PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36675}

Ono

2004
6,2 6,3 tys. ocen
6,2 10 1 6346
4,8 9 krytyków
Ono
powrót do forum filmu Ono

fakt jest taki że nie mogłem wysiedzieć na tym filmie - po prostu kompletnie nie dla mnie - jeden z gorszych jakie widziałem - 1/10!!

ocenił(a) film na 10
faziee

1/10 bo nie zrozumiales przeslania tego filmu? 1/10 bo nie byla to amerykanska komedia tylko prawdziwy film o zyciu. To nie jest film dla kazdego, Ty go nie zrozumiales wiec mowisz ze byl zly. On jest swietny, ma w sobie cos niesamowitego 10/10

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

a jakie bylo przeslanie? jakies takie trudne ze nie mozna go pokumac? jak to nie jest film dla kazdego? to po kiego ogladac filmy jak nie sa dla kazdego, co to za dysrkyminacja? - i nie ma co od razu od amerykanskich komedii wyzywac. mnie sie rowniez owy film nie podobal, lopatologia straszliwa, fakt, glowna aktorka jakos trzyma poziom, ale sam film jest sztuczny, przeslanie proste z pewnoscia dotrze do mlodych pan (w wieku do mego podobnym), ale takich filmow na peczki (i to wlasnie Amerykanie m.in.) zrobili juz wczesniej. film z serii przyszedl, obejrzano, poszedl.

ocenił(a) film na 9
faziee

Hm...z tego co widze ten film albo się bardzo podoba , albo nie podoba się wcale. Dla mnie to naprawde dobre , porządne kino z odrobiną TEGO CZEGOŚ , co sprawia że film wciąga i intryguje. Małgosia Bela bardzo przekonywująca w roli Ewy . Dla mnie 8/10.