a niektóre filmy które mają ocenę powyżej 7.5 na nią nie zasługują oto właśnie filmweb.
Polecam film rewelacyjny.
Dziewczyna nikogo nie zaatakowała, tylko wyraziła swoją opinię.
Skup się może na romansidłach jak "Cudowne tu i teraz" albo na dokumentach muzycznych typu "Stop Making Sense". To Twój poziom.
"Dziewczyna nikogo nie zaatakowała, tylko wyraziła swoją opinię."
Ja jej również nie zaatakowałem. Zadałem tylko proste pytanie(bo to nie pierwszy taki wpis "Cizi" na tym portalu) i nigdzie nie odniosłem się do jej pozytywnej oceny filmu.
Dziewczyna zgodziła się z Twoją wypowiedzią, to już ją trzeba bronić (oj, jakie to słodkie :D )
"Skup się może na romansidłach jak "Cudowne tu i teraz" albo na dokumentach muzycznych typu "Stop Making Sense". To Twój poziom."
Tak,to mój poziom (dwie znakomite produkcje) i dla Ciebie zbyt wysoki (swój pokazałeś tą wypowiedzią). Widzę, że Ty też lubisz oglądać romansidła ("Nazywam się Khan" - widziałem, jest niezły), a nawet komedie romantyczne nie są Ci obce.
Widziałeś(bo mam wątpliwości) "Stop Making Sense"? Jak "TAK", to mógłbyś coś więcej na temat tego dokumentu napisać?
A jak "NIE", to śmieszne zachowanie jak na kogoś po trzydziestce :) Wróć, niezależnie od odpowiedzi i tak śmiesznie się dla mnie zachowujesz.
Jaka pogoda w Edynburgu?