Raczej telenowela z dreszczykiem. Gorąco odradzam, chyba że ktoś lubi tego typu filmy i nie
nastawia się na mocny horror/thriller. I nie chodzi o brak flaków, bo pewnie pojawią się tego
typu argumenty. Film jest zwyczajnie miałki i ma klimat telenoweli.
Telenowela?? No to żeś gościu pojechał...kompletnie się z Tobą nie zgadzam i osobiście polecam tym film. Tylko nie bierzcie przykładu z mojego przedmówcy i nie zapatrujcie się ślepo w gatunek, tylko pozwólcie się ponieść filmowi. Gdybym miała ocenić to powiedziałabym, że ten film to thriller, ale nie to jest najważniejsze. Niektórzy jednak wolą kurczowo się uczepić gatunku i tylko na nim bazować...ręce opadają.
Masz prawo do swojej opinii. Dla mnie to była mielizna o klimacie telenoweli, dla Ciebie super thriller. W czym masz problem?
Rozbrajają mnie tacy ludzie jak ty, Jimbo. Gdy tylko usłyszą hiszpański( O Boże przecież to nie angielski! Co za gówno) to myślą o telenowelach. Mimo iż pozoru lubisz ambitniejsze rzeczy(wow obejrzałem pare filmów psychologicznych, słucham toola) wydajesz się jednak być bardzo ograniczony.
telenowela? moze warto by bylo jakas zobaczyc i dopiero porownac zamiast szastac slowami na prawo i lewo. film moze nie nalezy do najlepszych ale jest na pewno warty obejrzenia!
mam nadzieje ze nikt sie nie zasugeruje Twoim komentarzem bo zrobi blad.
A gdzie ja napisałem, że powodem jest język hiszpański? Co mi pan tu imputuje? Ograniczony wydajesz się ty, skoro odmienna opinia jest dla ciebie powodem do osobistych docinek. Naucz się, że dorośli ludzie potrafią się w cywilizowany sposób nie zgadzać i to, że komuś nie podoba się film, który tobie się podoba nie jest jeszcze powodem do obrażania. Jednym słowem, dorośnij.
Podobal mi sie i kompletnie sie nie zgodze i jak mozna "goraco odradzac" ? hahaha goraco to mozna polecac , a nie odradzac. No szok
Aa i skoro klimat telenoweli to moze wyjasnij od razu dlaczego?
Zapewne przez hiszpanski , ale przeciez sie nie przyznasz.
No ale jesli dla Ciebie paranormal activity jest super horrorem , to oczym tu pisac :D hahaha
Taka zabawa słowem. Kumasz coś?
Odpowiem ci po twojemu : no jeśli dla ciebie "Titanic" jest super filmem to rzeczywiście "o czym tu pisać" huehue :D
Widzę, że lubisz klimaty taniego romansidła, więc nie dziwię się, że ci się to podobało.
Ja nie dalam mu 10/10 jak Ty dla Paranormal Activity , wiec nie wiem co Ty do mnie zagadujesz chlopcze :D
Mimo wszystko wole to tanie romansidlo , niz naciagany horror :D
Poza tym , co ma do tego Titanic? ja wymienilam Twoj super horror , bo piszemy tu o thrillerze/horrorze , a Ty mi z romansidlem wyskakujesz :D Jak cos to powinienes u mnie horroru poszukac ;D
Nadal nie wytlumaczyles ,dlaczego poczules tam klimat telenoweli , a o to wlasnie kazdemu chodzi.Napisales cos , ale juz wyjasnic nie potrafisz.
Rozumiem..
Twój poprzedni post to w większości najazd na mnie, więc nie mam ochoty ani potrzeby niczego ci wyjaśniać.
Moze faktycznie mogles zrozumiec to jako najazd na Ciebie , ale skoro napisales o telenoweli , kiedy Cie inni pytali, nie raczyles juz wyjasnic , co miales na mysli .
Tylko tyle.