że nie ma tylu klipów itd bo przez to widzi się połowe filmu (moje zdanie). tak jak w przypadku ex2 łapałem każdy news i zdjęcie tak teraz się ograniczam ;)

ocenił(a) film na 6
Expendable91

ja akurat lubię oglądac dużo dluższych zwiastunów danego filmu, chociaz oprócz numeracji praktycznie niczym sie różnią:)

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A teraz nie łapiesz ;) ? Nie licząc tych wszystkich wiadomości i zdjęć które wrzuciłeś ;p

ocenił(a) film na 8
klepak69

w ex3 przestałem wrzucać ;)

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Ta, na prawdę ? Myślałem, że normalnie jak zawsze wrzucałeś info itd. chyba, że czasoprzestrzeń mi się jakoś zakrzywiła ;)

ocenił(a) film na 8
klepak69

nie licząc trailera nie pamiętam kiedy ostatni raz tu wszedłem i coś wrzuciłem ;)

ocenił(a) film na 6
Expendable91

No może i tak, ale wcześniej i tak kawał dobrej roboty zrobiłeś. Ktoś musi zrobić "poświęcenie" i wrzucać co jakiś czas rzeczy i przy okazji dowiadywać się co będzie na filmie :)

ocenił(a) film na 7
Expendable91

pelny trailer napewno wyjdzie pewnie kolo maja..

ocenił(a) film na 6
Expendable91

no powinien być jeszcze normalny trailer, tutaj chyba mamy coś na zasadzie promo jakie pojawiło się przy 2 części, gdzie w zasadzie pokazali tylko kto gra.

ocenił(a) film na 8
Expendable91

Obejrzę ten film i mogę spokojnie skonać :D

użytkownik usunięty
Expendable91

Będzie zajebiste widowisko. Czekamy teraz na jakiś dłuższy trailer.

ocenił(a) film na 4
Expendable91

Teaser jest ok, ale nic poza tym. Schwarz dużo lepiej się prezentuje niż w Ex2.

Expendable91

a mi ten filmik się w ogóle nie wyświetla ma ktoś linka na YT poprosze jak coś

ocenił(a) film na 7
Expendable91

Zapowiada się różnorodność akcji, czyżby film trwał 2 h? :D

użytkownik usunięty
Expendable91

http://www.eravhs.fora.pl/filmy-ery-vhs-akcja,24/the-expendables-niezniszczalni- seria,132.html

Zapraszamy miłośników oldschoolowego kina akcji.

ocenił(a) film na 6
Expendable91

A mam pytanie : Czy ci aktorzy pokazywani w zwiastunie według tej kolejności która jest pokazana
na zwiastunie typu : Stallone ,Statham ,Banderas itp to jest tak ustawione według czasu ekranowego
każdego herosa/aktora w tym filmie ? Martwi mnie to bo Mel jest przedostani ,potem Arni .Mam
nadzieje że Mela bedzię odpowiednia ilość na ekranie .Ale z kolei Snipesa pewnie dużo bedzie na ekranie
bo czesto się przewijał w zwiastunie .Jes ,Yes ,Yes !!!

ocenił(a) film na 4
bradock

Raczej nie. W przypadku Ex2 Jet Li był wymieniony jako trzeci (po Stallone i Statham), a w filmie było go zdecydowanie mniej niż Crewsa, Arnolda czy Van Damme'a.

ocenił(a) film na 8
bradock

według mnie też to nei ma znaczenia. pokazują na początku gwiazdy potem młodzików i na końcu zaś gigantów

ocenił(a) film na 6
Expendable91

Ok ,Dzięki wam za wytłumaczenie mi .