PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221157}

Nocny słuchacz

The Night Listener
2006
5,8 3,7 tys. ocen
5,8 10 1 3671
Nocny słuchacz
powrót do forum filmu Nocny słuchacz

Kolelejny gniot z Robinem Williamsem w roli głównej! Strasznie słaby do tego akcja toczy się w żółwim tępie! 4/10 ale to i tak zdecydowanie za wiele!

ocenił(a) film na 7
Adash_2

poprostu nie czujesz klimatu i nie wiesz o co w tym filmie chodzi... film toczy sie wolno ale ma dawke dreszczyku i emocji jak się go ogląda w spokoju i wieczorem a nie o 14 godzinie gdzie przez pokoj przewija sie 8 osob na godzine. do każdego filmu trzeba sobie stworzyć odpowiedni nastrój...
fajny pomysł na film z tym udawaniem że jakis chlopczyk coś tam coś tam...

ocenił(a) film na 4
SzYnA_GNT

Ja nie powiem pomysł dobry ale wykonanie mizerniutkie!!! Komentarz natowmiast wystawiłem zaraz po obejrzeniu czyli po 22 a więc pora i klimat był natomiast brak tego czegoś !

Adash_2

zgadzam sie w zupełności z adashem !! Przecienki film 4/10

Adash

Mam mieszane uczucia co do tego filmu. Momentami Toni Colette w roli Donny mnie niemalże przerażała, a sam ogólny pomysł był niezły (chociaż żadna to zasługa filmowców, skoro scenariusz jest na podstawie książki). Z drugiej strony Williams (którego nie znoszę) znowu gra tę samą rolę co od kilkunastu lat - podstarzałego, zagubionego faceta o złotym sercu. Zakończenie psuje całą fabułę, w amerykańskim stylu musi wszystko wyjaśnić i dopowiedzieć, nie zostawiając miejsca na własną interpretację.
Podsumowując, film ma momenty, ale brakuje mu polotu. Nie więcej niż 4/10.

synplatona

wow !!!!!!!! To jedna z fajniejszych interpretacji jakie kiedykolwiek widziałem !! Naprawde chociaż nie aż tak długa to mimo iż opisuje film przeciętny (również oceniłem go na 4 i nie przepadam z Williamsem) to zrobiła bycze wrażenie !!!

ocenił(a) film na 9
synplatona

ja się cieszę, że wyjaśnili, nienawidzę niewyjaśnionych zakończeń ;)
mi sie film podobał, nie jestem jakimś koneserem i uważam, że dla przeciętnego widza był ok :)

użytkownik usunięty
somi

Oglądałam z kolegą i nie wiem jak to się skończyło? W ogóle o czym to było ? 2/10