http://movies.yahoo.com/video/expendables-3-roll-call-224056628.html
według mnie dobry trailer, potwierdza obsade, fragmenty jednej akcji i koniec. czuje się niedosyt po takim trailerze, pozytywny niedosyt że aż chce się iść do kina by zobaczyć więcej
Mogli się bardziej wysilić, zwlaszcza, że do premiery juz niedaleko.
Dzięki za link :)
może coś jeszcze wyjdzie jakiś 2 minutowy trailer do kin by zachecić jeszcze bardziej publike. do sierpnia mamy czas ;)
To jest przecież Roll Call a nie Theatrical Trailer. Na pełen trailer pewnie trza poczekać do maja.
Bezapelacyjnie, musi wyjść, tylko ze niektóre filmy maja po kilka dluższych trailerów, coś nie rozpieszczają nas :)
A ten sierpień jest pewny, czy jakies przesunięcie wchodzi w rachubę?
A do nas trafi z pewnością jeszcze później.
czasami lepiej że nie ma tylu klipów itd bo przez to widzi się połowe filmu (moje zdanie). tak jak w przypadku ex2 łapałem każdy news i zdjęcie tak teraz się ograniczam ;)
ja akurat lubię oglądac dużo dluższych zwiastunów danego filmu, chociaz oprócz numeracji praktycznie niczym sie różnią:)
A teraz nie łapiesz ;) ? Nie licząc tych wszystkich wiadomości i zdjęć które wrzuciłeś ;p
Ta, na prawdę ? Myślałem, że normalnie jak zawsze wrzucałeś info itd. chyba, że czasoprzestrzeń mi się jakoś zakrzywiła ;)
nie licząc trailera nie pamiętam kiedy ostatni raz tu wszedłem i coś wrzuciłem ;)
No może i tak, ale wcześniej i tak kawał dobrej roboty zrobiłeś. Ktoś musi zrobić "poświęcenie" i wrzucać co jakiś czas rzeczy i przy okazji dowiadywać się co będzie na filmie :)
no powinien być jeszcze normalny trailer, tutaj chyba mamy coś na zasadzie promo jakie pojawiło się przy 2 części, gdzie w zasadzie pokazali tylko kto gra.
http://www.eravhs.fora.pl/filmy-ery-vhs-akcja,24/the-expendables-niezniszczalni- seria,132.html
Zapraszamy miłośników oldschoolowego kina akcji.
A mam pytanie : Czy ci aktorzy pokazywani w zwiastunie według tej kolejności która jest pokazana
na zwiastunie typu : Stallone ,Statham ,Banderas itp to jest tak ustawione według czasu ekranowego
każdego herosa/aktora w tym filmie ? Martwi mnie to bo Mel jest przedostani ,potem Arni .Mam
nadzieje że Mela bedzię odpowiednia ilość na ekranie .Ale z kolei Snipesa pewnie dużo bedzie na ekranie
bo czesto się przewijał w zwiastunie .Jes ,Yes ,Yes !!!
Raczej nie. W przypadku Ex2 Jet Li był wymieniony jako trzeci (po Stallone i Statham), a w filmie było go zdecydowanie mniej niż Crewsa, Arnolda czy Van Damme'a.
według mnie też to nei ma znaczenia. pokazują na początku gwiazdy potem młodzików i na końcu zaś gigantów