PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595629}

Odruch serca

The Normal Heart
2014
7,2 13 tys. ocen
7,2 10 1 12777
7,4 10 krytyków
Odruch serca
powrót do forum filmu Odruch serca

Sztuka genialna

ocenił(a) film na 8

Film świetny, ale nie genialny. Ruffalo przeszarżował troszkę, ale nie boleśnie. Reszta bardzo poprawna. Parsons długo nie zrzuci z siebie Sheldona niestety, ale talent po nim widać - jego byłam najbardziej ciekawa - dał radę.

semira1

Mogę zapytać gdzie oglądałaś?

ocenił(a) film na 8
zolwik204

Oczywiscie, ze mozesz? :) W domu :) Moje dziecko nagralo z tv, z hbo. Moge sie podzielic, jezeli masz pomysl jak. To chyba nie jest piracenie, mam nadzieje.

semira1

https://www.wetransfer.com/

http://www.aleprogramy.com/2012/11/jak-przeslac-duzy-plik-przez-internet.html

ocenił(a) film na 8
zolwik204

A na jaki adres?

semira1

zolwik204@wp.pl

będę bardzo wdzięczna :)

ocenił(a) film na 8
zolwik204

Ok, próbuję! Zostawię na noc, zobaczymy co z tego wyjdzie :) Film oczywiście jest w oryginale...

semira1

Byłabym w szoku gdyby było inaczej :)

ocenił(a) film na 8
zolwik204

Niestety, to nie działa. Kotłowało się całą noc i jest 0% :(

ocenił(a) film na 8
semira1

Mogłabyś Mi wysłać? ;) Byłabym bardzo wdzięczna, z chęcią obejrzałabym ten film :)

ocenił(a) film na 8
emiitom

Dziecko wrzuca to dla Was na (i tu nie chce puścić, bo gada, że jest niezgodne z regulaminem, ale chodzi o domowego, popularnego gryzonia :), jeżeli Wam to coś mówi. Mówi, że idzie powoli, ale idzie - da znać, kiedy dojdzie. To niestety jakieś lekko płatne jest, ale ja inaczej nie umiem. Chyba, że macie jakiegoś ftpa.

ocenił(a) film na 4
semira1

Od wczoraj film jest już na torrentach.

ocenił(a) film na 8
Tomcio24

Aha, nie wiem jak z tego korzystać, ale teoretycznie wiem co to jest i chyba jest darmowe. No to problem z głowy :)

semira1

na tnt torrent juz jest

ocenił(a) film na 8
9alexxandra9

wolę nie korzystać z jakiś podejrzanych programów bo przez to miałam już 9 koni trojańskich xd

ocenił(a) film na 9
emiitom

dobry antywirus załatwia sprawę :) niektóre bezpłatne są naprawdę niezłe :)
jakby co to przypominam, że ściągnięcie dla własnego użytku nie jest złe, ale udostępnienie już tak :P

ocenił(a) film na 8
semira1

Jim Parsons 'długo nie zrzuci z siebie Sheldona' tylko w oczach ludzi, którzy widzieli The Big Bang Theory i nic więcej z jego udziałem. To jest bardzo utalentowany aktor i do tego na tyle charakterystyczny, że do niego po prostu trzeba się przyzwyczaić. Tu problemem nie jest Sheldon, to po prostu jego wygląd zewnętrzny, głos, sposób mówienia. Wystarczy obejrzeć chociażby wywiady z nim, żeby się przekonać.

ocenił(a) film na 8
eleanories

Malo kto widzial go gdzies poza The Big Bang Theory. Sheldon nie byl zarzutem, tylko stwierdzeniem. Oczywiscie zgadzam sie, ze facet jest utalentowany, bardzo go lubie, tylko chcialabym zobaczyc jak poradzi sobie w innej roli. Calkiem innej, bo Tommy jest prawie taki sam jak Sheldon. Bardziej serdeczny, ale dalej troche robot bez emocji. Nawet ubiera sie podobnie, ma identyczna fryzure i taki sam sposob mowienia. Nie wina Parsonsa. Tylko ciezko mu bedzie. Podobno najpopularniejszy obecnie serial amerykanski, gdzie przeciez Sheldon jest napedem i najbardziej charakterystyczna postacia, a jak juz sie wyrwal do duzej produkcji z gwiazdami kinowymi, to dalej jest Sheldonem, tylko w wersji gej. Na dodatek sam jest gejem, o ile sie nie myle, co tworzy mu nastepna szuflade. Szkoda.