PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=643609}

Noc oczyszczenia

The Purge
2013
5,7 83 tys. ocen
5,7 10 1 82981
4,5 40 krytyków
Noc oczyszczenia
powrót do forum filmu Noc oczyszczenia

Nie wiem czemu ten film ma tak niską ocenę, spokojnie zasługuje na 7. Może nie jest
najwyższych lotów ale zły też nie jest. Przed obejrzeniem czytałem oceny które były bardzo krytyczne
i w sumie nie chciałem tego filmu oglądać, ale postanowiłem olać oceny i obejrzałem. Nie żałuję
tych 85 minut, film trzymał w napięciu do samego końca, oczywiście przewijały się przez niego
momenty z filmów klasy B ale nie było ich dużo i film ogólnie trzymał się kupy i nie zniechęcał.
Sama fabuła w filmie jest całkiem ciekawa i oryginalna, oczywiście szło ją przedstawić lepiej, ale
tak jak pisałem nie ma tak źle jak na to wskazują oceny i komentarze. Według mnie warto go
obejrzeć.

ocenił(a) film na 7
majkelll20

Ja również polecam ;). Mimo niskich ocen i komentarzy nie przemawiających na korzyść filmu, akcja trzymała w napięciu od początku do końca. Pomijając chory pomysł myślę, że całkiem dobry film.

ocenił(a) film na 7
anetapaw1

a ja właśnie uważam odwrotnie - pomysł na film genialny, a samo wykonaniu już troszkę gorzej.

majkelll20

A ja nie czytałam w ogóle komentarzy i nie żałuję, że obejrzałam. Mnie trzymał w napięciu do samego końca, więc także polecam.