PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683}
7,1 185 tys. ocen
7,1 10 1 184985
6,8 56 krytyków
Notting Hill
powrót do forum filmu Notting Hill

Wręcz nienawidze tych typów filmów filmu o ,,miłości" , to 1 i jedyny film który z niewiadomych
przyczyn wielbie i wielokrotnie mam chęć go oglądać ! Zabawna była scena z tym jak Spike
wyszedł w gaciach przed paparazzi , a dla was :) ?

ocenił(a) film na 8
Anna_95

Też mnie to rozbawiło. Ogólnie Spike był zabawny. Film bardzo przyjemny, w sam raz na wieczór.

ocenił(a) film na 8
edwin20

Spike był świetny. Ogółem film jak i Grant bardzo mi się podobał, można było się pośmiać :)

ocenił(a) film na 9
Anna_95

Ten film miał wiele fajnych scenek , bardzo udana komedia romantyczna, a to gatunek trudny bo niezwykle banalny. Dlatego takie perełki, jak ten akurat film, zasługują na 9 .

ocenił(a) film na 8
Anna_95

Też niezbyt lubię komedie romatyczne (bo z reguły ktoś robi z siebie debila żeby zdobyć tą drugą połówkę), ale zdarzają się dobre filmy, dlatego też polecam "to właśnie miłość" i "prosto w serce" (dziwnym trafem oba z Hugh Grantem), które u mnie są na pierwszych dwóch miejscach w tej kategorii. Notting Hill jest na trzecim :)

ocenił(a) film na 8
Anna_95

Mam to samo. Jedyna komedia romantyczna, która mi się podoba. Bardzo dobra gra Granta, którego cenię i Julii, no Rhys Ifans jako Spike - rewelacja.