PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=134}

Obcy: Przebudzenie

Alien: Resurrection
1997
7,0 104 tys. ocen
7,0 10 1 103774
5,9 31 krytyków
Obcy: Przebudzenie
powrót do forum filmu Obcy: Przebudzenie

Film bez pomysłu

ocenił(a) film na 7

W tym filmie widać że scenarzysta nie miał zabardzo pomysłu i musiał klonować Ripley. Film nie najlepszy chociaż jakieś atuty by się znalazły. No dobra dam 7/10 ale kto się ze mną zgadza nie zgadza niech
napiszę.

ocenił(a) film na 4
Pacino

Film zasługuje góra na 5/10. Dlaczego? Bo jest produkcją góra przeciętną. Na dodatek zupełnie nijaką - jak na thriller za nudna, jak na film akcji za bardzo się wlecze. Po prostu nowa ekipa nie miała pomysłu... a można było, zamiast odgrzebywać Ripley, wymyślić zupełnie nową historię.

użytkownik usunięty
Der_SpeeDer

Czy jest coś czego nie skrytykujesz? Boże jaki ty jesteś przygnity nudą i steterczałością! Wszystko złe,nie tak i nie może tak być!...Czy ty człowieku zdajesz sobie sprawę że bawisz się w krytyka w swoim małym skromnym świecie fantazji?Twoje słowa nic tu nie znaczą,a krytyce jakiej poddajesz każdy film wskazuje tylko na to że masz poważny problem ze sobą!Jaki? A taki że nie potrafisz się udobruchać i już sobie wyobrażam jak ogladasz jakiś film,a pewnie tylko po to żeby zaraz poddać go własnie krytyce hehe pewnie już to w trakcie robisz? Tóż to musi być przecież męczarnia oglądać każdy film w taki to sposób? A może sprawia ci to przyjemność?Bo jeżeli tak to bardzo przepraszam i wtedy zrozumie że tak własnie masz swój świat,a ja go deptam!No,a o czym to świadczy twoje IQ powinno ci pomóc w rozwikłaniu tej zagadki w końcu ja jestm gówniarz!Gdyby każdy Film był idealny oglądalibyśmy jeden i ten sam w kółko,a gnioty muszą wychodzić! Zastanawiam się po co w ogóle oglądasz filmy skoro żaden ci nie odpowiada?Najlepszy motyw znalazłem ze spider manami każdą cześć skrytykowałeś,a już po pierwszej powinieneś zapszestać oglądanie kolejnych!Filmy dla dzieci w przedziale wiekowym 9-12 lat,a ty wielki wódz zaliczyłeś wszystkie te filmy jak leci! A po co? żeby je obrzucać? A może tak ci się podobają tylko wstyd ci się przyznać? Nie no,a teraz tak na poważnie wiem że to lubisz i wiem nawet jak zareagujesz na to co ci pozostawiłem ;) Przełknij sline i bez urazy....

ocenił(a) film na 7

to wszystko? :)

ocenił(a) film na 6
BSQ

Der_SpeeDer - gdyby zamiast Ripley był Jan Kowalski to dalej twierdziłbyś brak pomysłu na film? Fabuła jest świetna, oprócz małych detali i jednego większego w postaci klonowania. Ale nie zgodzę się absolutnie, że film był bez pomysłu.