Obcy: Przebudzenie

Alien: Resurrection
1997
7,0 104 tys. ocen
7,0 10 1 104007
5,8 32 krytyków
Obcy: Przebudzenie
powrót do forum filmu Obcy: Przebudzenie
ocenił(a) film na 7
Daragox

"Siedem", bo film genialny i jednoczęściowy, a "Obcy", który leci dzisiaj to już 4 część z tej serii :)

Daragox

pooglądaj obcego przez te pół godziny- jak cie zainteresuje to oglądaj dalej, a jak nie to przełącz;) ja tak zawsze robie gdy mam podobną sytuację:D

ocenił(a) film na 6
Xandria

Siedem to nie film na 22.40^^.Wieczorem lepiej poogladac jakis odmozdzacz, lepiej sie wtedy zasypia.

ocenił(a) film na 5
Daragox

ciężko to porównywać, bo filmy mają ze sobą tyle wspólnego co horror Gore z M jak Miłość. Jeśli jednak widziałeś oba, wybrał bym obcego, film to dno, ale siedem oglądany po raz drugi traci jeszcze więcej...

ocenił(a) film na 7
BabciaSamoZlo

siedem

Daragox

Oglądaj Obcego. Właśnie się zaczął. No, chyba że jeszcze nie wiesz "WHAT'S IN THE BOOOX!?" -wtedy wybierz Siedem.

Daragox

Zdecydowanie Siedem

ocenił(a) film na 8
basixxx

Najlepiej podzielić ekran na 2 części jak jest taka funkcja w tv i oglądać jednocześnie:).Ja zapodaje Obcego jak narazie.

basixxx

To nie jest głosowanie co lepsze - 7, czy Obcy. Ja znam oba filmy, więc na dziś wieczór wybieram Obcego i to samo radzę autorowi. Siedem ogląda się raz na parę lat, Obcego można choćby co miesiąc.

ocenił(a) film na 3
Daragox

Ten Obcy to Syff w porównaniu z genialnym Siedem

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
Detoksynator

Hahaha

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Daragox

Odpisz co wybrałeś ^^

ShinzoGekai

ja oglądałem obcego :) właśnie napisz ;d btw....... co było w skrzynce ? w Se7en ?

vlaD_13

karteczka z napisem "mogłeś oglądać obcego" :)

ocenił(a) film na 7
zjadacz_filmow

hahaahahahahahaha dobre:)

ocenił(a) film na 10
Daragox

ja wybralam Obcego.