PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153009}

Odkupienie

Redemption: The Stan Tookie Williams Story
2004
7,1 4,2 tys. ocen
7,1 10 1 4156
Odkupienie
powrót do forum filmu Odkupienie

Jedno jest pewne.

użytkownik usunięty

Schwarzenegger zachował się jak dupek.

Jak przeczytałem,że to Arni oddalił wniosek byłem mocno zdziwiony,ale co się dziwić,jak w głowie mu było tylko z kim tu jeszcze żonę zdradzić...

użytkownik usunięty
pawelk1504

NIe chciałem obrażać Schwarzeneggera, dobry z niego aktor, tylko nie pochwalam jego decyzji.

Chyba sobie kpisz gościu. Ten facet zastrzelił 43 letnia córkę starszego małżeństwa, z bliskiej odległości strzelając w okolice twarzy ze strzelby! Groził w sądzie ludziom i prawie zabił współwięźnia gdy trafił do pierdla. Dopiero po 6 lata izolatki się uspokoił i zmienił. A zabił znacznie więcej ludzi.

Tylko co z tego że się zmienił ? To automatycznie ma anulować mu życiorys pełen przestępstw ? Morderstw i przyczynienia się do założenia jednego z najgorszych ganów Stanów ? Mimo że się zmienił, zapłacił za to co zrobił tym ludziom którym odebrał życie. Jemu życie odebrano w ludzki sposób, On tak wobec swoich ofiar nie postąpił.

Na miejscu Gubernatora, kim by on nie był, nie ułaskawił bym tego człowieka.

użytkownik usunięty
Yamato_filmaniak

Byłem wtedy naiwny. Poza tym przeprosiłem.

Mi raczej chodzi o decyzję, że broniłeś tego człowieka. Teraz już nie ?

Ja mimo że obejrzałem film, czytając opisy jego zbrodni, nie umiał bym mu wybaczyć. Jeden plus jest taki że idąc na śmierć, facet wiedział że postąpił źle i zapłacił karę adekwatną do czynów.

użytkownik usunięty
Yamato_filmaniak

Nadal bronię, ale przeprosiłem za to, że źle wypowiedziałem się o Arnoldzie.