PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=252824}

Nigdy nie będę twoja

I Could Never Be Your Woman
2007
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 25089
4,5 4 krytyków
Nigdy nie będę twoja
powrót do forum filmu Nigdy nie będę twoja

Michelle jak zawsze rewelacyjna ale sam film mi się niezbyt podobał. Bardzo rzadko śmieszył a częściej irytował sam przekaz. Np nie podobało mi się jak 12latka umalowana na "tanią cizię" gada z matką o randkach, całowaniu, seksie itp. Nie jestem jakimś moherem ale tego typu 'bezstresowe wychowywanie' to dla mnie przegięcie.

Rozmowy z 'dobrą wróżką' - głupota i nieśmieszne.

Michelle Pfeiffer gra 40latke a w filmie miała 48 lat. Bez sensu, że scenarzyści zrobili problem z tego, że ma 40 lat. Żenada!

Super wypadła Stacey Dash. Jak sprawdziłem ile miała wtedy lat, przezylem szok. Wyglądała na 25 latkę a w filmie miała 39 lat. O niej powinni zrobić ten film hehe.

ogólnie z sympatii do Michelle daję 5/10.

ocenił(a) film na 6
pstryk

To tylko komedia romantyczna, więc nie wiem czemu ludzie traktują ten film tak poważnie. Z założenia miałbyć lekkostrawny - prosta fabuła, romans, trochę śmiechu. Nie widzę tutaj nic na siłę, choć pewnie do kilku rzeczy można się przyczepić. Z pewnością wielkie kino to nie jest, ale polskie produkcje z tego gatunku nie dorastają temu filmowi do pięt, a nierzadko biją nad Wisłą rekordy popularności.

ocenił(a) film na 8
pstryk

a co miały dywagować o mękach Hamleta i wyborach Fausta? znawca nastoletnich dusz się odezwał...