az mnie wkurzyl, wystarczylo zanurkowac i podbic kogos zeby sie zlapal brzegu. bez sensu totalnie, szkoda czasu na ogladanie.
dlugosc pol reki jak nie mogli dosiegnac sami a z pomoca? ty pewnie lykasz wszystko bez przemyslen.
Pół ręki? Mnie wydawało się, że znacznie więcej im brakuje - wysokość człowieka.
Gdyby to było pół ręki, to idea wyskoku nie jest taka głupia.
PS. Czy jacyś Pogromcy Mitów testowali kiedyś na jaką wysokość można się wybić ze zbiornika wodnego?
wystarczyło po prostu żeby jedna osoba stanęła na barkach 2 silnych facetów i po problemie, mały wyskok i bez kłopotu by ktoś dosięgnął, podciągnął się i koniec filmu, wpadłem na to po 5 sekundach a oni w parę osób wymyślali jakieś debilne sposoby dla potrzeb tego durnego filmu
masz rację, na pewno od dna oceanu by się odbili. a z resztą ten film jest oparty na faktach i ludzie w rzeczywistości sobie nie poradzili, więc chyba nie było to takie łatwe.
tak na faktach, pewnie zgadzało się to że wypłyneli i większość się utopiła . najprawdopodobniej wszystko wyglądało inaczej a zachowania zostały dodane by było "ciekawiej".
Przecież ten film ukazuje tych ludzi jako kompletnych debili. Mieli nóż po którym mogli się wspiąć, ale później jeden z gości nie chciał zniszczyć jachtu, gdy drugi wreszcie na to wpadł. Dla inteligentnych ludzi to po prostu komedia, nie thriller:)
masz racje. Mnie tez zastanawia, czemu wcześniej na to nie wpadli???
Przecież po kilku godzinach zorientowali się, ze na ratunek nie ma co liczyć...No i mieli NÓŻ. Tez się dziwiłam czemu z niego nie skorzystali ???
totalne dno zgadzam sie z wami w 100 % . 1 /10 taka moja ocena bezsensu to bylo zgadzam sie z killerbob z tymi barkami jeden mogl stac w srodku 2 go trzymac za rece po obu stronach a 4 osoba wyjsc na barki i wyskoczyc ale debile nie rozkminili ! dopiero po 2 dniach wpadli na pomysł buhaha szkoda czasu
po pierwsze jacht ten miał wysokość co najmniej 3 m . zwykłe tango ma 2 m wysokości jak jesteście tacy mądrzy to spróbujcie z ziemi się wybić na taka wysokość. komuś z barków w wodzie,też trzeba brać pod uwagę,że straci się przy tym kilkanaście cm. w ogóle wasze złote rady raczej by nie pomogły w takiej sytuacji.komórka tez by, może, działała gdyby panna panikara się na nią nie rzucała i nie zalewała wodą. jedyne co mi podpadło to to ,że nie raz ściągałam tak coś z łódki będąc w wodzie i nie jest ciężko schwycić przedmiot tak,żeby się nie zamoczył.
Racja, ten film to kompletna padaka intelektualna, zero prób by się wydostać tylko jakieś szarpanie. brakowało im chyba z pół metra jak próbowali się wybić z wody. motyw z nożem i szarpaniem to po prostu żenada. dałem 1/10. jedynka przynajmniej była sensowna.
hia hia hia ... z taką bystrością to, Ty, b_r_z_u_c_h, pewnie wydostałbyś się w 3 sek.na pokład hahahaha .
Masz 100% racji tylko że ten film jest sensowny.Byłem rok na wymianie w stanach i niestety 99% rodowitych amerykanów których poznałem nie grzeszyła bystrością umysłu ani intelektem. Gościłem u rodziny która do każdej pierdółki wzywała fachowca od wymiany baterii w pilocie do przepalonych żarówek włącznie.