PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=265563}

Odwrócić przeznaczenie

The Air I Breathe
2007
6,7 10 tys. ocen
6,7 10 1 10148
5,5 2 krytyków
Odwrócić przeznaczenie
powrót do forum filmu Odwrócić przeznaczenie

a niektóre filmy które mają ocenę powyżej 7.5 na nią nie zasługują oto właśnie filmweb.
Polecam film rewelacyjny.

cizia1981

A ja wiem.. Mi się wydaje, że ocena jest taka jaka być powinna ;)

ocenił(a) film na 3
cizia1981

A kim Ty jesteś? Wyrocznią?

ocenił(a) film na 9
wrozbita_kefir

Dziewczyna nikogo nie zaatakowała, tylko wyraziła swoją opinię.
Skup się może na romansidłach jak "Cudowne tu i teraz" albo na dokumentach muzycznych typu "Stop Making Sense". To Twój poziom.

ocenił(a) film na 3
berni_

"Dziewczyna nikogo nie zaatakowała, tylko wyraziła swoją opinię."

Ja jej również nie zaatakowałem. Zadałem tylko proste pytanie(bo to nie pierwszy taki wpis "Cizi" na tym portalu) i nigdzie nie odniosłem się do jej pozytywnej oceny filmu.

Dziewczyna zgodziła się z Twoją wypowiedzią, to już ją trzeba bronić (oj, jakie to słodkie :D )

"Skup się może na romansidłach jak "Cudowne tu i teraz" albo na dokumentach muzycznych typu "Stop Making Sense". To Twój poziom."

Tak,to mój poziom (dwie znakomite produkcje) i dla Ciebie zbyt wysoki (swój pokazałeś tą wypowiedzią). Widzę, że Ty też lubisz oglądać romansidła ("Nazywam się Khan" - widziałem, jest niezły), a nawet komedie romantyczne nie są Ci obce.
Widziałeś(bo mam wątpliwości) "Stop Making Sense"? Jak "TAK", to mógłbyś coś więcej na temat tego dokumentu napisać?
A jak "NIE", to śmieszne zachowanie jak na kogoś po trzydziestce :) Wróć, niezależnie od odpowiedzi i tak śmiesznie się dla mnie zachowujesz.

Jaka pogoda w Edynburgu?