Nawoływania w stylu nie idźcie do kina.....to dziecinada.
Nie wiem jaka średnia wieku dyskutuje na forum, ale po histerii co niektórych --widze że niska....pzrynajmniej psychicznie...
Wczoraj byłem, obejrzałem i daje mocne 7,5!!!
1.Klimat jest
2.Predator i Obce są moim zdaniem pokazywane ciekawie (pzrypomina PI i AI)
3.Nie przesadzony amerykanizm...wesole--ale rząd by nas nie oszukał--he,he
4.Najciekawszy motyw ---planeta lub baza przystankowa predatora.
5.Muzyka z tempem---Dobre motywy z poprzednich
Pozdrawiam, fanów!!!
M.
1. Nie odczułem. Film nie ma elementu zaskoczenia, nie ma ciekawej fabuły(prawdę mówiąc prawie w ogóle jej nie ma), jest słabo zmontowany.
2. A co w nich ciekawego? Cały koncept Predatora - myśliwego diabli wzięło(a między innymi za to widzowie, fani go lubią). Z Obcym ciężko było wymyślić coś nowatorskiego, chyba czymś takim miał być predalien, ale nie wyszło. Poza tym nie odmienia się obcy przez liczbę mnogą w ten sposób. Obcy w liczbie mnogiej to obcy, a obce to liczba mnoga od obca.
3. To był mega absurd, całe granie, dialogi aktorów były do bani. Z jednej strony małomiasteczkowcy co są obeznani z bronią, każdy ma jaja ze stali a zarazem mózgu tyle co wróbel.
4. fakt pozytywny akcent, ale co z tego? Za mało żeby przysłonić resztę gówna.
5. Tyle chociaż dobrego.
Faktem jest, nie warto iść na to, lepszym wyjściem będzie ściągnięcie zripowanej wersji w dobrej jakości, gdyż nie należy dawać pieniędzy na tandetę.
Zgadzam sie z Tobą Abuk.;)
Nie warto wydawać 13zł na ten film. Lepiej ściągnąć, bo nie powala.
Oczekiwałam czegoś lepszego. A film bardzo słabiutki, bardzo.
Dialogi naciągane, i bez sensu.
Każdy mieszkaniec obeznany z bronią. Ciekawe;D
Nie potrzeby na siłę wątek miłosny. Za dużo o ludziach.
Strasznie obleśny. Mniemam iż pewnie taki miał być, ale mogli wymyślić jakiś ciekawszy wątek, a dla mnie to wszystko takie banalne było.
Do tego. Bardzo przewidywalny.
A Predator był bardzo ludzki tzn. poruszał sie jak człowiek.
Pozdrawiam;)