PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493235}
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 83718
6,1 12 krytyków
Oświadczyny po irlandzku
powrót do forum filmu Oświadczyny po irlandzku

Strasznie podobał mi się zwiastun, film napewno obejrzę, szczególnie że uwielbiam Matthewa ;) świetnie się zapowiada :))

patrycja_kalisz

Mi też się podoba :) Śmieszna komedia może być

ocenił(a) film na 6
agusiek303

Podpisuje sie :) swietny zwiastun, ciekawy i intrygujacy az sie chce obejzec film :) zastanawia mnie kogo wybierze, licze na to ze Matthew'a xD

czarna404

Uuu, na pewno zwiastun jest "intrygujacy"!!!! Tak, jakby ktos skrocil film do tych 2 minut. Przeciez z filmu nie dowiesz sie juz niczego nowego! To bedzie czekanie na finalna decyzje. A i tak wybierze, wiadomo kogo. Wart obejrzenia dla relaksu, i pewnie dla krajobrazu. Swoja droga, jak ten czlowiek chce samochodem dostac sie z Walii do Dublina???

kasiak1983

Gdzie ona wylądowała? Za nic nie rozumiem, o jakie hrabstwo tutaj chodzi. Moze ktos z Irlandii sie odezwie?

ocenił(a) film na 6
kasiak1983

dla mnie byl... zaciekawil mnie na tyle aby obejzec ten film, a wlasnie o to chodzi, czyz nie? ;] nie mam zamiaru sie tu klocic na forum wiec badz tak mila i zejdz z mojego.

czarna404

Kto sie kloci??? Nie mozna sie nie zgodzic? Za przeproszeniem, z czego twojego mam zejsc? Na nic twojego nie wchodzilam...

ocenił(a) film na 6
kasiak1983

no to moze sie naucz czytac ze zrozumieniem w takim razie jak nie wiesz na co mojego weszlas lol kolezanko to byla przenosna a jesli jej nie rozumiesz to bardzo mi przykro nie wiem jak ci pomoc. pOzdrawiam mimo wszystko :]

czarna404

Hmm... Mialam nadzieje, ze jakos racjonalnie z tego wybrniesz, bo udzielania sie na forum internetowym, "kolezanko", nikt nie moze mi zabronic! Zabraniac to sobie mozesz!!! To nie jest "twoje"forum, po pierwsze! Po drugie, doczytaj sobie, czym sie takie forum charakteryzuje. A jezeli nie zyczysz sobie, by ktos odnosil sie do twoich slow, to zastanwo sie, po co w ogole na takim forum sie udzielasz. Normalni ludzie zaczynaja topik na forum, by sie z kims podzielic wlasnymi uwagami. Spodziewaja sie jakiejs dyskusji. Jezeli ty nie zyczysz sobie dyskusji, to przemysl po co tu jestes w takim razie. Poza tym, ja ci bardzo wspolczuje, jesli ty kazda opinie , ktora odbiega od twojej nazywasz klotnia i momentalnie "zakazujesz" sie komus odzywac. I proponuje uzywac znakow przestankowych, bo ciezko sie czyta twoje wymysly.

ocenił(a) film na 6
kasiak1983

i co mi jeszcze ciekawego opowiesz?

czarna404

Juz nic. Nie zamierzam tracic czasu. Ale przyznam, ze twoj komentarz jest imponujacy... Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
kasiak1983

oj.. naprawde? juz nic? rozczarowalas mnie. Juz tak dobrze nam sie korespondowalo a nawet zaczynalam cie lubic a tu takie cos!