PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=300636}

Obcy kontra Predator 2

AVPR: Aliens vs Predator - Requiem
2007
5,2 47 tys. ocen
5,2 10 1 46522
3,3 20 krytyków
Obcy kontra Predator 2
powrót do forum filmu Obcy kontra Predator 2

filmowi dałem 5/10 i jedynie z tego powodu że lubię filmy tego typu...
najbardziej mnie wkurzyło to że obcych było od zajebania dużo a predator nie dość że prawie wgl go nie było pokazywane to jeszcze on chodził i zabijał tylko ludzi... co za bezsens... to powinno mieć tytuł "Obcy kontra ludzie"... bo predator tam wielkie gó*wno zrobił...

ocenił(a) film na 6
Johnny_D

To prawda, niestety... profanacja jakże pięknej sagi. Ach no cóż, trzeba wziąć się w garść, spojrzeć z dystansem na film... i ciągle to klapa. Gdyby nie sentyment do Obcego i Predatora połamałbym płytę DVD z tym filmem i posłał w kosmos poza nasz układ słoneczny :-)

Johnny_D

Mi akurat w tej odsłonie Predzio pasił , porządny łowca z doświadczeniem robiący to co umie najlepiej. Mimo to film kiepski: u mnie też 5/10 tylko takie bardzo bardzo naciągane. Gdyby tak ktoś wziął się za przeniesienie na duży ekran komiksu: Aliens vs Predator (w Polsce wydany przez tm-semic jako wydanie specjalne 3/94), mocna rzecz, idealny materiał na film.

ocenił(a) film na 5
hudylobo

Ode mnie takze 5/10, zeby nie bylo ze 4... Ale podobalo mi sie jak sie Predek z Predalieniastym na koniec zachlastali, hehe :D Mocna rzecz xD

ocenił(a) film na 2
Johnny_D

Ode mnie jest 3/10... to wg mnie i tak zawyżona ocena. Film jest nudny, do dupy, cały czas (za przeproszeniem) napierdalanka i nic więcej. Z Aliena zrobili jakieś bezmyślne bestie, a z Predatora zrobili klasycznego psa pracującego w wydziale zabójstw.