PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493235}
6,7 84 tys. ocen
6,7 10 1 83718
6,1 12 krytyków
Oświadczyny po irlandzku
powrót do forum filmu Oświadczyny po irlandzku

Ja chyba wybiorę komedię na TVN - Ja ty i on...

Anaissa

Ja raczej postawie na oświadczyny po irlandzku ;)

Anaissa

Ja właśnie nie wiem co mam wybrać... doradzicie coś??? ,,Oświadczyny po irlandzku,, czy ,,Ja, ty i on,, ?

Anaissa

Ja oglądam Leap Year :) Chociaż na Polsacie leci CSI :Miami, a po nim CSI:New York... Miałam dylemat, ale jednak Leap Year :)

ocenił(a) film na 10
Anaissa

wiem że już po, ale ja Ty i on to badziew. Lubie Hudson. Ale film psuje Owen którego nie lubię. Ja ty i on widziałam raz a leap year z 20 razy ale leap year wybrałam. A Ty wkońcu co? :)

Ama97

Wybrałam Ja ty i on i żałuje. Podczas przerwy na TVN włączyłam na OPI i film był bardzo ciekawy, nie nudziłam się jak przy Ja ty i on...
Ale postanowiłam do końca obejrzeć na TVN.
Oświadczyny będzie trzeba w necie oglądać.

ocenił(a) film na 10
Anaissa

Oświadczyny po Irlandzku to świetny film z dobrą obsadą i oglądając go raz kolejny nie sprawia że widz się nudzi przy nim,
a "film" o której wspominasz jest z tak nie ciekawą obsadą obsadą że w połączaniu z reklamami co 10 minut daje efekt nie korzystny, dzięki Leap Year odpocząłem a Hudson i Wilson by mnie zdołowali dlatego filmy z ich udziałem omijam daleeeekim łukiem,

Matt i Amy pasują idealnie, on świetnie zagrał z Mandy Moore w Córce prezydenta :-) Amy jak na 36 lat w filmie dobrze się trzyma :-)
pozdrawiam :-)

ocenił(a) film na 10
MJOhnny

zgadzam się w 99% z Twoim postem różnica jest taka że lubie Hudson ale wilsona nie trawię. Ale Amy the best :D

ocenił(a) film na 10
Ama97

dzięki za 99 %, :D, ale co do Kate Hudson może ja za nią nie przepadam ale za to lubię Goldie Hawn i Muse :-)))

MJOhnny

Oświadczyny po irlandzku, to jedna z moich ulubionych komedii romantycznych, którą oglądałam już któryś raz z kolei i mi się nie nudzi :)

Co do tego filmu na tvn, to go nie widziałam. Co do Katie Hudson, to lubię ją za rolę w "Stracić chłopaka w 10 dni", świetną parę stworzyli z Matthew... Jednak tylko w tym filmie się podobała w innych rolach jakoś tak średnio...Co do Wilsona, to ja go uwielbiam za rolę w filmie Kowboj z Szanghaju (czy jakoś tak), ale inne jego role jakoś średnio przypadły mi do gustu, a w komediach romantycznych to raczej mi się nie podoba... Widziałam na pewno jedną z nim i stwierdziłam, że .. nie, to nie to, ani to zabawne, ani interesujące.

Tak, Matt w "Córce prezydenta" zagrał świetnie :) Wolę tę "córkę" niż tę z Holmes :) Ja uwielbiam jego akcent :D
A Amy świetnie zagrała w Zaczarowanej z Patrickiem, którego też uwielbiam :)

MJOhnny

Wow 36 lat - to naprawdę dobrze się trzyma. Nie myślałam, że miała aż tyle kiedy grała w tym filmie.

ocenił(a) film na 8
Anaissa

I co pooglądałaś? Ja przez przypadek trafiłem na Oświadczyny po irlandzku. Film bardzo mile i pozytywnie mnie zaskoczył . Super, lekka i przyjemna komedia romantyczna. Bardzo mi się podobała.

m0ck

Wybrałam Ja ty i on i żałuje. Podczas przerwy na TVN włączyłam na OPI i film był bardzo ciekawy, nie nudziłam się jak przy Ja ty i on...
Ale postanowiłam do końca obejrzeć na TVN.
Oświadczyny będzie trzeba w necie oglądać.

Anaissa

Oświadczyny po irlandzku : )ale ta druga te z jest fajna.