PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683}
7,1 185 tys. ocen
7,1 10 1 184985
6,8 56 krytyków
Notting Hill
powrót do forum filmu Notting Hill

jestem właśnie po obejrzeniu filmu.... bardzo mi się spodobał, Hugh uroczy jak zwykle, Spike dawał czadu,( dostawałam ataków smiechu na sam jego widok), natomiast pani Roberts.... mówię stanowczo nie- nie wiem co ona ma takiego w sobie ale nie przekonuje mnie zupełnie, a w tym filmie byłą strasznie drewniana....masakra..

ocenił(a) film na 6
szczeniaczek26

THIS!
Dokladnie taką samą mam opinie.
Dziękuje za bardzo dobre podsumowanie :))

szczeniaczek26

zgadzam się aczkolwiek polecam z nią film "Pretty Woman", tam zagrała świetnie :)

ocenił(a) film na 9
Moskwa_141

Spike ukradł obu gwaizdom film, choć zgadzam się, że Hugh Grant zasługuje na to miano, a pani Roberts nigdy nie miała według mnie ani talentu ani urody, choć w "PW" rzeczywiście wypadła świetnie.

Niebieskooka_3

Co do talentu Julii Roberts obok "Pretty Woman" podobała mi się również w filmie "Erin Brockovich" gdzie otrzymała Oskara.

Niebieskooka_3

Skoro ani talentu ani urody - jak mogła wypaść świetnie? Urok rzuciła, czy co?

ocenił(a) film na 9
zweistein

Pewnie tak:)Ale rzeczywiście ona ma w sobie jakiś urok i może to rekompensuje jej braki.

Niebieskooka_3

Chyba o takich aktorkach mówi się "kamera ją lubi". K. Knightley ma podobnie, ale w tym przypadku, mam nadzieję, że nie wątpisz w jej urodę? ;)

ocenił(a) film na 9
zweistein

Szczerze napisawszy to uważam, że tak naprawdę ładnych aktorek współczesnych jest mało, ale Keirę można śmiało zaliczyć do tego szacownego grona:) Tak, Roberts ma to "coś":)

ocenił(a) film na 9
szczeniaczek26

Jak to drewniana?????
Wymienię parę cudownie zagranych scen:
- zbaranienie i kompletna bezradność, kiedy zaskoczył ją swoją obecnością w jej pokoju hotelowym "sławny chłopak";
- miny, kiedy porozumiewawczo pokazywała współbiesiadnikom, które części ciała miała modyfikowane;
- bezgraniczne szczęście odmalowane na twarzy w finałowej scenie;
- scena z autografem dla Rufusa;
- wieczorna rozmowa przy kominku i gazecie, gdzie żartowano ze stóp Williama - sam urok.

Wypisałem z pamięci, po paru latach od ostatniego obejrzenia.
Jak to "drewniana"?????

Filmozjad_pospolity

Pewnie że nijak :)