PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=427887}

Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
2010
6,7 85 tys. ocen
6,7 10 1 85312
5,3 17 krytyków
Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu
powrót do forum filmu Opowieści z Narnii: Podróż Wędrowca do Świtu

Kogoś brakuje 3

ocenił(a) film na 7

Nie uważacie że film stracił jak Moseley zniknął?xd

ocenił(a) film na 7
k_ota

No własnie. moze mi ktos wytlumaczyc gdzie jest Piotr i Zuzanna, bo wlasnie przegladalam galerie i ich nie widze, z reszta w spisie aktorow tez ich nie widze... A filmu nie ogladalam to odrazu mowie...

ocenił(a) film na 4
monicalol2

Książki też nie czytałaś... W trzeciej części oni nie występują :P.

monicalol2

Są w spisie aktorów tylko musisz rozwinąć listę, niżej są umieszczeni ;P
Piotr i Zuzanna występują w filmie w 1 scenie ;)

ocenił(a) film na 6
monicalol2

Mi bardzo ich brakuje!!! Ja wiem że w książce ich nie było ale sama czytałam jak ktoś pisał (i to nie była tylko jedna osoba) " W Księciu Kaspianie wszystko pozmieniali, tylko imiona bohaterów zostawili te same" to myślałam że tak samo pozytywnie zmienią trzecią część ale zawiodłam się NAPRAWDĘ bardzo...

ocenił(a) film na 7
k_ota

Mi tam na Zuzannie średnio zależy, ale jeśli kogoś to pocieszy to jej jest całkiem sporo jak na część w której jej nie powinno być;)) Ja książkę czytałam i wiem, że nie występują w 3 części, ale nie ukrywajmy że jest gigantyczna różnica między książką a filmem (chociażby: w książce wszyscy mają około 10 lat:)) ) No a na Piotra zawsze było miło popatrzeć:> A w trzeciej części gra tylko jakąś marną rolę w jednej scenie.. ;]

ocenił(a) film na 10
k_ota

wydaje mi się w 3 części już mają koło 14 lat ale może się myle :) mi tam też nie zależy na Zuzi.Ona występuje jeszcze w 5 części a Piotr w ostatniej