PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46522
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

Czy doczekamy sie trzeciej cześci Predatora?Już bez Aliena?Czy temat samego drapieżcy już sie wyczerpał????Jak myślicie?

minio_b1

Mi marzy się Predator 3 bez obcego,kóry dla mnie się skończył w trzeciej częśći:)!Predator to kult i nawet gdy zrobią go od nowa to i tak bedzie w nim technika,mrok i wręcz niebywałe odgłosy:))!Żałuje że w AVPR nie pokazano więcej Planty Predtorów,bo tak naprawde najwiekszą gwiazdą jest PREDATOR:))!!I to on sprawia że klimat jest niesamowity!!To co zrobiono w pierwszej częśći Predatora przeszło juz do klasyki nad klasyką!!!Arni,gnat a do tego Predator:))!!A człowiek tego ostatniego chce jeszcze więcej i więcej:))!!

ocenił(a) film na 8
jezierski7

Może sie kiedyś doczekamy. A byłoby co w takim filmie pokazywać bo ta postać jest chyba najbardziej tajemnicza ze wszystkich mi znanych. A o alienie powiedziano juz chyba po prostu wszystko.

ocenił(a) film na 3
lordszwed

Ja też mam cichą nadzieje że kiedyś doczekam się "Predator 3" :)
Ale z drugiej strony, jeśli film ma być taki jak pierwsze AvP (2 nie oglądałem jeszcze), to chyba bym podziękował za film. Jeśli ma powstać 3 część, niech ją zrobi McTiernan, bądź dla odmiany Cameron.